2

10


2017

KategoriJust nu har du möjlighet att vinna en goodiebag värde 1500kr med några av mina favoritprodukter från Grand Parfymeri. De har dessutom ordnat så att alla mina läsare får 20% på ett helt köp med rabattkoden johannagrand, koden gäller från och med den 2/10-17 till och med den 16/10-17. För att delta i tävlingen ska du besvara dessa frågor här i kommentarsfältet:

1. Vilket år startades Grand Parfymeri?

2. Vilken produkt ur deras sortiment skulle du helst vilja testa?

Stort lycka till!

 Tävlingen pågår t o m. den 2017-10-09. En vinnare utses av Grand Parfymeri, dess beslut kan ej överklagas. I goodiebagen finns 1st Beauty Flash Balm, 1st Dryclean, 1st M Picaut och 1st Sensai Mascara samt en överraskning. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentarer

89

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Amanda says:

  1) 1987
  2) Jag skulle vilja prova ögonbrynsfärgen från Anastasia som jag har hört mycket gott om. Dip brow pomade heter produkten.

 2. Sandra says:

  1. 1987
  2. Jag älskar dofter, det går åt så många ljus här hemma på hösten, har länge spanat in L:A bruket dofljus som heter Black oak. UNS UNS

 3. Clara Falk says:

  1) 1987
  2) Finns ju så mycket! Tex nästan allt från mitt favoritmärke Clarins. Men ett annat märke jag är nyfiken på är Mette Picaut, kanske framförallt deras Skin Detox Moisturiser. Låter som att den skulle passa min hud helt perfekt (dock tyvärr inte min plånbok, så får fortsätta vara nyfiken).

 4. Michaela says:

  1) Grand Parfymeri grundades år 1987.
  2) Så här till hösten tycker jag det är fint att sätta lite färg på läpparna så hade mer än gärna provat Lancômes läppstift L’Absolu Rouge, härlig nyans!

 5. Terese says:

  Å det var längesen jag tävlade. Brukar så sällan vinna något men jag kan ju inte heller vinna om jag inte tävlar. Lets give it a try.

  1. 1987 av Kerstin “Kickan” Rymo
  2. Jag skulle vilja testa och se om Filorga Hydra Filler kan göra något med min höstdeppiga hy

 6. Sofia says:

  Vilken kul tävling!

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa Hydra Eclat Mask från By Terry då det är en ansiktmask som ger en plumpad och återfuktad känsla, något jag inte skulle tacka nej till nu när hösten är här!

 7. Emma says:

  Nämen, jag hade helt missat att Grand parfymeri fanns på nätet! Jag minns ju GP från mina tonår under andra halvan av 90-talet, när jag fick börja åka in till stan själv. Grand var då ett exotiskt favoritställe att besöka för en -då – Floda-bo som mig. Jag var tonåring och GP var några år yngre då de startades 1987.

  Min favorit som jag ständigt återkommer till ät biotherms aquasource, fint att den finns med i sortimentet!

 8. Tove says:

  1. 1987

  2. Jag skulle gärna testa det lyxiga creme-rouget från By Terry: Cellularose Blush Glacé. Inbillar mig att man blir sådär perfekt frostnupen och naturligt höstfin på kinderna!

 9. Anna-Maria says:

  1. År 1987
  2. Clarins produkter skulle jag verkligen vilja prova!

 10. Linda says:

  1. 1987
  2. M Picaut Hydra lagoon overnight mask – har hört mycket gott om den och gillar att den är ekologisk.

 11. Martina A says:

  1. 1987
  2. Filorga Scrub and mask skulle jag vilja testa.

  <3

 12. Jessika says:

  1. 1987 grundades det!
  2. Jag har varit sugen på att testa Estelle & Thild länge, verkar vara så härliga produkter! 🌸

 13. Sara says:

  1) Grand Parfymeri startades 1987
  2) Jag skulle så gärna vilja testa Sachajuan hair cleansing cream som jag hört så mycket gott om. Efter en sommar av bad i saltvatten och en flytt till Lund vars vatten är väldigt hårt har mitt hår sagt ifrån och förlorat sin lyster och spänst. En behandling med Sachajuan hair cleansing cream skulle nog rädda mitt hår från denna sommarens slitskador. Och icke att förglömma; den stilrena designen på skulle göra sig väldigt bra i mitt badrum.

