12

10


2015

KategoriDen här veckan har en av er chans att vinna ett Starfloor Click golv värde 8000kr från Tarkett. Starfloor Click är en kollektion klickvinylgolv från Tarkett, lätta att lägga och enkla att transportera. Under våren 2015 utökades kollektionen med tio nya mönster. Den starka ytbehandlingen gör att Starfloor Click-golven klarar normalt slitage från både husdjur och barn med mycket spring i benen. Bland nyheterna finns golvet Retro Indigo, Retro Black & White samt Retro Orange Blue, mönster med inspiration från Marocko. Golvet tål att våtmoppas, är helt fritt från ftalater och är dessutom de första golven som nu rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. För att delta ska du svara på följande fråga i kommentarsfältet nedan. Du har en vecka på dig innan tävlingen stänger. Lycka till!

1. Hur många mönster finns det i serien Starfloor Click från Tarkett? Motivera kort varför och vart du skulle vilja lägga golvet samt ange vilken färg du önskar på mönstret.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Ida som kommenterade den 13/10 kl 11:32. Vi hör av oss via mail inom ett par dagar så ser vi till att vinsten kommer till dig inom kort.

tarkett_tantjohanna_800

Tävlingen pågår t o m. den 2015-10-19 kl 19.00 En vinnare utses av Tarkett, desss beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Ett golv värde 8000 kr ligger i potten. 

Kommentarer

117

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Elin says:

  20 stycken.
  Jag har länge försökt byta min lägenhet till en mindre och billigare, och har äntligen ett byte på gång i härliga Majorna! Men lägenhetens skick är inte i det bästa. Och ett nytt golv har jag redan börjat fantisera om. Så då skulle jag börja med att lägga in retro/orange blue i köket för att ge det lite kärlek 🙂

 2. Caroline says:

  20 st!!
  Skulle lägga de i min hall. Skulle välja svart/beige. Skulle ge rn välkomnande känsla

  1. Chatrine says:

   20 st, jag skulle vilja ha det retromönstrade i orange/blå. Det skulle läggas i vår hall i vårt 1700talshus. En varmorange byrå är det som sätter färgen i hallen. Huset är en gammal gästgivargård i helt unik design så det kräver att vi tar ut svängarna lite. Vi kommer inte köra lagom eller vitt någonstans.

 3. Det finns 20 mönster.
  Vi håller på att renovera en gammal skola, och har precis avslutat etapp ett – att göra bottenvåningen till bostad! Nu har vi grovhallen och farstun kvar, och där skulle Retro Indigo passa perfekt till den vita pärlsponten och en gammaldags tapet med lite blått i!!
  /Catharina

 4. Annika Löfmark says:

  Åh wow vad fina! 20 stycken finns det, varav de tre mönstrade är smällkarameller.
  Jag är på jakt efter fint golv att lägga i mitt kök, och det orange-blåa är precis det jag letat efter, men inte haft någon aning om att jag letat efter. Men nu vet jag vad jag verkligen vill ha!

 5. Outi says:

  Hittade 20 olika val. Jag hade valt soft oak eller någon annan mjuk träton. För några dagar sen var jag på ett seminarium om kemikalier i vardagen och vad de gör med oss och inte minst med våra barn. Jag lider själv av svår allergi och ett golv fritt från ftalater som dessutom rekommenderas av astma- och allergiförbundet skulle kännas som ett självklart och medvetet val. Att det sedan var väldigt snyggt också var ett plus – men motiveringen handlar om hälsan 🙂

 6. Elisabet says:

  Det finns sammanlagt 20 olika mönster. Själv skulle jag vilja ha det blåa retro/indigo i mitt kök. Bor i en hyresrätt där det är tråkig plastmatta och jag har varit kär i det här glovet och drömt om det ända sen jag såg det på Amelias blogg men som ensamstående har jag inte kunnat lägga dom pengarna på det. Nu har jag och min dotter chansen att få vår nya lägenhet precis så fin som vi förtjänar.

 7. Louise says:

  Det finns 20 mönster.
  Jag önskar mig det svart/beiga mönstret och skulle lägga det i vår nyrenoverade hall där golvet inte alls blev som vi hade tänkt oss. Föder barn om några veckor och känner mig stressad över att golvet i hallen behöver slipas om eller bytas ut. Ett nytt golv från Tarkett skulle göra mig lättad och väldigt väldigt glad, och det skulle kännas roligt att tänka om och nytt från det vi valde för bara några månader sedan. Motiveringen handlar således om mod som innebär mindre stress i det som väntar oss.

 8. Ingmarie Gärdström says:

  Det finns 20 stycken.
  Det gråaktiga skulle vara perfekt i vår hall.

 9. Sofia says:

  Det finns totalt 20 mönster (17 i trä och betongyta och 3 mönstrade)
  Jag skulle lägga golvet i vårt nya uterum som vi skall bygga till våren. Eftersom golvet är i vinyl så är det ju inte lika känsligt mot fukt om eventuell kondens skulle uppstå där ute. Praktiskt om man någon gång skulle gå in i uterummet med blöta skor också! 🙂
  Om jag hade vunnit skulle jag valt Smoked oak/Light grey 🙂

 10. Sofie says:

  Det finns 20 stycken.
  Vi har en fantastisk inglasad veranda men ingen hall! Med detta golv i den inglasade verandan kan vi börja använda det som ingång – då tre barn och två vuxna kräver ett golv som tål att städas. Skulle välja Smoked oak/light grey. Att både jag och sambon älskar detta golv, att det skulle göra sig otroligt bra på verandan och att det är godkänt av astma och allergiförbundet är stora plus!

 11. Birgitta says:

  Det finns 20 olika golv varianter i olika färger varav de tre “mönstrade” är så läckra! Vilken tävling! Bor sedan många år i hyrd villa och har inte haft råd att lägga nytt köksgolv även om jag får lov. En vinst skulle göra mig ,och köket, så glad. Är mkt för recycling men ett nytt golv tycker jag är en okej nyinvestering. Hade absolut valt Retro, black and white.

