2017/09/14

Post 1871

The Ned

14

9


2017

KategoriEn kompis till mig har nyligen varit i London och bott på det hotellet The Ned som hon tipsade mig om. Byggnaden är urprungligen en gammal bank och precis allt ser helt fantastiskt ut. Nästa gång jag åker till London vet jag garanterat vart jag ska bo. Kanske ett tips även till dig som planerar att åka till London i höst? Lyllos dig i så fall, tycker nämligen att London är absolut bäst på hösten.

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Hanna says:

  Dina boendetips är alltid SÅ DYRA, tror inte att de som läser din blogg brukar lägga 4500kr/natt på boende när de åker på en weekend…

 2. Terese says:

  Hej Johanna!

  Oooooh… Så fint! Ett vistelse där kan man nog leva på länge! Har konstigt nog aldrig varit i London, så det är snart tid för det. Men däremot har jag en Krakowtripp i kalendern, har du några tips där?

  Ha en fin helg och hoppas att solen tittar fram lite mellan regnskurarna.
  Terese

 3. Malin says:

  Letar efter trevliga tips på boenden i Dehli? Tänker att det kanske kan passa in som en fråga här ihop med dethär finfina stället. Kommer stanna 2 nätter på vägen men vi har inga planer, så vad ska man hitta på? Tips mottages tacksamt 🙂

 4. Susanna says:

  Wow! Ser veldig herlig og gjennomført ut, og elsk på de rosa sofaene i baren. Angående om det er dyre hotell du deler som Hanna kommenterer, såklart er fine hotel med prikken over ien interiør ofte dyrere en andre hotel, men det er jo til inspirasjon i en innredningsblogg,så burde være helt legitimt å dele etter min mening. God helg!

 5. Stine says:

  Oh, how the rich live…


The wildest man in town