 14. Marie Grönvold says:

  1. 1987
  2. Suktat länge efter att testa LA PRAIRIE ANTIAGE FOUNDATION. Fast jag spanade även in lite godbitar i goodiebagen. Lite puder från Chanel om jag inte såg fel 👌🏼

 15. Lisa Bengtsson says:

  1. 1987
  2. Naturliga prdukter från Korres

 16. Hanna says:

  1.) 1987
  2.) estee lauder advanced night. Har provat ha en enda natt och känns som det lyxigaste jag kan föreställa mig i krämväg. Skulle gärna prova en längre tid!

 17. Thilda says:

  1. 1987
  2. YSL Le Teint Touche Éclat Foundation. Den där dyra produkten
  man provtar från i butikerna, som jag drömmer om att ha i sminkväskan men som är alldeles för dyr studentplånboken. Har alltid velat testa denna foundation!

 18. Jessica says:

  ⭐️ Grand Parfymeri grundades år 1987.

  ⭐️Jag skulle så gärna vilja vinna en fin och lyxig present till min mamma, hon älskar nämligen dofter och lika så jag. Så jag skulle vilja ge bort parfymen Gucci Blom till min fina mamma och så ska ja beställa en egen med 20% från Johanna!

  Kramar från Jessica

 19. Sofia says:

  Vilken härlig tävling!

  1. 1987

  2. Jag har precis genomgått en stor fotoperation. Det skulle vara så underbart att ge foten ett bad, en skrubb och en insmörjning med L:a Brukets fotkräm efter sex veckor 😱 inpackad i förband. ❤️🙏
  Produkterna på bilden ser ju inte helt fel ut heller 😉

 20. Christine Jansson says:

  1: 1987
  2: Vill testa produkten med det förmodligen längsta namnet ever; Elizabeth Arden Eight Hour All-Over Miracle Oil

 21. Julia says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja prova parfymen Promenade in the Gardens av Maison Margiela Replica, beskrivningen av den låter ljuvlig och jag vill bära den på min bröllopsdag i januari. Jag tror doften skulle passa perfekt, och varje gång jag använder den efteråt kommer jag påminnas om en lycklig dag i mitt liv!

 22. Beata says:

  1: 1987
  2: jag hade väldigt gärna testat om L:A Brukest ansiktskräm 101 hadecsrit en ny favorit… just nu är jag lite less på att ingen jag testar är ricktigt bra!
  Håller tummarna!

 23. Sara says:

  1. 1987
  2. Skulle verkligen vilja testa Colorwow Root Cover Up, om den skulle fungera så skulle det vara fantastiskt! Tycker alltid att utväxten är som värst när man verkligen inte vill att den ska synas. Jag vill färga håret så sällan som möjligt, så detta skulle ju kunna öka intervallerna markant om den fungerade!

 24. Veronica says:

  1) 1987

  2) Lancomes mascara som jag suktat efter länge men känns orimligt att lägga så mycket på smink! 🙂

 25. Marie-Louise Karlsson says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa Mette Picaut Hydra Miracle Serum. Hört mycket gott om detta märke och tror att min hud kan behöva en boost som detta serum ska ge.

 26. Therese Wendelind says:

  1. 1987

  2. Så mycket att välja bland! Men något som känns extraspännande att få prova är broccoli ansiktsserumet från L:A Bruket. Dels älskar jag L:As tvålar och har länge velat testa deras ansiktsvård. Ett serum med broccoliextrakt låter helt klart annorlunda men på ett bra sätt och något min trötta glåmiga hy som nybliven, förvirrad förälder med sömnbrist skulle behöva. Och såklart – det lyxiga sminket och de andra härliga produkterna som Johanna valt ut skulle jag helt klart vilja ta del av och ge mig själv vardagspiff och färg när natten varit lång.

 27. Sanna says:

  1. Grand Parfymeri öppnade 1987

  2. Jag skulle välja Marc Jacobs Daisy-parfym. Min dotter älskar den och har slut på sin flaska. Skulle vara en perfekt namnsdagspresent till min femtonåring 😉

 28. Christina Lindblad says:

  Åh !
  1. 1987
  2. Jag vill prova Filorga hyal defense hyaluronic acid protection serum.
  Det behövs!
  Så vill jag ju vinna en goodiebag såklart, särskilt en med Johannas favoriter :)! Hoppas hoppas !!

 29. Emma Eriksson says:

  1. 1987
  2. Skulle vilja testa Sensai Cellular Performance Throat & Bust Lifting Effect som jag har hört så bra om!

 30. Anna says:

  1. Grand Parfyrmeri grundades 1987.

  2. Jag har länge varit nyfiken på “Clinique Sonic Purifying Cleansing Brush”. Har hört så mycket gott om den och känns som en bra investering att höststäda ansiktet grundligt innan man lägger alla fina och lyxiga krämer i ansiktet. Även att den är utvecklad av hudläkare känns tryggt för mig med känslig hy.