 12. Mikaela says:

  20 st olika mönster finns det.
  Har precis flyttat till en ny lägenhet efter 18 år i kö! Skulle bli sååå fint med nytt golv i hallen. Älskar de nya mönstren 🙂

 13. Tess says:

  1. 20 olika mönster

  2. Jag skulle vilja ge bort golvet till mina föräldrar som just nu renoverar upp vår gamla barndomsvilla, ett nytt golv där vår egna lilla knodd skulle röjja runt på samma sätt som jag gjorde dom liten skulle vara fantastiskt.

 14. Det finns 20 stycken!
  Jag skulle vilja ha det blåa retro/indigo i min hall. Håller på att totalrenovera den, med bredspackling från grunden, tak och skåpsmålning och golvläggning. Men, det värsta som kan hända, hände. Nästan hälften av alla plankor gick det flisor från och jag får inte reklamera eller lämna in då jag lyckats slänga kvittot bland all tapet som jag slängt. Hade varit så fint med detta golv till den krispigt vita och simpla hallen!

 15. Karin says:

  Hej!

  Vilken kul tävling! I sortimentet finns 20 olika varianter. Jag vill gärna vinna det grå/vita marockoinspirerade golvet som är med på bild här ovan.
  Vi har nyligen downsizat och flyttat från hektiskt karriärinriktat storstadsliv till långsamt lantliv med halva inkomsten men mycket mer tid för familjen. Det som är viktigt i livet alltså. Men vårt lilla hus behöver lite kärlek och det här golvet skulle bli så fint i hallen. Jag har lovat att inte riva ut den trasiga korkmönstrade plastmattan förrän jag har något att ersätta den med… Det är så svårt att låta bli så nu håller jag alla tummar för att vinna det här. Heja heja!

 16. Ida says:

  Det finns 3 olika varianter av mönstrade golv (Starfloor Click 30) men ytterliggare 17 st golv som imiterar olika trägolv (Starfloor Click 50).

  Men min favorit är helt klart de retro-mönstrade Starfloor Click 30, som skulle bli helt underbart vackert som köksgolv i vår lägenhet. Vårt kök och särskilt köksgolv är i behov av en uppfräschning (golvet här är i en helt annan färg och typ än i övriga lägenheten) och detta vackert blåmönstrade golv – RETRO / Indigo – skulle vara ett väldigt snyggt komplement i min vision för köket. Det är härligt att mixa retro med nytt och modernt, älskar det.

 17. Annelie says:

  20 mönster.
  Retro Indigo skulle jag vilja ha i hallen, där det nu bara finns en ful brun plastmatta från 80-talet.

 18. Inger Olsson says:

  Tjugo stycken ! Vackraste golvet skulle jag lägga i min älskade dotters lägenhet som en överraskning när hon äntligen flyttar hem från London och dessutom i sällskap av sitt livs kärlek. Det skulle läggas i köket där det idag är ett rosa linoleumgolv anno 1950.
  Vet att de skulle älska det svart/beige golvet Kram Inger

 19. Anna Helena Hoemsnes says:

  Hej! Det är tjugo stycken, 10 i stenreferens och 10 i träreferens har jag sett. Meg och min morten har nyss köpt våran allra första lägenhet, i et gammalt trähus i stan. Dom som har haft den innan har bytt kök och målat allt i en trist gråhvit färg som inte står till huset alls. Men vi har inte pengar att göra om, och tycker ju också att man inte kan byta nåt som funkar bra, och som är gjort så nyligen. Men ett nytt golv, speciellt i blått, kunde gett köket den själen som det gamla huset förtjänar! Det vore fantastisk. Helena:)

 20. Alexandra says:

  Åh!!! Jag har sedan tidigare pinnat Tarketts snygga retrogolv i min mapp för vår kolonistuga. Stugan är inte ordentlig renoverad sedan den byggdes på 40-talet och drömmer jag om att fixa till huset med material som är snälla mot natur och människor. Jag skulle välja retrogolvet i svart / vitt för att kunna matcha med färger efter de olika årstiderna. 20 olika mönster finns det!

 21. Birka says:

  I vårt hus som funnits i drygt 130 år
  är golven fulla med glipor och spår
  – med 4 barn och en hall på ganska liten yta
  samlas i springor skräp som skulle kunna fylla en gryta
  Så ett golv till ögats fröjd
  och dessutom är väldigt lättröjt
  skulle smycka vårt bo
  och glädja oss må ni tro

  1. birka says:

   och 20 olika mönster fick jag det till 🙂

 22. Klara says:

  Det finns 20 mönster.
  Åh, det blå mönstret är mitt önskegolv! Jag förälskade mig i mönstret direkt när jag såg det i Amelia Widells blogg för en tid sedan, kollade upp det och hittade det i blått. Superfint! Sedan dess ligger bilden i min önskemapp på Pinterest och väntar på att vi ska ha råd att lägga det på vår inglasade balkong. Jag älskar marockanska golv och hade först tänkt mig betongplattor i olika blå mönster, men när jag hittade detta alternativ var valet solklart – riskerar inte att frysa sönder, lättare att hålla rent och inte minst känns det varmare under fötterna! Förstå vilken otrolig flax om vi skulle vinna den här tävlingen! Och förstå hur perfekt det blå mönstret kommer att matcha vårt indigoblå balkongräcke … Jag HOPPAS!?

 23. Lai says:

  Det finns 20 st mönster i kollektionen.

  Det vackra orangeblåa mönstergolvet skulle göra så stor förändring i barnrummet till vårt allra första hem som nybliven småbarnsfamilj, där förra ägarna oturligt nog har lagt stengolv överallt. Med det här fina klickgolvet så hade vi kunna låta lillen krypa och leka utan att vara rädd för läskiga kemikalier och samtidigt skulle det vara ett första steg till att göra ett hem mer till vårt eget.

