2010/08/19

Post 100

>Vårt kök

19

8


2010


>

Idag mår jag lite bättre så jag har orkat upp ur sängen idag och tagit lite bilder av vårt kök med min nya kamera. Har inte riktigt lärt mig den än men jag hoppas på att kunna ta fina bilder snart. 
Eftersom att vi bor i en hyresrätt får vi göra det bästa av situationen för att undvika att lägga ut för mycket pengar. I vårt kök från 70-talet har vi valt att ta bort köksluckorna från överskåpen, hyresvärden hade som tur var bytt ut det gamla kaklet till vanligt vitt och målat över trälaminatet med vit färg innan vi flyttade in. Trots att lägenheten renoverades någon gång på 70-talet har mycket orginal detaljer sparats. Spegeldörrar, fönster, golv, element, lister och kopparskyddet på golvet vid spisen har fått vara kvar, det tackar jag för!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Weronica - En mammas dag says:

  >Vackra detaljer i ett personligt kök. Jag njuter av att se öppna hyllor hos andra. Själv har jag praktiskt stängt 🙂 Fint har ni!

 2. STILinredningochdesign.blogspot.com says:

  >Vilket personligt och fint kök. Vilken effekt det blev genom att ta av luckorna.Hoppas ni får en underbar helgSTOR KRAM

 3. Tant Johanna says:

  >Tack snälla ni! 🙂

 4. Bella says:

  >Mmm, så mycket fint att vila ögonen på, verkligen jättefint. Gillar dina öppna hyllor, med alla fina detaljer.Kram, Bella

 5. Maria says:

  >Wow vilket fint kök! Avundas alla som klarar av att ha öppna skåp, jag hade blivit knäpp av allt damm och smuts. Alla smådetaljer gör verkligen köket.. det slitna elementet, harmonin bland allt i skåpen och vaserna på bordet, riktigt fint!

 6. HELLO TIGER! says:

  >Mycket fint bord och en tjusig pinnsoffa!


The wildest man in town