17

6


2015

KategoriDen här veckan har en läsare chans att vinna posters till ett värde av 1200kr från Desenio. Motiven ser ni i bilden nedan och storlekarna är: 21×30, 30×40 och 50x70cm. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. Du har en vecka på dig. Lycka till!

1. Nämn tre örter som finns med på Herbs-motiven.
2. Motivera varför just du ska vinna.

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Elin som kommenterade den 18/56 kl 15:54. Vi hör av oss via mail inom ett par dagar så ser vi till att vinsten kommer till dig inom kort.

Tant-Johanna--Collage

Tävlingen pågår t o m. den 24/6 kl 12.00. I potten ligger posters från Desenio värde totalt 1200kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury från Dedenio och deras beslut kan ej överklagas. 

Kommentarer

68

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Elisabeth says:

  Dill rosmarin basilika
  Jag vill vinna för att dessa tavlor skulle passa så bra till mitt lantliga kök

 2. Anna says:

  dragon, timjan och mint
  Jag vill vinna för att min tavelvägg behöver ett fint motiv, och min kompis ska i så fall få Herbs till sitt fina kök.

 3. Lina says:

  1. Basilika, Dill och Rosmarin
  2. Jag håller på att fila på en tavelvägg men behöver ytterligare några posters för att den ska bli komplett.

 4. Sofia says:

  1. Basilika, Mynta & Rosmarin
  2. Vad vore livet utan naturen, örter, skog & djur? Jag blir i alla fall lycklig av att få ha natur i min närhet, både ute och inne. Alla dessa vackra posters skulle göra min inomhusnatur väldigt mycket lyckligare!

 5. Lisa Sundqvist says:

  1. Basilika, myntha och dill
  2. Vi har precis flyttat och drömmer om att fylla våra nya väggar med massa tavlor, men har precis insett att vi har alldeles för få. Så att få några av dessa fina posters att pryda väggaran hemma med vore ju fantastiskt.

 6. Jenny says:

  Basilika, Timjan & Dragon

  Jag vill så gärna vinna för mina väggar är helt tomma! Flyttade för 6 månader sedan och har fortfarande inte fått upp något! Lite nya prints hade motiverat till att fixa till en snygg tavelvägg! 🙂

 7. Anneli Södergren says:

  Basilika ,Dill Rosmarin
  Jag fantiserar om en tavelvägg ovanför min soffa .Önskar det blir verklighet…..

 8. Sanna Andersson says:

  Svar: Basilika, mint, rosmarin

  Motivering: Vårt evighetslånga renoveringsobjekt börjar sakta bli klart. Det är bara en “liten petitess” som saknas – saker att hänga på väggarna. Jag grips av lite lätt ångest cirka varje gång jag börjar tänka på att jag måste fatta så många fler beslut OCH viktiga beslut. Hade varit en helt underbar vinst – att få välja saker från en sida som garanterat snygga väggar.

 9. Sanna Andersson says:

  Svar: basilika, rosmarin, timjan

  Motivering: Vårt evighetslånga renoveringsobjekt börjar sakta bli klart. Det är bara en “liten petitess” som saknas – saker att hänga på väggarna. Jag grips av lite lätt ångest cirka varje gång jag börjar tänka på att jag måste fatta så många fler beslut OCH viktiga beslut. Hade varit en helt underbar vinst – att få välja saker från en sida som garanterat snygga väggar.

 10. Helena says:

  1) Dill, rosmarin och basilika
  2) Just nu har vi en vägg som är helt tom, det är det första man ser när man kommer in i vardagsrummet och där skulle posters från desenio göra sig fint. Min man har dille på örter så en mix av örter och de mer grafiska skulle bli perfekt. Tycker alla är lika fina.

 11. Karin Stjärnkvist says:

  1. Basilika, mynta och timjan.
  2. Jag vill så gärna skapa en gallerivägg på ett stort väggparti i vardagsrummet. Hade varit fantastiskt att vinna några vackra motiv som passar ihop!

 12. Josephine says:

  1. Basilika, rosmarin och timjan
  2. Vi ska flytta till dubbelt så stort, så det är många nya väggar som behöver tavlor. Just dessa skulle få hänga tillsammans i det nya köket, där skulle de passa perfekt!

 13. Kerstin Lysell says:

  Timjan, persilja och rosmarin.
  Om jag vinner så ska min dotter få tavlorna till sitt nya hem.

