28

11


2016

Kategorisoftgoat_kudde

Just nu har du chans att vinna ett kuddfodral i 100% kashmir från Soft Goat värde 1295kr. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor här i kommentarsfältet:

1. Hur många färger finns Soft Goats kuddar i?

2. Vart skulle du placera din kudde?

Stort lycka till!

Tävlingen pågår t o m. den 2016-12-05. En vinnare utses av Soft Goat, dess beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer

109

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Janni says:

  I tre färger. Jag skulle placera den i min soffa där vi hänger en del och myser om kvällarna, speciellt nu när vintern kommit.
  Helt fantastiskt snygga kuddar.

 2. Lovisa says:

  Hej,

  Kudden finns i tre färger. Jag skulle ha den i min ofödda bebis rum som kommer till oss i april. Tänk en liten mjuk bebiskind mot Kashmir, kan inte tänka mig något gosigare.

  Håller tummarna!

 3. Sanna says:

  Tre färger. Jag skulle placera kudden i min nya schäslong som står i min första egna lägenhet! Nu behöver vi inte flytta runt bland olika andrahandslägenheter längre! Därför vore det extra härligt med en så mjuk och härlig kudde 🙂

 4. Lina says:

  Hej! Den finns i tre fina färger. Jag hade placerat den i sängen i min första egna lägenhet. Sängen får nämligen agera soffa på dagtid och behöver därför fyllas med massa fina textilier!

 5. Martina says:

  1. Tre färger!
  2. Skulle placera kudden i vardagsrummet i lägenheten som jag och min kille ska bo i tillsammans från och med lördag.

 6. Hanna says:

  Kuddarna finns i tre färger, jag skulle ha den i soffan i vardagsrummet, där skulle den göra praktisk och estetisk nytta och ses och gosas med av många.

 7. Anna says:

  Kuddarna finns i tre olika färger. Jag skulle ha den på sängen, där den skulle göra sällskap med lapptäcket jag fick i 10-årspresent av min mormor och som hängt med i 15 år nu. Fortfarande lika fint, och skulle passa perfekt med en ny kudde!

 8. Isabella says:

  Jag skulle flytta runt den mellan soffan, sängen och min arbetsstol så jag alltid kan ha den nära. Det finns tre färger.

 9. Ewa says:

  1. Kuddarna finns i 3 färger
  2. Jag skulle placera dessa otroligt fina kuddar hos mitt barnbarn som har fått gått igenom fruktansvärda händelser i sitt liv och som nu börjar kunna se framåt.

 10. Lydia says:

  1. De fina kuddarna finns i tre färger
  2. Jag skulle sprida ut kuddarna i soffan där min kvalitetskräsna 18-åriga bästa kattkompis ligger och spinner om dagarna.

 11. Therese says:

  De finns i tre färger: mörkgrå, taupe och beige/krämvit.

  Jag hade placerat den överallt! Älskar kuddar och med detta material hade jag velat mysa så fort tillfället ges. Men framförallt skulle den få hedersplatsen i min älskade “virkfåtölj” framför brasan. Mest troligt är nog dock i dotterns myshörna då hon är en riktig kuddtjuv 😉

 12. Michelle says:

  De finns i tre färger. Jag har en tonårsson med ett inredningsintresse som bara för några dagar sedan uttryckte vad som i det närmaste kan beskrivas som förtvivlan över mina 30 år gamla och ärva sängkläder som under inga omständigheter matchar med varandra. Han kämpar så gott han kan med att göra sitt rum stilsäkert men jag tror att det är nästintill omöjligt. Den här kudden skulle göra honom överlycklig!

 13. Johanna Johansson says:

  Hej,
  kuddarna finns i tre färger. Om jag vinner kommer kudden hamna i Costa Rica. Jag och min pojkvän flyttade hit för tre år sedan och håller nu på att bygga ett litet hotell som för hoppningsvis öppnar i april!

 14. Kudden finns i tre färger. Jag skulle placera kudden i fåtöljen som ska stå i vår bebis som kommer i Februaris rum. I den fåtölj där jag troligtvis kommer att ägna mycket tid åt att sitta och natta och mata en liten bebis. Då tycker jag att man förtjänar en kudde i Kashmir.

 15. Karin Stjärnkvist says:

  1. De finns i 3 färger
  2. Den Mörkgrå skulle passa jättebra på min säng, nu när jag målat väggen mörkgrå och har vita möbler, sänggavel/kappa och gardiner!

