2015/12/18

Post 1457

Välkommen hit!

18

12


2015


kollage

Varmt välkommen till mitt nya blogghem. Som ni ser är det inte bara en ny bloggadress, jag har nämligen ett helt nytt bloggnamn. Jag lämnar Tant Johanna bakom mig och blir helt enkelt Johanna Bradford, det jag heter på riktigt alltså. Min nya fina logo samt hela designen här på bloggen har Cecilia Hedin gjort, visst är det fint? Jag har även haft ovärderlig teknisk hjälp av Joakim Johansson som har byggt sajten. Jag trivs redan riktigt bra här och hoppas såklart att ni ska göra detsamma. Är det något, minsta lilla, som ni upplever som ett problem eller om ni har förslag på förbättringar vore det toppen om ni ville lämna en kommentar eller maila mig på johanna@johannabradford.se så kollar vi på det med en gång. Nu är jag riktigt laddad inför att fylla denna blogg med massor av nya inlägg och inspiration. Hoppas att ni hänger med på detta nya kapitel i mitt bloggliv. Hurra och Happy Friday!

Foto: Alice Johnsson

Kommentarer

24

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Amanda says:

  Hurra! Så fint. Här vill jag hänga och fortsätta att inspireras av dig. Heja!

 2. Så fint! Följer så klart med hit också!

 3. Cecilia says:

  YEEES! Roligt! Grattis! Nu kör vi.

 4. Spännande, Johanna! Det skall såklart bli roligt att följa dig även fortsättningsvis – varmt lycka till!

 5. Maja says:

  Kul! Så himla fint allt som du delar med dig av och ser fram emot att få fortsätta följa dig här.

 6. Anja says:

  Så fint det har blivit!
  På min dator är brödtexten väldigt (men fint!) ljus, så att den nästan smälter in i den vita bakgrunden. Hade varit lite mer klart om texten hade varit en aningens mörkare grå. Men det är ju en petitess:) Och kanske ser annorlunda ut på andra skärmar..
  Lycka till med allt!

 7. Eva Salomonsson says:

  Kul! Följer med glädje?

 8. Grattis, så kul!! Ser härligt ut, lyckat till, kram Caroline

 9. Sofia Ristic says:

  Lycka till, ser jättefint ut!
  Sofia

 10. Charlotte says:

  Så fint!! Blir så inspirerad av din blogg <3

 11. Hej Johanna! Grattis till skön nystart och så fin sida. Ska bli jättekul att följa dig här! Tycker mycket om LL, men har saknat dig i ditt “egna forum”… (Till och med jag är sugen på att börja om på nytt igen med bloggen och det här inspirerar verkligen). Kram från Frida(sfina) 🙂

 12. Lisa K says:

  Åh, så kul och fint det ser ut! Ska bli så spännande att följa dig även här. Stort lycka till kram Lisa K

 13. Maria says:

  Hej Johanna!
  Stort grattis o lycka till, jag följer självklart med och fortsätter att bli inspirerad av dig.
  Du ville ha lite synpunkter från oss som följer dig och jag tycker också texten är lite ljus men väldigt snygg. Dina gamla bilder från Lovely life upplever jag också som lite suddiga jämfört med dem som du lagt in de senaste dagarna.
  Kramar Maria

 14. Veronica says:

  Varmt lycka till! Det ska bli kul att följa dig även fortsättningsvis. Julkramar till dig

 15. Ida Magntorn says:

  Åh så himla fint Johanna! Ska bli roligt att följa dig här också! Kram!

 16. Prologen.se says:

  Så fint och “rent”! Ser fram emot att fortsätta följa dig här <3

 17. Cecilia says:

  Det här blir toppen, jag hänger givetvis på!!

 18. Mathilda says:

  Tack för att du inspirerar vidare!
  Jag läser på iPad och då verkar bilderna tyvärr bli oskarpa.
  Lycka till!

 19. Jenny Wik says:

  Så inspirerande! Ska bli jätteroligt att följa. / j

 20. Anna . P says:

  Trevligt med flytt, förändring brukar sällan vara fel.
  Jag märker dock att jag som oftast kollar bloggar på min iPad inte får skarpa bilder nu. Är detta något fler märkt tro? Jag använder vanliga safari.

  God Jul!

  1. Johanna says:

   Nu ska problemet med suddiga bilder förhoppningsvis vara fixat. Lämna gärna en kommentar igen om det fortfarande skulle se suddigt ut. God fortsättning!

 21. Maria says:

  Det kanske är jag som inte fattar någonting men hur lägger jag till din nya blogg i feedly? Den hittar inte din adress 🙁

  1. Johanna says:

   Mycket bra fråga! Vet inte ens vad feedly är men ska genast kolla upp.


The wildest man in town