 14. Helena says:

  1.Basilika, Timjan & Dragon
  2. Dottern önskade sig, och fick en gyllene vägg i sitt rum. Nu söker jag med ljus och lykta efter motiv i färger som framhäver guldet, istället för att dämpa och dölja. Kanske lite inslag av grönt?

 15. Alexandra W says:

  1. Persilja, basilika och rosmarin.
  2. Om tre veckor flyttar jag och min lilla familj från 70 till 130 kvm och är det något vi inte har just nu så är det tavlor för så många väggar 🙂 dessa hade absolut passat perfekt i det nya huset!

 16. Erica says:

  Basilika, rosmarin, timjan.

  Vi har precis totalrenoverat en sekelskifteslägenhet och ska nu äntligen få börja inreda vårt nya hem. Väggarna ekar tomma och vi behöver nya vackra tavlor att fylla dem med. Och vad vore inte bättre än att få skapa en tavelvägg med posters från er!

 17. clara says:

  1. Basilika, mynta & timjan
  2. För att vi precis har köpt en lägenhet. Vi var på kanske trettio visningar och varje gång samma sak: hur vi log, planerade, kollade på utsikten och nickade åt grannar. Hur vi tänkte: här ska vi faktiskt, faktiskt bo. Hur skulle sängen stå? Och sen samma sak varje gång, någon budade över och vi tänkte: kommer vi någonsin, någonsin få bo tillsammans? Även fast vi är två av dom som är privilegierade nog att kunna göra detta så gick det ändå inte. Och sen en dag såg vi en lägenhet högt uppe i ett hus på vår favoritgata. Kvällssolen låg på och vi såg på varandra och utsikten om vartannat och sa: det är här vi bor, faktiskt. Och nu har vi köpt den. För låtsaspengar. Och vi ska skänka bort alla våra egna saker för att börja på något nytt och bra tillsammans, och postersarna skulle bli det finaste startskottet.

 18. Anna Åhman says:

  1. Basilika, dill och rosmarin.
  2. Skulle bli superglad över att vinna för att de har så många otroligt fina posters! Och väggen ovanför soffan i vårt vardagsrum gapar fortfarande tom…

 19. Ulrika elmquist says:

  1:Mynta, basilika , timjan.
  2:Har just upptäckt era fina “tavlor”. Önskar mig flera av dessa!! Skulle bli jätte glad om just jag vinner, har dem perfekta platsen för dessa!?

 20. Sanna says:

  Basilika, mynta o rosmarin!

  Jag ska vinna för att har inte längre har en trädgård att gå ur o dofta på – längtade så till stan att jag bytte tretusen kvadrat trädgård mot asfalt!

 21. Josefine says:

  1. Dill rosmarin mynta
  2. För att mina väggar är helt tomma så när på en liten liten tavla av en dam som står och speglar sig i ett vatten av Bauer.

 22. Stina says:

  Basilika, Mynta och Dill!
  Den första september flyttar jag och min pojkvän till vår första lägenhet och blir äntligen sambos! Har länge tittat på er hemsida och drömt om några posters jag ville ha i vårt kommande kök. Vad vore inte bättre än att vinna några fina att sätta upp på väggen!

 23. Stina says:

  1.Basilika, Mynta och Dill!
  2.Den första september flyttar jag och min pojkvän till vår första lägenhet och blir äntligen sambos! Har länge tittat på er hemsida och drömt om några posters jag ville ha i vårt kommande kök. Vad vore inte bättre än att vinna några fina att sätta upp på väggen!

 24. Klara says:

  1. Basilika, mynta, timjan
  2. Kan inte ha några riktiga örter i köket pga det är så mörkt, så jag skulle åtminstone vilja ha en plansch med det på och desenios är så fina.

 25. Josefin Salinder says:

  Dill, basilika, timjan!
  Vi flyttade till våran lägenhet i Linné för två år sen och har ännu inte gjort den sista tuschen med tavlor och annat som gör väggarna levande. En helg i höst har mannen lovat att vi ska göra detta pyssel. Då hade ett gäng posters från er varit perfekt!

 26. Helena says:

  1. Basilika, persilja,rosmarin
  2. Örter och växter på väggarna skulle vara en fin liten hyllning till farfar som var trädgårdsmästare.

 27. Alexandra Lindevall says:

  1. Dill, timjan, persilja.
  2. Mina vardagsrumsväggar är tråkigt kala eftersom att jag har velat ha en tavelvägg där och inte kunnat bestämma mig. Nu är ju de här redan ihopparade och jättefina! Dessutom är vardagsrummet redan som en liten djungel med alla växter och örter. Skulle passa perfekt med andra ord.