 16. Linnea says:

  Kuddarna finns i tre färgar. När sambon började veckopendla blev soffan alldeles för stor och ensam. Då köpte jag mig en underbar senapsgul fåtölj, där skulle kudden få ta plats. Den är nog nästan lika mysig att krama som min pojk.

 17. Sara says:

  Tre färger! Jag hade placerat den i min Mogensen-stol jag fyndade på pappas vind i somras. Skulle vara så fin i min lilla studentlägenhet som just nu saknar en mysig läshörna.

 18. Charlotte M says:

  1) Soft Goats kuddar finns i 3 olika fina färger.

  2) I min nyligen inköpta soffa skulle fina kudden först få vara. Men jag känner mig själv, så i takt med att jag flyttar om bland mina kuddar kan den hamna i fåtöljen, karmstolen eller rent av hälsa på i sängen.

 19. Jessie says:

  1. De finns i tre färger 🙂
  2. Jag skulle placera den i bästa hörnet av soffan i vår nya lägenhet som vi flyttar in i under januari <3

 20. Emma Löf says:

  1. Kudden finns i tre färger.
  2. Jag skulle placera kudden i soffan, som är min absoluta favoritplats här hemma. Vi har precis flyttat och för första gången i livet har vi kunnat lägga tid och pengar på att införskaffa möbler som håller länge med bra kvalitét. Kudden skulle bli en perfekt detalj i vår favorithörna!

 21. Rebecka says:

  1. Kuddarna finns i tre olika färger

  2. Jag skulle placera min kudde brevid mig i köksoffan.
  Där spenderar vi mycket tid vid matstunder, studier och sällskapsspel. Så där i vår soffa skulle kudden komma väl till användning.

 22. Eva Wahlund says:

  Kuddfodralen finns i tre färger.Jag skulle så klart placera dom i vår soffa så alla som träder innanför vår dörr kan era otroligt fina kuddar

 23. Maria says:

  1. Tre färger

  2. Den skulle inte få en enda fast plats utan vara Välkommen att förgylla alla husets rum och även få följa med ut till trädgårdssoffan när våren tittar fram och sommaren skiner – höst och vinter blir den mitt mjukaste sällskap inomhus.

 24. Rebecka says:

  TRE stycken. Jag skulle ge bort kudden till min sambo i julklappar får han placera den vart han vill i vårt hem. Förmodligen skulle den hamna på sängen så att man kan lägga ned huvet på den när man tar en liten powernap.

 25. Anna says:

  Hejsan,

  Kudden finns i tre färger.

  Jag skulle placera kudden i hallen på en pall som dagligen används för att ta på sig skor och dylikt.

 26. Ingrid Taylor says:

  Kuddarna finns i tre färger.
  Jag skulle lägga kudden i min absoluta favoritfåtölj
  Samsas av Carl Malmsten(.klädd i Kvadrats melerade ylletyg) Färgmässigt skulle alla tre kuddar
  fungera perfekt

 27. De mjuka lyxiga kuddarna finns i tre färger. Jag skulle placera min kudde i sovrummets mjuka vrå, att vila trötta axlar på och sjunka in i daglig dröm under liten eftermiddagssömn. ❤️

 28. Pia D Berglund says:

  Det finns tre färger
  Jag skulle placera kudden hos min mamma som bor på ett sjukhem.

 29. magnabus says:

  1. Kuddarna finns i tre färger: mörkgrå, taupe, beige/krämvit.
  2. Kudden skulle få en hedersplats i den grå Howardsoffan i allrummet i vårt moderna fritidshus i Höga Kusten. Min favoritsoffa och favoritkudde vid kaminen som sprakar – det kan inte bli bättre! En kudde känns dock lite ensamt så skulle bums ge den sällskap av två till eftersom det är så vackra färgställningar!

 30. Anna says:

  Den finns I tre fina färger, den skulle garanterat hamna under min katt eftersom alla kuddar I huset e hennes:)

 31. Amelie says:

  Hej! Kudden finns i tre olika färger. Om jag skulle vinna skulle kudden få pryda min säng. Sovrummet är ett rum som ( jag i alla fall försöker med att.. ) barnen inte får leka i så där skulle denna kudde få vara lite ifred och passa perfekt med övrig inredning☺️

  Kram Amelie

 32. Alexandra says:

  Finns i tre färger. Jag skulle lyxa till vår bäddsoffa där vi för tillfället tillbringar mycket tid väntan på större boende so är under renovering!