 31. Louise says:

  1. 1987
  2. Om jag får välja skulle jag helst testa Akademiklinikens Pure Triple Peel.

 32. Nineta Cejvan says:

  1.1987 2. Hydra Miracel Serum

 33. Nineta Cejvan says:

  1.1987
  2.mirackel serum

 34. anna says:

  1) 1987
  2) Jag skulle vilja testa Biotherms Aquasource deep serum för att fukta upp min höstdeppiga hy.

 35. Tina Östlund says:

  1) 1987 startades Grand Parfymeri.

  2) Jag skulle vilja testa Clarins Beauty Flash Balm, För att se om den verkligen kan ge ett piggare intryck till en trött nybliven mamma som jag 🙂

 36. Ebba says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa Clarins Santal Face Treatment Oil. Vore super nu till vintern när jag ska norrut i landet och göra en praktik inom min utbildning och vill både se och känna mig på topp lagom till dess!

 37. Evelina says:

  1. 1987
  2. Jag skulle gärna testa Lancôme Tonique Confort, ett silkeslent ansiktsvatten som rengör och återfuktar huden. Jag har inte tagit hand om mig på den senaste tiden, jobbat mycket, inte brytt mig om mig själv och helt ärligt inte riktigt tyckt mig vara värd det, men har tagit mig ur denna mörka period och tänker nu börja sköta om mig själv ordentligt. 🙂

 38. Louice says:

  1) 1987

  2) skulle vilja testa: Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning EdT 100ml

  *hoppas* 🙂

 39. Lisa says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja låta personalen på Grand Parfymeri hjälpa mig att välja ut ett serum som skulle passa mitt hösttrötta ansikte.

 40. Evelina says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa dipbrow pomade från Anastasia.

 41. Maria Berntsson says:

  1. Året var 1987.
  2. Kom precis därifrån och fick prova mina favoriter, Sisleys otroliga dofter och M Picauts ekologiska hudvård som de har tagit in. Bravo där. Blev så förtjust och skulle gärna köpa Picauts vid en vinst här, håller mina tummar så de blir skrynkliga likt höstlöven!

 42. Beatrice says:

  1: Året jag föddes dvs 1987

  2: Om plånboken hade varit mer generös så skulle jag gärna testa produkter från La Mer. Såg dom första gången på flygplatsen i Peking och asiaterna flockades kring detta märke vilket gjorde mig grymt nyfiken.

 43. Josephine Dohn says:

  1. 1987
  2. Nu när hösten kommit och hudens lyster nästan försvunnit skulle jag vilja testa Clarins Instant Light Complexion Base No 1.

 44. Josephine says:

  1. 1987
  2. Nu när hösten kommit och hyn börjat tappa lystern så skulle jag vilja testa Clarins Instant Light Complexion Base No1.

 45. Helena says:

  Vilken lyxig goodie bag!!!
  1. 1987
  2. Jag försöker välja så naturliga produkter som möjligt, och är nyfiken på L:a Brukets hudvård. Lermasken skulle jag gärna vilja testa!

 46. Hanna says:

  1: 1987
  2:produkter med bla mask från ptr! Har den i ros- älskar den!

 47. Christina says:

  1. 1987
  2. Jag skulle så gärna vilja testa Rahua volymschampo (och balsam) – ekologiskt och fritt från syntetiska ämnen i en fin förpackning 🙂

 48. Emeli says:

  1987

  https://www.grandparfym.se/varumarken/la-prairie/la-prairie-white-caviar-illuminating-pearl-infusion-30-ml För det vore så häftigt prova nåt så dyrt och ifall det var värt pengarna.

 49. Madeleine van der Veer says:

  1. 1987 öppnande kickan Grand Parfymeri
  2. Jag skulle väja en ögonskuggspalett från YSL. T.ex denna https://www.grandparfym.se/makeup/ogon/ogonskuggor/ysl-couture-palette-5-couleurs-no-14

 50. Maja Lampinen says:

  1) Ända sedan 1987 har Grand Parfymeri funnits
  2) Är nyfiken på Beauté Pacifique Enriched Toner då känslan efter ansiktsvatten är o-s-l-a-g-b-a-r och är säker på att denna är grym!

 51. Johanna says:

  1) År 1987.
  2) Jag skulle vilja addera LUNA play plus till min hudvårdsrutin.

