2012/07/12

Post 626

Triplex Lamp by Mackapär

12

7


2012


På tal om eldsjälar och inspirerande människor så måste jag visa er min senaste lampförälskelse. Mackapär gänget har nämligen precis lanserat denna snygga lampa som är en nyproduktion av den klassiska Triplexlampan som ritades av JP Johansson i början på 1900-talet. Kolla in på hemsidan och läs mer om hela historien bakom lampan som är en riktig kärlekshistoria.

Foto: Triplex Lamp

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Benita says:

  Jag gillar klockan där också. Vart är den ifrån?

 2. Catarina says:

  Tack för den nyheten! Nu vet jag vad jag ska spara till, sjukt snygg ju!!

  Kram Catta

 3. Annika says:

  De är verkligen fina!


The wildest man in town