 33. Linn A says:

  Soft Goats kuddar finns i tre olika färger.
  Kudden skulle göra mig utmärkt sällskap i min “läsfåtölj”.

  Kram

 34. Deborah says:

  I tre färger. Jag skulle placera den i min kökssoffa så man kan mysa upp där med en kopp te i vinter.

 35. Emma says:

  1. I tre färger.
  2. I soffan i vardagsrummet så alla får ta del av den.

  Ha en fin dag!

 36. Britt Krantz says:

  Den finns i tre färger och jag skulle placera den i vår fina fåtölj vi köpt i Danmark. Supersnygga!

 37. Helena says:

  1. Tre otroligt vackra färger!
  2. Den skulle få bo i vår läsfåtölj i vardagsrummet. Den taupe-färgade hade varit så fin mot fåtöljens grå lammull 🙂

 38. Lisen says:

  De fina kuddarna finns i tre färger. Jag hade placerat dessa i min nya soffa i mitt vardagsrum! För just nu saknas det ett enhetligt intryck då soffans nuvarande kuddar är gamla från barndomssovrummet…

 39. Hanna Thelin says:

  1. Kuddarna finns i tre färger (mörkgrå, taupe och beige/krämvit).
  2. Jag ska flytta till Göteborg i mellandagarna och har köpt en härlig kökssoffa, jag skulle nog placera dem i den för högsta köks-mysfaktor.

 40. Amanda says:

  Kudden finns i tre färger och jag skulle placera den vid min favoritplats, fåtöljen.

  Dessa tre kulörer passar perfekt till de mörka väggarna där hemma 🙂

 41. Isabelle says:

  1. Kuddarna finns i tre olika färger
  2. Jag skulle ha kudden som prydnadskudde i sängen. Dels för att den hade sett väldigt fin ut där och dels för att jag jag hade kunnat lägga mig och vila på något mjukt efter jobbet utan att bädda upp sängen 🙂

 42. Mathilda says:

  1. Den finns i tre färger.
  2. Min sons rum, han ska få byta ut spjälsängen till en riktig säng efter jul och då behövs nya textiler för härliga sagostunder och läggningar.

 43. Johanna says:

  Åååh vilken drömmig tävling!
  1. Det finns tre olika färger på kuddarna!
  2. Jag bor i en etta så finns bara ett enda rum för kudden, men desto fler platser! Antingen så skulle kudden få bo i min säng för hallå kashmir är ju världens mjukaste material?! Eller så skulle den få bo i min fina fåtölj som jag ärvt av min mormor.

 44. Ed says:

  1. Kuddarna finns i 3 färger.
  2. Jag skulle lägga den under granen lagom till jul som min tjej skulle få öppna och överraskas!

 45. Sandra says:

  Den finns i tre underbara färger!

  Kudden skulle göra succé i vår hallsoffa! – Ett trevligt möte när man kliver in genom ytterdörren.

 46. Anna Allén says:

  Kudden finns i tre färger. Jag skulle ha den som ryggkudde i min Tito Agnoli stol som jag fyndade på auktion. Där ligger ett fårskinn men det hade varit fint med en kudde också!

 47. maja nilsson says:

  1. I 3 färger
  2. Den skulle få ligga i en julklapp till min mamma. hon förtjänar det mjukaste att vila sitt lilla huvud på efter att ha kämpat sig igenom sån himla tradig period av elak cancer. Kan inte tänka mig en finare hela-vägen-genom-julklapp som bara är fin, gosig och helt underbar.

 48. Tuffis says:

  Tre färger.
  Jag skulle gömma den under tröjan, klä ut mig till tomten och ge alla snälla barnen en kram.

 49. Ella says:

  Tre färger. Jag skulle placera kudden i min läshörna (som är under uppbyggnad!) och där jag ska läsa läsa läsa och äta choklad tills jag storknar.

 50. Zandra says:

  Åh, vilken fin tävling!
  Kudden finns i tre färger.

  Hade haft den i min favoritfåtölj, där jag och min lilla bebis myser ner oss och tittar i en bok, sjunger en sång och gosar.

 51. Sofia says:

  Kudden finns i tre färger.
  Under huvudet såklart. Mjuk kashmir mot kind…mmm…

 52. Rebecca says:

  Kudden finns i tre färger hos soft goat.
  Jag skulle placera kudden i våran soffa då vi skulle behöva uppgradera den med lite nya mysiga kuddar 🙂 Perfekt till vintermyset!