 24. emilia says:

  Tarkett Starfloor Click finns i tjugo härliga utföranden.

  Har jag turen med mig och vinner så väljer jag det svart/vita retrogolvet för att skapa mig en bra bas att börja inreda mitt drömhem på.

 25. Mikaela says:

  20 st.
  Starfloor Click (RETRO / Orange Blue alt Indigo)

  Jag skulle vilja lägga detta fantastiska golv i köket/hallen i min pappas hus. Han bor själv och är världens mest fantastiska pappa, som trots lätt allergi låter oss ha häst, hund och katt! Dörren står alltid öppen för allt & alla!

  Att detta golv rekommenderas av astma & allergiförbundet och är starkt nog att tåla massa spring och tassar låter nästan för bra för att vara sant! Eftersom pappa är själv så finns inte pengar och energi att fixa allt i huset, hallen & köket är något han länge pratat om och detta skulle kunna vara precis det han behöver för att få en nytändning!

  Tack för en fantastisk blogg!

 26. Julia says:

  Det finns 20 stycken olika “mönster”. Jag bor i en studentlägenhet på 26 kvadrat, det är (förutom på badrummet) en och samma tråkiga linoliummatta i hela lägenheten, vilket går an, om det inte vore för att det är samma ute i korridoren också. Det hela ger lägenheten en sjukhusmiljö som jag har försökt råda bot på med inredning och varma färger men jag lyckas ändå inte helt. Ett golv med Starfloor Click 50 Soft Oak skulle höja trevlighetskänslan i mitt hem och får det att kännas mer som just ett hem. Jag kommer att bo väldigt länge så vore skönt att trivas lite bättre.

 27. Anna kubel says:

  20 stycken!
  Vi har köpt hus och håller på att renovera och härnäst står hallen på tur och skulle gärna stoppa in det grå mönstrade golvet.
  Håller tummarna!!

 28. Ia says:

  Det finns tjugo vackra mönster.
  Att kunna ha ett golv som är bra för astmatiker och allergiker är som bomull runt hjärtat.
  Att det är så vackra golv ger mig glädje i hjärtat. Vilken färg spelar ingen roll, men måste jag välja så det Smoked oak/Light grey.
  Detta skulle glädja mig och min ljuvliga familj ofantligt!

 29. Hanna Andersson says:

  Hej! 20 st är svaret. Vi har precis köpt släktgården och måste snarast, innan mössen attackerar så här på hösten, riva ut och fixa farstun då det finns en del välkända muskrypin där. Hade vart så fint med ett både vackert och slitstarkt golv. Vi hade blivit så glada och tacksamma. Jag hade valt ett med blått mönster, tycker det passar sig här på västkusten. /Hanna

 30. Johan jo says:

  Det finns 20stycken
  Jag skulle byta ut den bruna plastmattan i vår groventree mot retro black & white. Kan bli perfekt faktiskt!

 31. Helena says:

  20 stycken
  Men seriöst!! Vi köpte ett hus, vi är inga husmänniksor, inte trädgårdsditon heller men den är barmhärtigt liten, typ femhundra kvadrat, iallafall. Men golven i det här huset. Jeeez. Olika. I varje rum.
  Köksgolvet var nåt ljust trä, har vi klickat om till svart, urläckert blev det. I hallen är det sprucket klinker, en korridor i typ körsbär, vardagsrum i sleten ek, sovrum och dotterrum i frikkin fulplast.
  Så den där Retro goes orange hare varit en bra start i hallen ja?

 32. Karin says:

  Hej!

  Det finns 20 olika mönster.

  Vi håller på att rita kök och byta plats på vardagsrummet. Så golvet i vardagsrummet som vi valde att vitlasera är fullt med golvläggarens fotspår(!) men nu bör vi lägga ett nytt enhetligt golv i vardagsrummet som kommer gå ihop med köket… Men det mönstrade i svart/vitt vore snyggast i hallen. Åh, vilket lyft det skulle bli.
  Tack för en fin blogg!

 33. Andreas says:

  Det finns 20st.
  Jag skall i en snar framtid flytta till hus och skulle vilja lägga Retro Indigo i tvättstugan då detta mönster kan sätta lite färg och glädje i en vardaglig syssla.

 34. Elsa Ekselius says:

  Hej! Det finns 20 mönster i Starfloor Click-serien.

  Jag har älskat detta golv sen jag såg det första gången i Amelias blogg här på Lovely Life. Har länge tänkt att jag ska lägga det i mitt kök, men har inte haft möjlighet än då jag studerar (läs: har det lite kärvt). I mitt kök skulle Retro black / white passa perfekt till mina helkaklade väggar. Jag ser framför mig hur jag tassar omkring på världens finaste golv om helgerna och förbereder helgfrukosten. Jag tycker faktiskt att jag efter en riktigt hård studieperiod är värd ett nytt fint golv.

 35. Lina says:

  Det finns 20 mönster i serien.

  Jag skulle utan att tveka lägga golvet i vår ena hall. Blev så förälskad i mönstret Retro Orange Blue, det golvet skulle verkligen liva upp vår trånga lilla färglösa hall och passa bra in i vårt hus från -39. Där behövs ett golv som tål det mesta, med barn och hund i huset så blir det väldigt utsatt för både det ena och det andra. Idag är där parkettgolv som inte alls är anpassat för blöta fötter och snabba tassar som vill ut på promenad.

 36. emma says:

  20 mönster finnes! Och det orangeamönstrade skulle förgylla vår hall och öka känslan av välkomnande, istället för den bruna plastmattan från mycket länge sedan.

 37. Fanny says:

  Det finns 20 st mönster i serien!