 28. Sara says:

  1) gräslök, dill, timjan
  2) har just flyttat så nu har jag fler väggar att sätta fina posters på 🙂

 29. Sofia says:

  1) Dill, timjan, persilja
  2) För att jag sängliggandes i väntans tider behöver något fint att vila ögonen på.

 30. Erika says:

  1. Rosmarin, dill, basilika
  2. Vi har precis flyttat fr en liten lgh till nybyggt hus och har nu 142kvm vit väggar som desperat längtar efter att prydas med tavlor!

 31. 1. Dill, rosmarin och basilika

  2. Åh, var ska jag börja? Vi har precis flyttat till hus på den norrländska landsbygden, med sjöutsikt, skogen runt hörnet och en liten vedeldad kamin. Huset är litet med öppen planlösning, och jag har precis fått tag på en gammal träbänk som står mot en ljus vägg vid ett fönster. Denna vägg har jag tänkt fylla med diverse prints, egna foton och tidningsutklipp. Väggen är nära köksdelen i hemmet och dessa fina motiv som knyter an till såväl den fina naturen som gjort att vi flyttat hit, och örter vi använder i köket skulle passa Så Himla Bra på den väggen!

 32. Hanna Boulter says:

  1) Dill, rosmarin och basilika.
  2) Vinsten skulle på pryda väggen i vårt alldeles nyrenoverade kök och det skulle göra mig så glad, de är ju så fina!!

 33. hanna says:

  1. Timjan, rosmarin och dill
  2. Den 1a Juli flyttar jag och min pojkvän in i en liten mörk studentlägenhet med plastmatta. Hyran är mega dyr och vi har ingen direkt piffbudjet över om man säger så. Är ändå så pepp på vårt första gemensamma hem och tror att det skulle bli så fint särskilt med Herbspostern i köket 🙂

 34. Stina says:

  1: Rosmarin, timjan och dragon.

  2: Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa. Har tidigare köpt “cityposters” från Desenio till barnens rum, och varit supernöjd. Nu är det dags att ta tag i väggarna i övriga huset. Älskar växt/natur-motiven, och tittade på bla “Foret” senast igår. 🙂

 35. Frida says:

  Dill, timjan och rosmarin
  Nyinflyttade och det är så kalt och vitt på väggarna, hade verkligen behövt detta för att få in dessa fantastiska tavlorna i vårt hem för att göra det mer mysigt och det ska se ut som om någon bor här. Kommer vara ett helt nytt hem och skulle vilja överraska sambon då han fyller år 🙂

 36. Victoria says:

  1. Dill, basilika och tinmjan
  2. För att väggarna hemma i lägenheten är helt vita och tomma, det är så jäkla tråkigt!

 37. Linn says:

  1. Basilika, timjan, rosmarin

  2. För jag aldrig någonsin har turen att vinna något! Haha älskar inredning och är så less på vad mina väggar fylls av nu. Något nytt och kul till sommaren vore underbart. Tack för en underbar blogg 🙂

 38. Lisa says:

  1. Timjan, basilika och dill.
  2. Jag och min fästman flyttade nyligen in i drömhuset. Huset är nybyggt och ljuset flödar in på bottenvåningen. Men där ekar det också tomt på väggarna, har svårt att få till mysfaktorn som behövs för att skapa ett hem. Högst upp på önskelistan står därför ett gäng med tavlor 🙂

 39. Angelica says:

  1. Timjan, basilika och rosmarin!
  2. Vi skulle behöva lite grönska på våra i övrigt vita väggar!

 40. 1. Basilika, dill och persilja
  2. Hmm, svårt. Varför ska just jag vinna? Egentligen är jag väl inte värd att vinna detta mer än någon annan men jag skulle bli hemskt glad och jag skulle äntligen få inspiration att plocka ner den där tygtavlan med julmotiv som hänger i hallen. Hmmm…

 41. Carina says:

  Rosmarin, basilika och dill. Dessa små konstverk skulle förhöja vår nymålade veranda på Öland och ge den exakt rätt känsla

 42. Elin says:

  Efter fyra år i samma lya
  tänkte vi inredningen förnya.
  Väggen ovanför soffan ekar tom,
  vi till stan därför tog oss en svängom.
  Vad ska vi ha på våran vägg?!
  Efter mycket letande sambon slet sitt skägg.
  På tant Johannas blogg bästa idén jag fann,
  tänk om jag dessa vackra posters vann!