 53. Corinne says:

  Det finns tre färger. Jag skulle placera kudden i min vita gungstol!

 54. Anette Nilsson says:

  Finns i tre färger, skulle vara svårt att välja.
  Min kudde skulle hamna under grannen, vill överraska min dotter som är lika kuddtokig som sin mor.

 55. Petra says:

  1. Soft Goats kuddar finns i tre färger: Mörkgrå, Taupe och Beige/Krämvit.
  2. Jag skulle placera kudden i min gamla rottingfåtölj. Tänk så mysigt att sitta uppkrupen där i jul med en kopp te, en bok och varför inte en matchande kashmir-filt från Soft Goat.

 56. Daniella says:

  It comes in 3 colors. I would place them in our living room to cozy up to on these dark winter evenings 🙂

 57. Eeva says:

  Kollade hemsidan och kudden finns i tre färger. Jag skulle nog placera kudden på min säng.

 58. Kerstin B says:

  Tre färger. Jag skulle placera kudden i soffan i allrummet som ligger centralt i vårt lilla hus. Där spenderar jag mycket tid då jag är sjukskriven.

 59. Anna Lööf says:

  1. Kudden finns i 3 färger, så himla fina alla tre!
  2. Jag skulle placera den i ett rött paket under julgranen med texten “Till världens finaste och snällaste mamma”

 60. Maria says:

  De finns i tre färger. Jag skulle ha min på sängen, sen på soffan …

 61. fredrika byman-moberg says:

  Tre färger.

  Kuddarna skulle få pryda min soffa i vardagsrummet men också flyttas runt och förgylla både min säng, fåtöljen och meditationhörnan. Dom är så vackra och passar lite varstans i mitt hem.

 62. fredrika byman moberg says:

  Tre färger.

  Kuddarna skulle få pryda min soffa i vardagsrummet men också flyttas runt och förgylla både min säng, fåtöljen och meditationhörnan. Dom är så vackra och passar lite varstans i mitt hem.

 63. Johanna says:

  Hej,

  1. Kuddarna finns i tre färger.
  2. Skulle placera den i sängen, både snyggt och gosigt:)

 64. Helena says:

  De finns i tre färger. Lika många som mina kids.
  Vinsten skulle placeras i Lill-limpans säng och
  därefter skulle jag tvärt få köpa två till för att undvika
  slagsmål om hemmets g(ull)igaste kudde!

 65. Karin says:

  Kudden finns i tre färger.
  Jag skulle placera den i min soffa som är ny. Hela rummet är nyrenoverat och jag söker kuddar – för jag vill ha många i olika material och färger.

 66. Erica S says:

  Tre färger.

  Vi håller på att installera en murspis och bredvid spisen kommer det stå en fåtölj. Kudden kommer passa perfekt där. En fåtölj, brasa och en gó bok med extra mjukt stöd för ryggen.

 67. Sofie says:

  Tre färger. Jag skulle lägga kudden på överkastet på sängen. De skulle se så inbjudande o mjukt ut

 68. Stina says:

  Hej!

  Kudden finns i tre färger och skulle husera i min soffa tillsammans med mig och min bebis som beräknas säga hej till världen i övermorgon. En fluffig mjuk soffa med fluffiga och mjuka kuddar samt en fluffig och mjuk bebis och oh well även en fluffig mjuk mamma. 🙂 Vilken start på mamma-eran!

 69. Jessica says:

  Kudden finns i tre olika färger. Just nu när man inte gör så mycket annat än ammar och myser med sin snart två veckors bebis. Så skulle jag som nybliven och trött mamma ha något att luta huvudet mot. Så den skulle få ligga i soffan. Min dotter har det gott i amningskudde eller famnen men man glömmer lätt bort sig själv.

 70. Anna-Maria says:

  Den finns i tre färger och jag skulle ha den i favoritfåtöljen givetvis!

 71. Helena says:

  1. Soft Goats kuddar kommer i tre olika färgkombinationer
  2. Jag har ett dilemma, två soffor i olika färg. En soffa är grafitgrå den andra ljusare blågrå.
  Har behov av kuddar som passar i båda och inser att alla tre färger skulle passa i båda sofforna. Vilken lycka 

 72. Sofia says:

  1. De finns i tre färger.
  2. Jag skulle placera den i soffan i vardagsrummet i vårt nyrenoverade hem. Blir mycket soffhäng med en liten baby i familjen, och kashmir är mjukt mot lilla babyns hud.