  Jag skulle välja att lägga Retro Indigo i vår pyttelilla hall. Huset vi bor i är från 1800-talets mitt och flera utrymmen, bland annat hallen, är små och svåra att inreda. Med Tarketts Starfloor Click skulle vår lägenhet direkt kännas mer mysig och välkomnande, och dessutom kan vi ta med oss det vackra golvet om vi i framtiden flyttar till större lägenhet!

 38. Maria says:

  Det finns 20 st olika golv i serien starfloor click.
  Jag skulle vilja lägga strafloor click 30 Retro Black White i vårt kök! Det skulle bli så snyggt, mot vita luckor och rött kakel. Att golvet dessutom rekommenderas av Astma och Allergiförbundet, det är ju kanonbra!

 39. Jerker says:

  1. 20 stycken
  2. Vi har både två hallar och ett gammalt kök som har relativt nya golv, men som verkligen blev nödlösningar som inte blev riktigt bra. Men frågan är om inte vårt bibliotek som har ett gammalt fult slitet 80-talsgolv är det som mest behöver åtgärdas?

  Vinner jag vill jag ha RETRO / Black White, även om jag misstänker att min fru kanske inte håller med mig 🙂

 40. Annica says:

  Svar: 20 st.

  Retro Black & White skulle jag vilja ha i köket Just nu har jag en gammal och ful matta där inne och för att få köket mer livfullt så skulle jag lägga dit ett sådant fint golv. 😀

 41. Gunilla . B says:

  Önskar ett klickgolv till sonen och hans flickvän som håller på och ” renoverar ” sitt nya hus ! Det finns rum som ej är färdiga – och dom skulle nog bli glada för lite hjälp ! ( Svar på frågan = 20 st.

 42. Maria K says:

  20 stycken mönster hittar jag. Önsketänket är ett golv i venezia white till mitt sovrum där det i dagsläget ligger en sliten, ful, gulbrun plastmatta. Vilket lyft det skulle bli! Skulle dessutom passa mycket bättre med vitt/ljust grått golv till min petroleumfärgade matta.

 43. Cornelia Kristiansen says:

  20 olika mönster!

  Vi håller på och renoverar en gammal speceriaffär från 1938.

  Starfloor Click 30 RETRO / Black White vill jag så gärna lägga i min nya tvättstuga.

 44. Malin Svensk Björck says:

  Finns 20 st mönster.
  Skulle vilja ha Retro Black & White
  Skulle lägga det i vårt vardagsrum som går i svart, grått och vitt till största delen.
  Är ett gulnat furu golv där just nu.
  Älskar trägolv och det går ju att måla såklart, MEN vi har 2 stora schäfrar så det skulle bli repigt och avskavt på nolltid. Sen är vårt lackade trägolv jättehalt och det är farligt för mig oga min sjukdom med instabila leder. Halkar jag hoppar en led ur tyvärr.
  Så detta golv skulle vara mycket mer lämpligt för att inte tala om snyggt ♡
  Älskar mönstret verkligen 🙂
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 45. Anna Lipinska says:

  Det finns 20 st.
  Jag skulle drömma om en retro black & white golv i mitt kök som med öppenplanlösning gränsar till vardagsrummet och matplatsen. Men hur mycket jag försöker trolla (mattor, blommor som står på golvet) så hela myskänslan i köket försvinner pga av det fula ,slitna golvet. Ah, tänk en lördag morgon kliva in i köket , se solens strålar på det vackra marockanska mönstret, ta en kopp kaffe och njuta… lovely life 🙂

 46. Lena says:

  20 stycken
  Jag skulle välja Retro Black & White till mitt kök. det nuvarande köksgolvet är minst 25 år gammalt och får mej på dåligt humör. Vill smyga upp på morgonen, barfota, sätta på kaffe och drömma mej bort. Tex till Marocko!

 47. John Dübeck says:

  20 stycken.

  Hjälp! Min älskade fru hatar golven i lägenheten och vi har inte pengar att byta ut dem. Jag skulle så gärna vilja skicka iväg henne till hennes väninnor i Göteborg en helg och överraska henne med ett vackert nytt golv när hon kommer hem. Hon skulle smälta.

  Det golv jag tror att hon skulle älska mest är Tarkett Starfloor Click 50 Soft Oak Beige. Det ser alldeles naturligt ut och har en skön ljus ton jag vet att hon gillar.

 48. Louise says:

  20 st.
  Svårt att välja bara ett men det svartvita retro hade passat så fint i min friggebod som jag håller på att inreda. Maken har redan lagt ett golv han fick av en kompis, men det är ruggigt fult… Så om jag vinner ska jag lära mig lägga golv själv så jag inte gör honom besviken när jag annars får be honom lägga det nya snygga golvet istället

 49. Anna G says:

  1. 20 st
  2. I mitt kök, har en förfärlig beige/brun plastmatta där som gör mig deprimerad var gång jag kliver in. Skulle vilja piffa upp med blått/orange golv. Har blå skåpsluckor och kakeldekor med orange äpplen, så det skulle nog bli väldigt tjusigt!

 50. judy hill says:

  ..32 I think. I would like to take it down to the studio. This cool floor would make my basement studio a much finer destination. Also if something falls off the table, it might be cushioned against a broken piece. Thank you! Good luck to all of us!!

 51. judy hill says:

  Golly, sorry! I would like a black, grey and white floor. Thanks again!

 52. Amra says:

  Det finns 3 olika varianter av mönstrade golv (Starfloor Click 30) men ytterligare 17 st golv som imiterar olika trägolv (Starfloor Click 50).

  Jag älskar detta golv och har gjort det sedan jag såg det för första gången. I vårt hem har vi ett gulnat parkettgolv som dessutom har blivit skadat under de senaste 8 åren då barnen har härjat som mest. Hjulspår och repor finns överallt – charmigt, men inte snyggt!