 52. Sanna says:

  !. 1987

  2. Jag skulle vilja testa SENSAI CELLULAR PERFORMANCE ESSENCE för ta hand om min kontors-torra hud. Jag skulle också vilja investera i en ny doft, gärna något kryddig och snällt, vill dofta som någon man vill krama om i hösten.

 53. Linnea says:

  1. 1987
  2. Jag har länge varit sugen på ett lyxigt rött läppstift, men inte riktigt kommit till skott! Jag hade gärna testat ett från YSL!

 54. Eva Salomonsson says:

  1.1987 2. Är väldigt sugen på en ny parfym och skulle gärna pröva Gucci Bloom eftersom jag gillar Guccis dofter.

 55. Louise says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa flera av Chanels produkter då jag aldirg kunnat göra det. Älskar läppstift och rouge så det skulle jag först och främst vilja testa. Helst ett vinrött matt läppstift till vinterns alla festligheter. Så tjusigt!

 56. Dea says:

  Hej!

  1) 1987
  2) Skulle gärna vilja testa något effektivt serum för fukt och fräschör! Är preggo och gråare än hösthimlen.. Det där gravidglowet verkar tyvärr ha missat mig. Hört gott om L:A Brukets Broccoli-serum och även Filorga +Perfect Skin. Håller tummar och tassar!

 57. Sanna says:

  1. År 1987 av Kerstin Rymo

  2. Jag skulle vilja testa produkter från märket Filorga då jag har läst mycket bra om dessa, bland annat på Brita Zackaris blogg. Ffa Hydra filler hydration cream vore guld för min torra hy!

 58. Erica S says:

  1. De startade 1987

  2. Jag skulle vilja testa den här ansiktsoljan från Estelle & Thild: https://www.grandparfym.se/varumarken/estelle-thild/e-t-biodefense-youth-oil
  Älskar deras andra produkter och hoppas denna kan göra mirakel med huden när sömnbrist och vinterkyla satt sina spår…

 59. maria vidman says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa mer ekologiska produkter från LA bruket eller Esthelle och Thild eller M Picaut. Det är sådant jag önskar jag kunde unna mig själv mer av men glömmer liksom bort det när man har två småttingar som man vill ge extra allt till 🙂

 60. Frida says:

  1. År 1987.
  2. Jag skulle vilja prova doften Skin (reserve blend) från Clean!

 61. Annika L. says:

  1) 1987
  2) Jag är nyfiken på St Tropez Gradual Tan in Shower. Jag tycker det låter toppen att färgen ökar gradvis vilket passar mig som bara önskar en lätt solkysst ton. Det verkar vara en toppen-produkt för att behålla sommar-glöden en bit i på hösten.

 62. Birka says:

  1. De öppnade 1987 (inte konstigt att de kändes som om de alltid funnits där då det var i samma veva som jag började åka själv till gbg)

  2. Har länge varit nyfiken på Bareminerals Prime Time BB Primer Cream .. så den vill jag gärna prova

 63. Elise says:

  1. 1987, både jag och GRAND firar 30 i år!
  2. Jag tror att L:a Brukets Broccoliserum skulle pigga upp trött hösthud, torrisar som mig skrumpnar lätt ihop när temperaturerna svänger.

 64. My Tulin says:

  1. 1987
  2. METTE PICAUT PRECIOUS har jag velat testa så länge, men blir lite snål varje gång jag överväger köp 😉

 65. Tove says:

  1. År 1987
  2. jag skulle så gärna vilja testa Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate. jag tror min oktoberglåmiga hud skulle må braaa av detta serum som min studentbudget tyvärr inte riktigt tillåter mig köpa

 66. Johanna Engström says:

  1. 1987
  2. Jag skulle så gärna vilja testa YSL Black Opium, behövs för att pigga upp en nybliven trött mamma som inte längre hinner lägga mycket tid på skönhetsprodukter, skönt att känna annan doft än bebisspya!

 67. Karoline says:

  1923
  Skulle vilja pröva något som ger fukt!!

 68. Sofie T says:

  1) 1987 – samma år som jag grundades 😉
  2) jag skulle vilja prova typ allt från Dermalogica. Precis blivit såld på deras Daily microfoliant och skulle vilja prova mer ur sortimentet! Som nybliven mamma känns det viktigt med hudvårdsrutinen så jag prioriterar det framför smink just nu. Vill ju vara en fräsch trettioåring, precis som Grand!

 69. Annika says:

  1987

  Är sugen på L:A Bruket eller Estelle&Thilds produkter.

