2016/09/26

Post 1673

Vårt badrum – del 1

26

9


2016


moodboard_badrum

När vi flyttade in i huset var badrummet det absolut första vi skulle sätta igång att renovera, hantverkarna skulle in samma dag som vi fick nycklarna så allt skulle finnas på plats då för att deras jobb skulle gå så snabbt och smidigt som möjligt. Jag är egentligen en sådan som behöver känna in och hålla på, är inte så bra på att planera långt i förväg och vill gärna ha tid att fundera över besluten men detta hann jag alltså inte med. Därför gjorde jag ett moodbaord över hur jag ville att badrummet skulle kännas och se ut för att jag lättare skulle kunna ta beslut. Eftersom att jag är ambassadör för Svedbergs utgick jag från deras sortiment och föll direkt för serien Stil i grått. Gällande kaklet hade jag lite svårt att bestämma mig, skulle jag våga någon färg eller köra på det säkra kortet vitt? Badrummet har ett fönster så det finns massor med härligt dagsljus där växter trivs riktigt bra så jag ville ha in gröna växter i form av pelargoner och så skulle jag äntligen få mitt efterlängtade badkar och vi slog till på ett Scarlett från Svedbergs. Med detta moodboard som grund gjordes alltså alla beställningar och renoveringen kunde börja, senare i veckan kommer lite före och efterbilder.

Inlägget presenteras i samarbete med Svedbergs

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Christine says:

  Ursäkta irrelevant ämne här i kommentarsfältet, men jag undrar om du är intresserad av Ikeas gamla soffa “Göteborg”? Har för mig att jag läste du var ute efter den och jag har en som jag vill bli av med. Mvh Christine

  1. Johanna says:

   Haha, ingen fara! Du måste ha bra minne för det var några år sedan jag var på jakt efter en sådan, just nu är vi himla nöjda med den vi har men tack ändå.

 2. Jenny says:

  Gud vad spännande! Älskar ett fint och ombonat badrum. Får ni allt gratis från Svedbergs då när du är ambassadör?

  1. Johanna says:

   Ja det är verkligen härligt! Nej eftersom att det är till mitt privata hus köper vi allt och de köper i sin tur sponsrade inlägg från mig. Så allt går rätt till 🙂

 3. Ulrika Bogstedt says:

  Hej,
  Har Du n[gra tips om badrumsspeglar_ Tycker den var som fin som Du har i den moodboard ser lite gammal ut. H’ls Ulrika

  1. Johanna says:

   Ja ett tips är faktiskt att leta efter gamla speglar på loppis och second hand butiker. Det är fint att bryta av ny badrumsinredning med något gammalt.

 4. Sandra says:

  Superfint!! En kanske lite tråkig fråga, i vilket program gör du dina moodboards?


The wildest man in town