  Golvet RETRO black/white skulle vi lägga i hallen och i en del av köket som fortsätter ut i vår inglasade veranda (de går i ett). Jag ser framför mig hur våra pojkar sitter på golvet i hallen och kör sina bilar över de fina mönstren och lever in sig i nya världar, samtidigt som min man står i köket och bakar bröd/förbereder frukost och jag njuter av morgonens första kopp kaffe! Frukosten intas sedan på verandan medan solen värmer och livet är sådär krispigt skört och alldeles underbart. Nu håller jag tummarna för att drömmen förverkligas…

 53. Annika says:

  20 stycken

  Jag skulle lägga golvet i vårt bibliotek. Det skulle bli så snyggt och så modernt istället för det fila beiga plastgolvet som ligger där nu och som har hål i sig…

 54. Emma says:

  Hej,
  Det finns 20st olika varianter av Starfloor Click. Tre stycken i Click 30 och 17 stycken i Click 50-modell.

  Jag har länge velat lägga ett marockanskt kakel på vår balkong men min pojkvän är inte lika sugen på detta. Nu har han dock gått med på hallen OM jag själv sköter själva omläggningen. Vad vore då inte bättre än det här golvet som känns smidigt att lägga och lätt att sköta. Kanske kommer jag då till skott innan han hinner ångra sig!
  Det golv jag skulle vilja ha i vår hall är Retro Orange Blue!

  Mvh Emma

 55. Jeanette says:

  Hej!
  Det finns 20 olika, 17 mer klassiska och 3 med retro känsla.
  har faktiskt tagit mig en riktig funderare, första känslan är retrokollektionen och dess värme och glädje. Men frågan var bara färgen, orange och blå är fantastiskt fin men hållbart över många år med slit, släng och en himla massa spring så är black/white i retro kollektionen perfekt för vårt hem, både med kvalité, känsla och fantastiska egenskaper.

 56. sandra says:

  20st 🙂
  Detta skulle ju vara så perfekt till vårat kök, eller egentligen alla våra rum i lägenheten! Men köket har ett riktigt hemskt golv som alltid känns smutsigt, oavsett hur mycket man moppar det :/. För att inte tala om hallen som inte ens förra ägaren han renovera klart, så det saknas lite bitar vid hörnorna x).

  Men skulle nog börja med det blåa i köket 🙂 Min själ skulle verkligen få ro av att slippa det hemska golvet vi har nu!

 57. Erika Svensson says:

  Det finns 20 stycken.
  Jag skulle vilja ha det orange/blå i våran hall, bor i en gammal hyresrätt som är så fruktansvärt nedgången och jag kämpar som ett djur för att få det trivsamt. Detta golvet skulle göra att vi iallafall har en snygg och trevlig hall!

 58. Anna says:

  Jag drömmer om att byta ut vårt köksgolv som ger mig kalla kårar varje gång jag går in där. För ett tag sedan skruvade jag loss en list och lyfte lite på plastmattan i marmorimitation i två färger (!!) i hopp om att hitta ett vackert gammalt trägolv under men tyvärr möttes jag av spånskiva. Nu återstår att lägga ett starfloor clickgolv i någon av de 20 fina alternativen som finns ovanpå plastmattan.

 59. My says:

  Det finns 20 stycken! OM jag har turen vill jag vinna RETRO / Black White ! Till min hall!

 60. Sara says:

  Hej!
  Starklick 30 finns i tre olika utföranden och starklick 50 finns i 17 olika utföranden.

  Vi tycker om hästar
  men nu vi nya marker testar.
  Vi har en hall
  som behöver ett nytt kall,
  den är en enda röra
  så nu har vi något att göra.
  Med ett golv från Tarkett
  så skulle hallen få en första plakett!

  Starklick retro, färg black White.

 61. Majsan says:

  Det finns 20 st!
  Jag skulle välja det blåa mönstret till ett av våra sovrum, där vi har en ljusgrå golvmatta som jag lyckats göra ett hål i:( Då jag inte orkade vänta att nån skulle komma hem och hjälpa mig att flytta bokhyllan, utan drog undan den själv…. med resultat att golvmattan skrövlade sig under och gjorde ett stort hål! Gissa vad sambon sa när han såg det?! Ord så fula så hälften skulle räcka…..

 62. Mia says:

  20 st 🙂

  Det gråa skulle sitta som en smäck i vår hall och kök. Små och ganska tråkiga rum, och skulle få ett rejäl ansiktslyft av ett tjusigt golv.
  En stor familj med busiga barn i en liten lägenhet, då slits golven i rasande fart. Men detta skulle ju dessutom hålla – det blir inte bättre 🙂

 63. Nika says:

  Det finns 20 mönster i serien starfloor click från tarkett. Vi har en gammal plastmatta i köket som måste bytas ut. Det här golvet i mönstret retro black&white skulle passa perfekt då min man och bonusson är allergiker och asmatiker. Dessutom har vi en aktiv treåring som både kastar mat och springer maraton. Bra miljöval, slitstark, lätt att sätta ihop och väldigt snyggt! Kan inte bli bättre för oss!

 64. Sara says:

  1. 20 st!

  2. Jag skulle vilja ge bort det blå/orange-mönstrade golvet till min mamma! Hon är väldigt inredningsintresserad, men kan inte “slösa” pengar på lyx-prylar då hon är sjukpensionär.

  Kram!

 65. Ann-Charlotte Larsson says:

  Hej!
  1. Det finns 20 st olika golv att välja på och jag skulle välja ett Starfloor Click 50 nr: 35997007 (ek/träfärgat)
  2. “Med funktion och design i unik symbios,
  får Tarkett mina drömmar om ett friskt och vackert golv att smidigt klicka i lås!”

 66. Linus Lundquist says:

  Hej
  Frågan. Det finns 20st
  Jag har tyvärr fått fuktskada i min vardagsrum parkett. Och har inte kunnat köpa nytt golv. Det jag tror skulle passa bäst är Black and white retro.

