2011/04/19

Post 297

Till salu igen

19

4


2011


Jag tycker att det har funnits ovanligt många inspirerande hem till salu under några månader, vilket är väldigt roligt. Det finns ofta mycket inspiration att hämta, speciellt om man är på väg till nytt boende. Detta hemmet känner jag igen som tusan, kan det ha varit med i någon tidning nyligen? Hjälp mig! Precis sådana här golv vill jag fixa till i nya lägneheten, Pia lampan står på önskelistan, svart soffa var riktigt snyggt i kontrast till allt det ljusa och kolla in det fina barnrummet med kakelugnen.. Fint så!

Foto: Ekenstam

update: nu har jag med hjälp av mina duktiga bloggläsare fått reda på ett hemmet varit med i tidningsreportage nyligen, stylat av Saša Antić och fotat av Pia Ulin. Tack för hjälpen!

Kommentarer

13

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Det finns ett gammalt inredningsreportage som Sasa Antic har stylat i den där lägenheten, det är nog därifrån du känner igen det. 🙂

  1. Johanna says:

   Tack Emma, dig kan man lita på 🙂

 2. Sara says:

  Saša Antić och Pia Ulin, för Residence.

  1. Johanna says:

   Tack!

 3. Maria says:

  Det var med i Elle interiör för några månader sedan… Vet att jag rev ut detta hem och sparade i min inspirationspärm. Jag länkar ditt inlägg från min blogg, hoppas det är ok!

  1. Johanna says:

   Tack Maria!
   Klart att det är ok, bara kul 🙂

 4. Lisa says:

  Visst är det läckert! Jag föll också för det. Jag vet att Pia Ulin fotat hemmet för ett tag sedan, men jag minns inte riktigt i vilket sammanhang jag såg det.

  1. Johanna says:

   Tack Lisa! Riktigt fint är det..

 5. tinajo says:

  Jag drömmer om en kakelugn, en vacker dag kanske… 🙂

  1. Johanna says:

   Det gör jag med! En kakelugn ska jag också ha i mitt boende, någon dag 🙂

 6. pernilla says:

  Jag känner också igen det. Superfint!


The wildest man in town