2016/07/05

Post 1616

#utforksaskafferiet med Garant

5

7


2016


I samarbete med Garants nya satsning www.garantskafferiet.se presenterar jag härmed mina skafferifavoriter ur deras sortiment. Ni vet sådana där produkter som är guld värda att alltid ha hemma i sitt skafferi och som man blir lite extra irriterad över om man glömt fylla på. Nu har du som läsare dessutom chansen att vinna ditt eget miniskafferi från Garant, fylld av fina varor som choklad, parmesan, jordnötssmör, pesto, bröd, bönpasta mm. Mer info om tävlingen finns längre ner i inlägget.johannabradford_garantskafferiet1

Till mina favoriter hör bland annat mandeldryck, frysta bär, granola, citron, kaviar, ägg, smör, pesto, fullkornsbröd, olivolja, nöt- och russinmix, pasta, choklad, kaffe och honung. Jag köper alltid ekologiskt om det finns och så skadar det ju inte om det är fina förpackningar vilket jag tycker att Garant har.

johannabradford_garantskafferiet2

Med mandeldryck och fryst mango mixar man ihop en god smoothie på nolltid.

johannabradford_garantskafferiet3

Enklaste vardagsrätten gör du av pasta, pesto, olivolja, citron, basilika och så lite parmesan på toppen.

johannabradford_garantskafferiet4

Är kaffet slut här hemma blir det kaos och det vill man ju undvika så det är bäst att alltid ha påfyllt av.

johannabradford_garantskafferiet5

För att förhindra eventuellt blodsockerfall är det perfekt att ha nötter och torkad frukt nära till hands. Till sist vill jag tipsa om denna fairtrademärkta choklad som man kan läsa mer om här.

VINN ETT MINISKAFFERI!

För att tävla om ett miniskafferi fotar du din favoritprodukt från Garant och lägger ut på ditt Instagramkonto. Kom ihåg att du måste ha öppen profil för att ditt bidrag ska synas. Motivera varför du tycker att just den produkten du valt är så bra att ha hemma i skafferiet. Tagga sedan bilden med #utforskaskafferiet @johannabradford @garantskafferiet . Tre personer kommer att vinna ett varsitt miniskafferi fyllt av härliga produkter. Tävlingen pågår till och med den 12/7-2016 och jag presenterar vinnaren här på bloggen. Lycka till!

Nu har tre vinnare utsetts! Stort grattis till @jenniferpettersson_ @rene_humphrey och @marielyander Skicka ett mail till garant@axfood.se som ni märker med utforskaskafferiet och uppger namn, adress och telefonnummer så skickas vinsten inom kort.

0f34e8a7cca85a26e9a50880aafee9df_980x0_c_85_ns_v4

Inlägget presenteras i samarbete med garantskafferiet.se

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. MEn vilken toppen tävling! Roligt!!

  1. Johanna says:

   Vad kul att du gillar! Hoppas att du är med och tävlar 🙂

 2. Eva says:

  Jätte trist med samarbeten..igen!

  1. Johanna says:

   Skulle vilja be dig läsa detta inlägg av Underbara Clara som förklarar det här med sponsrade samarbeten så bra: http://blogg.amelia.se/underbaraclara/2016/01/26/vi-borde-alska-bloggreklamen/

   1. Eva says:

    Jag förstår .. men jag skulle hellre betala dig för DIN
    blog och DINA inlägg än att läsa om mayo etc.
    För att jag märker att jag inte går in så ofta längre.
    Du har en sådan talang .. jag gillar väldigt mycket din
    stil .
    Ge ut en bok .. vad som helst 🙂
    Kanske representerar jag inte vad de flesta blogläsare
    tänker och då spelar det ju ingen roll.

    Jag hoppas att du inte har tagit illa vid dig!
    Med vänliga hälsningar

    1. Johanna says:

     Jag tror tyvärr att det är ganska få som är beredda att betala för att läsa bloggar, därför är annonsering och sponsrade samarbeten ett måste för att jag ska kunna jobba som bloggare. Jag väljer alltid ut mina samarbetspartners noga och står för alla sponsrade inlägg jag gör. Dessutom tycker jag att det är riktigt roligt att få göra sådana här samarbeten. Gillar du inte de inläggen är det bara att hoppa över att dem och snällt vänta på ett inlägg som faller dig i smaken 🙂 Jag blir jätte smickrad över att du gillar min stil och till och med vill att jag ska ge ut en bok. Det är något jag drömmer om och som jag hoppas ska bli verklighet inom en snar framtid. Tack för dina fina ord! Tar inte illa vid mig men vill samtidigt inte behöva stå ut med sådana här tråkiga kommentarer när jag faktiskt själv tycker att mina sponsrade inlägg är fina och för att vara krass — nödvändiga, om jag ska kunna jobba med detta.

     1. Eva says:

      Tack för att du har tagit dig tid att svara!
      Kanske har jag inte förstått till fullo var bloggare
      får sina intäkter i från och ja, det är antagligen
      inte lika många som skulle kika in på din blog
      om det kostade.

      Ska försöka att se det i från ett vidare perspektiv
      och tja,väljer du dina samarbeten med en omsorg
      så ska jag också se det som något berikande 🙂

      ? eva
      P.s. ditt senaste inlägg är fin fint !
      Snygga golv!


The wildest man in town