 67. Sandra says:

  Hej , vilja fantastiska färger och mönster det finns att välja mellan . Det finns sammanlagt 20 olika mönster. Jag önskar vinna det blåa retro/indigo till köket i huset vi precis köpt ..Vi har kämpat och sparat så länge för att kunna flytta till större nu när vi fått barn och huset är i behov av en del renoveringar och då ekonomin är ganska tight nu får man ta lite i taget 🙂 skulle vara fantastiskt att kunna vinna detta och bocka av något av alla moment på listan . Det skulle bli så fint i köket

 68. Ulrika Grape says:

  Det finns 20 olika Starfloor Click.

  Åh, vad fina! Äntligen kan min hall och kök få ett fint golv! Det svart-vita skulle passa perfekt.

  Bästa hälsningar
  Ulrika

 69. Jessica Hellström says:

  20 stycken!
  SOFT OAK – LIGHT BEIGE skulle passa bra i vårt planerade kök, enkelt och smidigt att lägga golv som håller i många år framöver..

 70. Lina says:

  Här kommer mitt tävlingsbidrag.

  Det finns 20 stycken olika mönster i serien Starfloor Click.
  Efter många års planerande och sparande är jag nu i full färd med att bygga min drömsommarstuga på Öland. Grunden är gjuten och väggarna är uppsatta. Pricken över i:et vore att få lägga detta underbart fina golv i hallen. Att varje gång jag äntrar stugan få mötas av ett härligt golv det första jag gör vore helt underbart. Om jag vinner skulle jag välja Retro – black and white.
  Hälsningar Lina

 71. Tobias Ryberg says:

  10 mönster i serien. Skulle vilja lägga retro black and white i den stora hallen i vår nya lägenhet för att fräscha upp och skapa en “wow!”-effekt när man kommer in.

 72. Elga Holm says:

  20 stycken. Ett blått rum är vad jag önskar mig, att bara koppla av i, blått som himmel och hav, därför skulle det blå golvet vara perfekt.

 73. Maria says:

  20 mönster. Jag vill ha Retro Orange Blue för att jag gillar dess färger extra mycket. Det skulle få ligga i hallen och välkomna alla till mitt hem.

 74. Catarina Meijer says:

  Hurra vilken härlig tävling!

  Det finns tjugo mönster.

  Jag skulle lagt Retro black and white i mitt kök! Jag har nyss köpt mitt första egna hem och plastmattan som ligger i köket är så ojämn att det är som att gå på ett jordtrampat golv under regnsäsong. Ett nytt golv skulle välkomnas med segerdans!

  Stor kram / Catti

 75. Eva K says:

  Mitt matta i mitt kök ser förskräcklig ut. Det skulle vara fantastiskt att få en ny, fräsch matta där!

 76. Paola says:

  Svar: 20 st.

  Skillanden mellan ett hus och hem kan vara ett golv. Tänk t.ex. ett sovrum med sliten, kylig rosa 80-talsplastmatta, eller ett kvalitetsklickgolv med värmande färger och mönster (förslagsvis Starfloor Click 30 Retro i färgen Orange Blue). Gissa vad jag skulle välja.

 77. Sophia says:

  Det finns 20 stycken mönster. Jag skulle vilja ge det här golvet till mina föräldrar i julklapp. Dom har en hall som behöver nytt golv och nya tapeter, och just det här golvet RETRO black/white var en favorit när dom tittade på golv.

  Så håller alla tummar och tår och hoppas att mamma och pappa denna snygga julklapp av mig, i år får! ???

 78. Maria says:

  Det finns 20 varianter. Jag skulle välja retro indigo. Vill överraska min pappa med nytt golv. Hans skärgårdsstuga på 50 kvadrat är egentligen väldigt fin, men golvet är ett tidigt 90-talslaminat som sänker helheten.

 79. Anna says:

  20 olika. Vi ska snart börja renovera upp en gammal stuga. Utmaningen är att göra det med så små medel som möjligt. Använda återbruk i mesta möjliga mån. Men ett nytt snyggt golv i stugan hade varit en rejäl guldkant. Och att vinna ett golv håller oss inom ramen “små medel och återbruk”.

 80. Grete Ryberg says:

  20 st mönster. Retro black and white skulle bli underbart i hall och kök till vår nya lägenhet!

 81. Monika Lindh says:

  Slate Grey skulle passa i hela min nya väldigt öppna lägenhet. Flödet i det grå är fint!

 82. Amanda says:

  Svar: 20 stycken
  Jag bara älskar detta golvet och skulle vilja lägga det i mitt vardagsrum, där det är väldigt vitt just nu, så skulle vilja få in lite färg med retro/orange blue! SÅ SNYGGT!

 83. jimmy nilsson says:

  20 stycken

  Jag håller på att planera att göra om vår tråkiga garderob till en walkingcloset till min kära sambo som en överraskning. Just nu ligger det en orange ful plastmatta på golvet men med 50 Smoked Oak Light Grey så har jag kommit en bra bit på vägen att göra en riktigt snygg walkingcloset

 84. Izabel says:

  20 stycken, vi håller på att göra en ny entré till vårt hus och då skulle detta golv i blå retro/indigo vara smashing!

 85. Barbro Larsson says:

  20 stycken – 10 sten och 10 trä.
  Starfloor Click 50 skulle göra susen i mitt kök från 80-talet. Den gamla vinylmattan är helt kass för när jag torkar med vatten blir det som klister och möblerna fastnar.Och i ett kök behöver man ju torka av med vatten speciellt som barnbarn, katt och hund härjar då köket är husets hjärta.

 86. Anna Lundqvist says:

  Jag skulle ha det på vår nya altan. Så snyggt hade det blivit. Svaret är 20 st.

