9

9


2015

KategoriDen här veckan har en läsare chans att vinna den svängda handdukstorken Athena S från LVI i krom, värde 1114kr från. Handdukstorken kopplas in med el, den är alltså inte vattenburen men observera att installationen inte ingår i vinsten. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. Du har en vecka på dig. Lycka till!

1. På Cleverheating.se kan man få hjälp och tips när det gäller att inreda med värme. Vad titulerar sig den kunnige person som kan ge svar på just dina specifika frågor?
2. Berätta om när du uppskattar en uppvärmd handduk som mest.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Julia som kommenterade den 9/9 kl 22:07. Vi hör av oss via mail inom ett par dagar så ser vi till att vinsten kommer till dig inom kort.

tantjohanna_tavling_handdukstork

Tävlingen pågår t o m. den 16/9 kl 18.00. I potten ligger handdukstorken Athena S från LVI värde totalt 1114kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury från LVI clever heating och deras beslut kan ej överklagas. Observera att installation inte ingår i vinsten!

Kommentarer

17

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Helena says:

  1. Värmeexperten
  2. En kall måndagsmorgon efter snabbduschen där jag ännu inte hunnit bli varm! Att jag aldrig lär mig att gå och lägga mig i tid på söndagskvällen… ?

 2. Helene W says:

  Värmeexperten!
  Efter varje dusch så klart! Men jag älskar att man kan snabbtorka den nytvättade favorit-tischan. Världsbra uppfinning!

 3. Julia says:

  1. Värmeexperten!
  2. Under vintrarna när jag växte upp hade jag och mina syskon fruktansvärt svårt att gå upp ur sängen på mornarna. Mamma fick nästan bära in oss i duschen där vi vaknade till. Men sen att ha blivit varm av vattnet o sen gå ut o torka sig är typ det värsta som finns så vår älskade mamma torktumlare alltid våra handdukar varma precis innan vi duschat klart. Jag önskar att kunna ge min dotter samma lyx men då värma handduken men den här handdukstorkaren.

 4. Jen says:

  1. Värmeexperten
  2. Efter duschen en kall vintermorgon eller efter ett varmt bad.. Jag blir så kall på vintern och kylan sitter ända in i märgen. Brukar då ta ett bad för att få värmen tillbaka, och då är det så skönt att ha en handduk som värmer 🙂

 5. Anneli says:

  1. Värmeexperten
  2. Bor i hus med vedpanna, varje vintermorgon tar det en lång stund innan pannan har värmt vattnet, då är det inte alltid som jag hinner vänta på varmt vatten utan duschar snabbt i kallvatten, en uppvärmd handduk efter den isduschen skulle vara helt underbart.

 6. Stefan says:

  1. Hen är en värmeexpert 🙂

  2. Vissa stunder här i livet är alldeles fantastiska. Och en av alla dessa stunder är känslan av en värmande dusch efter en lång och utmattande dag i skidbacken en isande vinterdag.

  Men.. man drar sig både länge och väl för att vrida av duschens strålar – kliva ut från den omfamnande värmen och mötas av kylan utanför. I just det ögonblicket är en mjuk och lagom uppvärmd bomullshandduk kanske det bästa som finns. Att på nytt omslutas av värmen och bara känna sig sådär trött, avslappnad och underbart nöjd.

 7. Thilde says:

  Hej, må man godt deltage selvom man bor i Danmark? Her er mine svar:
  1. Värmeexperten – eller Oliver, Mia og Anna-Karin:-)
  2. Vi har manglet en handdukstork i lang tid, men har ikke kunne finde en der var flot og el-dreven på samme tid! Så jeg ville få glæde af den hver dag, og det samme vil min mand og børn (der ikke så meget plads på de små badeværelser i København, så vi har ofte handdukker rundt omkring i lejligheden!)

 8. Cissi says:

  1. Värmeexperten
  2. Solen håller på att gå ner över augustikväll. Det börjar bli lite kyligt men man bestämmer sig för ett kvällsdopp i rosa skimrande vatten. När man kommer upp då är en uppvärmd handduk det bästa svepa in sig i.

 9. Matilda says:

  1. Värmeexperten
  2. En varm handduk är en vardagslyx som är perfekt varje dag!

 10. Carin says:

  Värmeexperten

  Jag är en fryslort som aldrig frivilligt skulle ta en kalldusch. Minns fortfarande hur jag ovetandes klev in i duschen för 23 år sedan och upptäckte att varmvattnet var avstängt. Frös hela dagen. Det har uppenbarligen satt djupa traumatiska spår 😉 Då hade jag verkligen velat ha en varm handduk!
  För övrigt varje dag. Jag räknar till tre innan jag kliver ut från den varma duschen och kastar mig över handduken.

 11. Zara says:

  1. Värmeexperten
  2. Vid vinterduschen efter en härligt tur med längdskidorna, där jag kommer in rosenkindad och bubblande av Gunde Svan-optimism. Det har inte hänt än, men ändå! Ett mer realistiskt svar är: efter duschen i samband med en maratonkväll med Netflix och så mycket lösgodis att jag måste ta en dusch p.g.a. sockeryrsel. Samma känsla, mindre jobbigt:)

 12. Elisabet R says:

  1. Värmeexperten ger tips & råd
  2. Vi bor i ett litet hus från 1800-talet och badrummet är ganska kallt och dragigt på vintern. En varm handduk att linda in sig i när man sätter fötterna på det kalla golvet efter duschen hade verkligen känts lyxigt och så himla smidigt att den värms upp av el!

 13. Frida Elmgren says:

  * Värmeexperten
  * På vintern när man har badat bastu och hoppar ner i en isvak för att snabbt komma upp igen. Då är en riktigt varm handduk guld värt <3

 14. Louise says:

  1. Värmeexperten
  2. Jag önskar att jag kunde säga varje gång jag har badat i en vedeldad tunna, bastat eller tagit ett dopp i en pool. Tyvärr har jag inte tillgång till något av detta i min lägenhet. Så även om jag uppskattar en varm handduk vid ovanstående tillfällen så är det faktiskt efter den dagliga vardagsduschen, inklämd mellan alla andra måsten, som jag mest skulle uppskatta en varm handduk och därmed få vardagslyx varje dag.

 15. Amanda says:

  1. Värmeexperten!
  2. Har aldrig ägt en handdukstork, men nu när jag och min man byggt vårt drömbadrum ville han prompt sätta in uttag för handdukstork, han menar att det är det optimala sättet att avsluta en dusch eller ett bubbelbad. Blir kul att se om han har rätt! Uttag och plats finns, men ännu ingen tork…

 16. Emma says:

  1. Värmeexperten
  2. Vår lantliga boning vedvärme har och
  när maken och tre döttrar duschat finns knappt nåt varmvatten kvar.
  En handdukstork skulle uppskattas till tusen av en snabbduschande mamma som lämnar badrummet frusen 😉

 17. Jonna says:

  1.värmeexperten
  2. på vinter och höst mornarna när man får slita sig från det varma täcket för för att tassa på kallt golv till badrummet för en morgondusch. Vi har dessutom gjort den fantastiska bedriften att glömma lägga in värme i badrumsgolvet , så en skön varm handduk hade efter duschen hade varit ljuvligt !


The wildest man in town