 73. Amanda says:

  De finns i tre färger och jag skulle placerat min i en hembudad fåtölj som ska kläs om och ställas i min blivande plugghörna!

 74. Julianne says:

  Tre farger. Og jeg skulle plassert puta i sofaen på ektemannens “mancave”. Fordi han trenger noe smakfullt og fint. Siden hans ungkarsrede bare bestod av egghvite ferdigmalt panel og en knall rød sofa, vet jeg av erfaring at det rommet kommer til å trenge en kjærlig hånd av noen som vet hva de holder på med. Jeg for min del har nok puter! (enn så lenge….)

 75. Linnea says:

  1. Tre olika färger
  2. Nära mitt lilla barn som kommer i februari. På lekfilten, i spjälsängen, kanske i mitt knä med lillen ovanpå. Helt enkelt där vi för tillfället är och myser 🙂

 76. maria vidman says:

  1. Tre färger
  2. Jag skulle placera kudden i min farmors gamla gungstol som jag precis ärvt. Där ska jag mysa med min lilla bebis, som fått sitt namn efter min farmor Ebba.

 77. Mary says:

  1. Kuddarna finns i tre färger.
  2. Om jag fick chansen att vinna en kudde skulle den placeras i min lilla prins spjälsäng.

 78. Anna says:

  Jag vet inte hur många färger som finns men de tre på bilden skulle passa perfekt i vår soffa på landet. 🙏

 79. Johanna says:

  Kuddfodralet finns i tre färger.
  Jag skulle placera den i mitt djupa fönster där det är en perfekt plats för lite vinternys.

 80. Charlotte says:

  Kudden finns i tre färger.
  Jag skulle placera den i våran kökssoffa. Den är mörkblå och lite skavd i färgen men ändå charmig. Har länge tänkt investera i lite nya kuddar för att piffa upp den lite men inte haft möjlighet då vi precis köpt huset och plötsligt bara rullar pengarna iväg!

 81. Amanda says:

  Hola!

  Kudden finns i tre färger och skulle jag vinna en så skulle jag köpa en kudde till och placera de två i fönstersmygen. Så gosigt att mysa där bland mjuka kuddar med en bok och en kopp te.

 82. Frida says:

  Den fina kudden finns i tre färger.
  Jag skulle lägga kudden i vår nya soffa i vårt nya hus. Vi har inte fått till det där mjuka, fluffiga och inbjudande känslan än. En kudde från Soft Goat skulle bli en väldigt bra start på känslan som jag vill åt.

 83. Sanna says:

  Tre färger: mörkgrå taupe o beige.
  Skulle placera kudden i sammetssoffan i
  arbetsrummet där det rätt ofta händer att
  jag tar mig en tupplur… Den mörkgrå skulle
  vara perfekt!

 84. Emelie says:

  Kudden finns i tre färger.
  Jag skulle placera den på hallbänken då jag länge letat efter någon att mjuka upp min hårda och rektangulära hall.

 85. Elin G says:

  De härliga kuddarna finns i tre olika färger.
  Jag hade placerat den i våran soffa som inte fått så mycket kärlek i form av nya kuddar på ett bra tag.. Så en ny härlig och mjuk kudde skulle sitta perfekt inför min mammaledighet till våren som förmodligen kommer innehålla en hel del mystimmar i soffan 🙂

 86. Mikaela says:

  Hej Johanna!
  1. Deras kuddar finns i tre färger.
  2. Jag skulle ha den i min soffa. Soffan köpte jag för tre år sedan och den känns inte alls som min stil längre. Men eftersom det inte känns aktuellt att köpa en ny dyr soffa försöker jag pynta den med fina kuddar och plädar. Den mörkgrå från Soft Gott vore ett perfekt komplement 🙂

 87. Sophie says:

  Tre färger. Den skulle få liggga i vår fåtölj där vi varje kväll läser sagor för barnen.

 88. Maria says:

  1. Tre färger
  2. Vi har en mysig fönstersmyg där ofta någon i familjen sitter och läser. Perfekt plats för en av era kuddar!