 87. Carolina says:

  Det finns 20 st.
  Retro Black and white
  Ett golv som pallar för stoj och för bus.
  Lego och bilar och indraget grus.
  Supersnyggt mönster som faller i smaken.
  Detta ska han få lägga, den kära maken.
  Miljötänkande företag, jag lyfter på hatten.
  Det stödjer jag gärna och sover lugnt om natten.

 88. Javier Fuentes says:

  20 st. Wow vilken omvandling det skulle bli! Med dessa mönster och färg skulle jag bjuda in hem mina polare oftare! Svart/beige.

 89. Jenny says:

  20 mönster totalt.
  Golvet och dess mönster får mig att drömma tillbaka till den bästa perioden i mitt liv då jag studerade i Barcelona och hade ett golv med liknande mönster i mitt sovrum. Den blå/orange nyansen skulle jag lägga i min lilla egna stuga på landet som jag planerat att renovera nästa sommar. En plats att ladda batterierna på och drömma sig bort.

 90. Anette says:

  20st
  Min ambition – är ett kök med stil och funktion.
  Med Tarketts Starfloor click golv får jag båda – och dessutom det snyggaste golvet man kan skåda!

 91. Britta Högström says:

  Tack snälla för den här underbara chansen!
  Svaret: Det finns 20 olika golv att välja mellan. Mönstret kan dock vara detsamma för flera, det som skiljer är färgen.
  Motivationen: Utan ett nytt golv i köket så känns det som att planerna på att tapetsera och måla om i köket är meningslöst. Det hela kommer bara att få det fula golvet att se ännu fulare ut och helhetsintrycket kanske t.o.m blir sämre. Bor i en hyresrätt där det kommer att dröja många, många år innan något görs åt mitt slitna linoleumgolv. Det ser aldrig ut att vara riktigt rent och jag avskyr det. Jag vill verkligen inte behöva stå ut med det längre och då det väl är dags att hyresvärden gör något åt det så kommer de bara att slipa det och inte byta ut det mot ett nytt golv. Hyresvärden skulle dessutom inte tillåta att jag la ett annat golv men… Starfloor Click skulle de inte kunna säga nej till eftersom jag kan lägga det utan lim och direkt ovanpå deras golv.

 92. Heini says:

  20 stycken finns det.

  Jag skulle göra om golvet i våra nya hemmet var det behövs att byta ut golvet egentligen i hela lägenheten. click golv skulle passa otroligt bra där!

 93. Carola says:

  20 stycken

  Mitt hem går i svart och vitt så det skulle bli jättesnyggt med retro Black & White.Vilket härligt mönster!!;)Man blir på gött humör när man ser detta golv:)Och min underbara flickvän skulle bli överlycklig.Soliga hösthälsningar från Arvika

 94. Anna Malin says:

  1. 20 stycken

  Motiveringen då?

  Åh, vilket enormt rus!
  Vi har äntligen blivit med hus!
  Nu väntar massor av renoveringsbestyr,
  men jisses…vilket enormt äventyr!
  Starfloor click (http://konsument.tarkett.se/sites/tarkettb2c_se/files/imagecache/tkt_popin_sku/productimage/Bureau/Media_Library/LVT_RESIDENTIAL/Digital_assets/Images/Thumbnails/STARFLOOR_CLICK_50/TH_35997004_001_800_800.jpg) skulle sätta pricken över i:et
  och förgylla det stundande kökslivet 🙂

 95. Karin says:

  20 st underbara Click.

  Skulle förnya ett gammalt gästrum,som har en gammal plastmatta från 70-talet.
  Tror våra gäster skulle älska golv nr 35996006 och som är lätt att kombinera med andra färger!

 96. Peter Lindhoff says:

  I sortimentet finns 20 olika varianter av mönster.

  Jag vill lägga det i vårat kök som idag har en gammal brun retro plastmatta som är sliten och bubblig. Köket är nyrenoverat annars förut golvet. Retro black/white mönstret hade passat bra in :-)!!!

  Hoppas på vinst i denna undera tävling:-)!!!

 97. Viktor Eriksson says:

  Hej ! Det finns 20 mönster.
  Jag önskar vinna det svart /beiga mönstret som skulle sättas i vår hall som är i stort behov av ett lyft och renovering .Det skulle göra sig så snyggt där och skulle hjälpa oss både ekonomiskt och för inspiration till resten av huset

 98. Minna says:

  Det finns 20 olika – alla lika vackra! Jag såg golvet i Amanda Widells blogg, och tänkte WOW, ett sådant golv måste jag ha! Vi flyttar snart och skulle då vilja lägga in Retro Indigo. Vårt golv skulle bli det snyggaste i hela fastigheten! 🙂 Och att det är godkänt av Astma och Allergiförbundet gör det ännu bättre!

 99. Nina Ölmstjern says:

  Det finns 20 stycken.
  Hade passat utmärk i mitt Marocko inspirerade kök. Har man både barn och hundar så smälter nog både smulor och hundhår in i mönstret . Jag skulle lägga det grå/beiga/svarta golvet.

 100. Fredrik Lind says:

  20 st!
  Vi ett stiligt vardagsrum har, under golvet dock gamla misstag lurar, mögel och fukt gör att vi surar, vi behöver riva bort det skadade golvet och börja om på ruta ett, tänk om vi kunde vinna ett vackert clickgolv från tarkett! Ett miljövänligt och slitstarkt golv vi då får och som håller i en massa år!. // Ek ljusgrå hade blivit fanatastiskt!

 101. Linda says:

  Det finns 20 mönster i serien.

  Hemma hos oss har tillökning lett till att lillebrors rum måste färdigställas snabbare än vi räknat med. Då rummet numera är ett gammalt utrivet kök kommer det behövas ett nytt golv. Vad vore mer passande till ett barnrum än detta!
  Jag skulle välja ett klassiskt trämönstat golv, gärna soft oak brown.