 43. Elin says:

  1. Dill, rosmarin, persilja.
  2.Efter fyra år i samma lya
  tänkte vi inredningen förnya.
  Väggen ovanför soffan ekar tom,
  vi till stan därför tog oss en svängom.
  Vad ska vi ha på våran vägg?!
  Efter mycket letande sambon slet sitt skägg.
  På tant Johannas blogg bästa idén jag fann,
  tänk om jag dessa vackra posters vann!

 44. Anna kubel says:

  Basilika, persilja & rosmarin!

  Vi flyttar till vårat drömhus om två veckor och har massvis med tomma väggar att fylla med finheter! :)1

 45. Anna-Clara Campbell says:

  1. Basilika, dill och timjan
  2. Jag och min gulliga man har precis flyttat tillbaks till Svea land hela vägen över atlanten. Suget i magen när vi landade på svensk mark, “vad grönt det är här” var det första vi sa till varann. Fy bubblan vilket fint land vi har hörni! Och våran gamla lägenhet stod och väntade på oss och jag har redan spanat in vilka posters som skulle sitta fint i vårt nygamla hem. Älskar foret, vintage divers, morning light och örterna. Har inte kollat med mannen, men han har ju god smak 🙂

 46. Charlotta says:

  1. Rosmarin, dill & persilja
  2. Vi har bott i vårt hus i 3,5 år och i trappan till övervåningen har vi fortfarande en stor tom vägg. Den skulle jag verkligen vilja fylla med Desenios fina posters.

 47. Karin says:

  Rosmarin, dill, persilja. Precis köpt hus som tömt vår kassa totalt. Skulle gärna ha ngt fint på väggarna detta decennium, jag sätter mitt hopp till tant johanna?.

 48. Loo says:

  1. Mynta, Dragon och Dill
  2. Jag önskar vinna så att jag kan göra klart vårt hemmakontor som inretts i Colonial chic stil. Då skulle printsen som Desenio har komma väl till pass, både några i guld men även botaniska prints jag spanat på och några från deras Vintage avdelning 🙂

  Hoppas på tur helt enkelt!

 49. Susan says:

  1. Rosmarin, basilika och dill.
  2. Mina tre systerdöttrar ska för första gången få egna rum. Jag minns så väl den känslan – att få välja egna gardiner, hänga upp hästplanscherna. Om jag vinner ska de få välja sina favoriter från Desenios posters till sina nya egna rum.

 50. Annika says:

  Dill, rosmarin och basilika.

  Med två små vilda knoddar, en stor lurvig hund och en man som suckade djupt när han såg mitt senast inköp (en rostig indisk klaffstol) och sa “jag förstår verkligen inte vad som är snyggt”, känner jag att min energi till att handla inredning till nya stora huset på landet ligger lite i lä. Med de här fantastiska printen skulle förhoppningsvis energin dessutom fyllas på!

 51. annika says:

  basilika dill rosmarin
  jag hade hängt dom på i mitt uterum för en mer mysig ombonad känsla

 52. Emma says:

  Mitt svar: Rosmarin, dill och timjan.

  Motivering: Hej! Den 27/6 (om en vecka! hjälp säger jag bara!) gifter jag och min fästman oss. Bankkontona ekar tomma så att säga. Men så glad jag hade blivit om vi hade kunnat klä våra väggar i era fina herbsmotiv i vår nya lägenhet! Vilken fin bröllopspresent det hade blivit.

 53. Annelie says:

  1. Mynta, timjan och rosmarin finns med på postern.

  Jag köpte mitt drömtorp för ett år sedan och håller på att renovera och tapetsera flera rum i stugan. De nytapetserade väggarna gapar dessvärre väldigt tomma. Tror det skulle bli väldigt fint med några posters med djur- och växtmotiv så att lite av trädgården får komma in och göra stugan levande.

 54. Celina says:

  1) Rosmarin, basilika, mynta.
  2) Jag har precis flyttat till min första etta och inte hittat vad som ska passa på väggarna ännu, men dessa posters skulle ju vara perfekta!