 89. Rebecca henling says:

  Hej,
  1. Soft goat finns i tre färger
  2. Jag skulle placera denna super fina kudde hemma hos min mamma som verkligen förtjänar en sån här mysig kudde 🙂

  Mvh Rebecca

 90. Maria says:

  Kuddarna finns i tre färger och en av dem skulle gärna få ligga i favorithörnan på soffan där jag kan somna sött till en film en fredagkväll 😊

 91. fia says:

  Den finns i 3 perfekta färger och alla tre skulle mycket gärna få placeras i min öronlappsfåtölj. Jag skulle behöva lite upp-piggning av fåtöljen som tyvärr sett sina bästa dagar, men är ack så skön att sitta i.

 92. Hannah says:

  Den finns i tre färger. Och jag skulle ha den i min säng för bästa komfort!

 93. Susanne says:

  I tre färger.
  Kudden skulle få bo i vår kökssoffa, sen är frågan hur länge då kuddar ofta flyttas runt av barnen då dem bara måste bygga med dem.

 94. Tove B says:

  Tre färger!

  Vi har en ärvd, underbar, över 100 år gammal pinnsoffa. Älskar att sitta där och dricka kaffe med utsikt över trädgården. Men, åh, så mycket skönare om man hade en mjuk, vacker kudde bakom ryggen!

 95. Maria Sabrkesh says:

  Den fantastiska kudden kommer i 3 olika färger och skulle passa ypperligt i min ärvda gamla fåtölj framför brasan 🙂

 96. Sandra says:

  Kuddarna finns i tre färger och jag skulle låta den grå kudden pryda sängen i vår nya lägenhet då färgen kompletterar de gråblå gardinerna och knapparna blir en fin detalj av naturmaterial som jag älskar!

 97. Emma Hintze says:

  Kuddarna finns i 3 st färger.
  Jag skulle ha kudden i min säng som får agera soffa om dagarna.

 98. Anna Sand says:

  1, Tre färger
  2, Den skulle få flytta in i vårt sovrum som är under en helmakeover. Perfekta pricken över i:et.

 99. Beatrice says:

  Den finns i tre färger. Jag skulle ha kudden i min soffa. Den skulle vara en perfekt komplement till de andra två lite mer alldagliga kuddarna jag har nu.

 100. Märta says:

  Kudden finns i tre färger. Jag skulle självklart placera kudden i mitt favorithörn i soffan så att jag kan ligga mjukt och mysa nu under på spåret säsongen!

 101. Louise says:

  1. Tre färger
  2. I soffan! En sober kudde skulle bli en fin kontrast till mina annars mönstrade kuddar.

 102. Rebecca says:

  Hej!
  Kuddarna finns i tre olika färger. Kudden skulle jag placera i fåtöljen i det kombinerade vardagsrummet och sovrummet. Fåtöljen är det första man ser när man somnar, vaknar samt kliver in i lägenheten och saknar just nu en härlig kudde.

 103. Lydia says:

  3 färger. Kudden skulle få vara i favoritfåtöljen och stötta upp gravidmagen under mysiga vinterkvällar.

 104. Stina says:

  Tre färger och kudden skulle självklart få en plats i soffan. Då vi har öppen planlösning så syns soffan var man än är i lägenheten och då blir snygga kuddar än viktigare, finns dessutom någon blan de bedfintluga kuddarna i soffan som kan bytas ut:-)

 105. Elin S says:

  Det finns tre färger.

  Jag skulle placera den på min loppisfyndade vita pinnsoffa. Hade varit så fint!

 106. Frida says:

  1. Tre färger
  2. Kudden skulle jag placera i vår gamla kökssoffa som även agerar vardagsrumssoffa i vår lilla etta. Det blir en del tupplurar där men det är lite dragigt från fönstret intill så denna kudde skulle värma skönt och göra stunderna i soffan lite extra sköna!

 107. Malin Gustavsson says:

  Kuddarna finns i tre färger. Mitt vardagsrum behöver en make-over och för att komma över tröskel att påbörja förändringen är ett tillskott i soffan en bra start, helt fantastiskt fina.

 108. Isabelle says:

  Soft Goats kudde finns i tre färger: mörkgrå, taupe & beige/krämvit. Den står redan med på min önskelista från tomten, då den skulle passa som en smäck i vårt nya hem! Förutom den självklara platsen i soffan eller på sängen, så skulle den få bo på pinnsoffan i köket.
  …vid närmare eftertanke skulle den antagligen få hoppa runt mellan alla dessa platser! (för vem kan få nog av kashmir?!)

 109. JC says:

  1. Tre färger.
  2. Kudden skulle få bo i vår läsfåtölj och vara granne med en trave böcker, lugn jazz och en kopp te.


The wildest man in town