 102. Åsa Lissdaniels says:

  20 st.
  Jag kan inte få detta marockanska mönster ur skallen,
  Indigo Black & White skulle passa i hallen!
  Bland alla hål och sprickor,
  finns det damm i många fickor.
  Snart kan jag glömma dessa brister,
  när det nya ligger där med sån lyster.
  Det kommer att bli väldigt lätt,
  att hålla fritt från fläckar och skvätt.
  Ej längre så kallt och hårt,
  ja, barfotagång blir inte svårt!

 103. Hans Kjellvander says:

  20 stycken.

  Pågående totalrenovering av huset har satt sina spår. Ett nytt golv till yngsta barnets icke färdigställda rum hade varit den perfekta julklappen nu när sparbössan börjar eka tomt. Det är inte ofta man hittar produkter som både är snygga och bra för den miljömedvetna barnfamiljen men där är Smoked Oak Brown helt klart bland det bästa och snyggaste som går att hitta.

 104. Emma says:

  20 vackra mönster.

  Jag har ett litet vardagsrum och det är ganska trist,
  men med ett nytt kvalitetsgolv från Tarkett, skulle rummet få något visst.
  Ny charm och en uppgiggad look – helt klart.
  Det skulle bli så trendigt och snyggt – alldeles underbart!
  Att det är så smidigt att lägga, skulle underlätta en hel del,
  det är så enkelt att inte ens jag skulle kunna göra fel.
  Denna vinst skulle verkligen vara en tröst,
  och ljusa upp min vardag under denna mörka höst.
  Det skulle få mig att längta hem extra mycket var dag,
  ingen vinnare skulle nog bli gladare än jag!!

  Önskad färg: Starfloor Click 50
  35997012

 105. Adeline says:

  20 stycken!
  Vill så gärna vilja vinna Retro Orange Blue golvet till vårat kök! Håller på att göra om i köket och ett nytt golv vore perfekt! ♥

 106. Maria says:

  Det finns i 20 olika mönster så fina, tänk att något av dem kan bli mina. Jag önskar så att Retro black and white föll i händerna på mig, då skulle jag vara en lycklig tjej! Jag skäms när någon plingar på, för golvet i min hall är fult som få. Nu skulle jag kunna ropa på folk som går förbi på gatan, mitt golv är snyggt som sa%an ???

 107. Jesper says:

  Det finns 20 st olika mönster att välja på. Jag skulle utan tvivel ta 35997011
  Starfloor Click 50, då ser riktigt läckert ut samtidigt lätt att lägga, kärlek! <3

 108. Camilla Sandmark says:

  1. Jag får det till 20 olika varianter.
  2.Golvet i vårt kök har blivit slitet med åren och behöver bytas ut. Jag skulle välja det ek-färgade så att det matchar resten av huset.

 109. Anette Eriksson says:

  Svar: 20 st

  I kök och vardagsrum som har öppen planlösning har vi ett ljust klickgolv av dålig kvalitè. Med flera hundar och katter har golvet blivit otroligt slitet. Det stöter inte ifrån sig smuts och varenda vattendroppe (dregel) från vår Tervs mun blir till fula fläckar. Jag torkar golvet var och varannan dag och det gör ju inte att golvet blir i bättre skick precis. Jag gillar mönstret Retro Black & White, det är det superläckert och fläckar kommer inte att synas lika tydligt som nu.

 110. Henrik says:

  Det finns 20 olika mönster/modeller.

  Med en badrumsrenovering som slitit ut både plånbok och hallgolv, behöver de nämnda bytas ut ganska omgående.
  Golvet var redan tidigare i behov av ett ansiktslyft, om det är nåt som golv behöver..
  ..och tänk vilket lyft för entre och väg in till badrummet med ett vinylgolv från tarkett.
  Färgen “Slate – Anthracite” skulle göra sig fantastiskt bra..
  ..lyftet som plånboken är i behov av kommer ju lite på köpet..

 111. Bella says:

  Svar: 20 stycken

  Nu har jag suttit hur länge som helst och funderat på vad jag ska skriva så du som läsare ska förstå huuuur mycket detta golv skulle bli älskat hos mig. Men jag ska försöka: Jag har precis köpt mitt första hus, (sjukt läskigt) som är underbart på alla sätt och vis, ett riktigt smultronställe i min mening. Men, det byggdes på 1970 talet och har efter detta inte renoverats något. Allt ära till 70-talet men det är inte min stil, och detta är inte så funktionellt. Men med lagfart, borrad brunn, och behovet av en extra bil gör att kostnaderna drar iväg. Renovering står inte högst upp på listan med saker att göra (även fast jag försökt övertala min sambo). Retro Indigo skulle göra underverk i antingen hallen eller köket (där skulle det passa utan att se ut som en udda blandning av 70tal och Marocko).

  Ha det så bra!

 112. Isabel says:

  Hej!
  20 olika mönster hittar jag på golvet. Jag och sambon är mitt uppe i ett husbygge, och jag tror 35997012 skulle vara perfekt nyans i vårt hus!

 113. Lena E says:

  20 st
  Den grå/vit mosaikmönstrade golvet skulle passa så bra mot mina köksluckor. Det blir en marockansk dröm i lightversion. Då kommer jag att vara på semester varje gång jag kliver in i köket. Så underbart!

 114. Elin says:

  20 olika sorter/utföranden finns.
  Tänk att vakna upp i ett sovrum med retro/blue, som att vara i en riad, men i mörka Norrland. Jag har sen många herrans år varit förälskad i det nordafrikanska formerna och inredningen. Vi bor i en lägenhet från 70-talet och tror att det här golvet skulle passa perfekt.
  Tack för en inspirerande blogg!

 115. Kerstin Staudinger says:

  Vår kolonistuga köpte jag 2012 efter att 2010 fått beskedet kronisk cancer. Jag grävde bort min ångest och tomten är nu fin. Dock är det gamla fula övermålade plastgolvet kvar. Jag skulle välja en gråsvart nyans.


The wildest man in town