 55. johanna says:

  Basilika, dill och mynta. Kanske inte att kombinera :-).
  Just nu håller jag på att leta motiv till vårt kök på landet som vi renoverar själva.
  MVH
  Johanna

 56. Maria Söderling says:

  Landat i semester. Ljuvligt. Om mig är väggarna vita. Tomma. Hemmet känns därför också tomt. Tittat på ljuvligt fina och inspirerande posters på Desenio och förstår att några fina därifrån precis skulle omge mig det jag längtar efter.

 57. Anna G says:

  1. Persilja, dill, rosmarin
  2. Mina köksväggar är alldeles tomma och trista, vad glad jag skulle vara om jag möttes av dessa vackra motiv varje morgon! De skulle inspirera min dag.

 58. 1. Rosmarin, timjan & persilja
  2. För att jag är snäll!

 59. Anton says:

  1. Rosmarin, basilika och dill.

  2. Västerbottniska Blåbergsliden är mitt smultronställe
  Där finner jag ro, där träffas vänner, där träffas släkt

  Där flyr vi tillsammans från stad och samhälle
  Undan all stress, all fart och all jäkt.

  En stuga som morfar har skapat – liten och fin,
  på gården finns ett nätt trädgårdsland.

  Där odlas örtor som gräslök och rosmarin
  Även morot samsas om utrymmet ibland.

  Stället är mysig, det har helt klart sin charm,
  men tyvärr är väggarna kala i vår älskade stuga.

  Konst skulle göra stugan än mysigare, lite mer varm
  men då kan endast det bästa tillåtas duga.

  Här kommer Desenios in i bilden, bokstavligt talat
  Deras prints kan pryda våra väggar så tomma

  För nu är jag trött på att ha det avskalat
  Herbs-motiven skulle få hela stugan att blomma!

 60. Maja says:

  1. Timjan, persilja och dill. (Blev sugen på att göra en god marinad nu btw)
  2. Jag vill vinna för jag tycker Desino har så många fina posters och jag vill mer än gärna botanisera med lite nya, fräsha prints här hemma! Har länge funderat på beef cut-printet men nu tyckte jag Johannas tidigare inlägg med Herbs-planchen i en tjock loppisram va så himla fin kombination så jag kanske får överväga att köra på den varianten istället.

 61. Sara Norling says:

  1.Basilika, mynta, dill.
  2. För att jag aldrig vinner nåt 😀 samt att några posters skulle förgylla vårt nymålade, men super-tomma, sovrum.

 62. Anna says:

  1. Rosmarin, basilika & timjan
  2. Ett år efter en stor renovering av vårt hus finns fortfarande inga spikhål i väggarna, av den enkla anledningen att det saknas något att hänga upp. En vinst i denna tävling skulle avhjälpa problemet. En skön sommar önskar jag er!

 63. Charlotte says:

  1. Basilika, Dill och Rosmarin
  2. Vi har precis bytt till oss en lägenhet i Göteborg. Då vi gjorde ett byte var vi tvugna att skriva på att inga renoveringar kommer göras inom ett år. Problemet är att i ena rummet så är väggen helt full av fula hål och märken efter tidigare hyresgäst, och som de är nu har vi inte råd att själva lägga pengar på att spackla och måla om. Därför vore ju denna vinst perfekt. Stora tavlor att täcka de fula hålen med 🙂
  Kram C!

 64. Jenny says:

  1. Basilika, timjan och persilja.
  2. skulle bli så sjukt glad! Är föräldraledig och måste lägga pengar på annat än vackra prints.

 65. Annika says:

  1) rosmarin, timjan och basilika

  2)
  Väggar som länge väntat på “det rätta”
  att någon nåt vackert på väggen ska sätta.
  Nu är det dags, så nu tar jag chansen
  att från Desenio vinna vackraste planschen!

 66. Linn Andersson says:

  1. Mynta, gräslök & rosmarin
  2. En köksrenovering står på schemat i höst, för oss så skulle det vara en stor tröst och en stor lättnad från vårt bröst att vinna och få juryns slutgiltigt röst.

  En student och en arbetare i ett hushåll för två, för att skapa vår dröm behöver vi all hjälp vi kan få.
  Johanna ditt kök inspirerar oss så, ett rostfritt kök med affischer vi hoppas att nå!

 67. Madeleine says:

  1. Timjan, Basilika, dill
  2. Mina väggar nymålade är, men ack så nakna det är. Min sambo ej mitt intresse för fina poster förstå, men dessa skulle inte ens han kunna motstå!

 68. Anna says:

  Vem ska jag gratulera?
  Hoppas solen skiner på dig 🙂


The wildest man in town