 70. Lovisa says:

  1. Grand Parfymeri har funnits sedan 1987.

  2. Jag hade så gärna velat testa Cleans nya parfym Clean Blossom då jag är helt såld på deras tidigare parfymer.

 71. Linn A says:

  1, Grand parfymeri grundades 1987
  2. Med höst och vinter som nu är på intågande så skulle jag gärna vilja prova Dermalogicas Skin Hydrating Booster för att förhoppningsvis slippa torr och fnasig hud!

 72. Helen Johansson says:

  1, 1987
  2, Jag skulle vilja prova ut ett härligt rött läppstift som kan piffa upp vilken dag som helst!

 73. Louise says:

  1. 1987
  2. Allra helst skulle jag BIOHYDRATE TOTAL MOISTURE DAY LOTION testa,
  Ekologisk och bra pris – verkar slå det mesta
  I mitt jobb på sjukhus blir det myxket stress
  Och min hud kan därför bli något av en mess
  Skönhet och hudvård vill jag gärna vinna
  Med full badrumshylla blir det lättare på morgonen att hinna

 74. Elin S says:

  1987

  Jag skulle vilja testa Clean Warm Cotton hand. Älskar tanken på att ha doften av nytvättade, varma handdukar omkring mig

 75. Linda Viklund says:

  1. 1987
  2. Jag skulle gärna vilja prova Victor & Rolf flowerbomb bodylotion.

 76. Elinor says:

  1. 1987
  2. Jag skulle vilja testa L:a Brukets Diskmedel! Har länge varit på jakt efter ett diskmedel som är effektivt mot fett, närproducerat och snällt mot både miljön och huden. Ren vardagslyx med andra ord!

 77. Sarah Gühne says:

  1) 1987
  2) Jag skulle vilja testa YSL Le Teint Touche Éclat. Önskar en foundation Med en känsla av tyngdlöshet och som ge en jämn täckning.

 78. Lisa says:

  Åh, vad roligt! Detta var då en tävling helt i min smak 🙂
  – Grand Parfymeri startades år 1987
  – Jag skulle otroligt gärna testa just Clarins Beauty Flash Balm, den har jag hört så mycket gott om! Då jag studerar 150% samt jobbar extra på institutionen där jag studerar spenderar jag en stor del av min vakna tid i gamla torra och dragiga universitetslokaler och tyvärr ser ofta huden ut därefter. Det vore otroligt roligt att få testa denna mirakelkräm som min studentplånbok tyvärr inte haft råd att unna mig ännu.

 79. Jessica S says:

  Vilken rolig tävling, jag håller tummarna! 🍀

  1. Grand Parfymeri startade1987.
  2. Jag är väldigt sugen på att testa någon ny doft just nu, exempelvis Clean Blossom EDP.

 80. christine Ryder says:

  1.1987
  2.Jag är nyfiken vad Luna mini 2 kan göra för huden. Gör den verkligen någon skillnad? Funderar o tänker att det kanske är en bra sak att ha i träningsväskan när jag nu bara duschar o tvättar ansiktet med vatten. ..nyfiken

 81. Anna says:

  Grand startades 1987.
  Jag har hört sååå mkt om beaute pacifique scars and stripes och skulle vilja testa det på ett ärr jag har på halsen, efter en operation av en tumör. Vore kul att se om den kan dämpa ärret något.

 82. Frida says:

  1. Grand parfymeri grundades 1987!

  2. Jag är verkligen i behov av en ordentlig nattboost. Är därför jättenyfiken på att testa “Advanced night repair recovery complex” från Estée Lauder. 🙂

 83. felicia says:

  1987.
  Jag skulle helst vilja testa YSL VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM, en rolig borste som skulle vara trevlig att testa på läpparna!

 84. filip says:

  Kände inte till hemsidan sedan tidigare!
  När det gäller vad jag skulle vilja testa,
  denna vore spännande: https://www.grandparfym.se/parfym/herr/dolce-gabbana-the-one-for-men-edp.
  Önskar mig nog den i julklapp!

 85. Christina Ekdahl says:

  Grand startades 1987

  Jag skulle så gärna vilka pröva Guccis nya parfym blom.
  Jag föll direkt för flaskans utseende o design o kan inte tänka mig annat än att den luktar underbart!

 86. Jessica Timbré says:

  1. År 1987.
  2. Jag skulle vilja testa ST. Tropez “Gradual Tan everyday face lotion” då jag engång för alla bestämt mig för att slopa solariet och ta hand om min hud mer. Jag har hört väldigt bra om St. Tropez som märke, och jag gillar att dom inte bara förutom att vara BUS också fokuserar på att vara bra för hyn. Så för en som jag med problemhy, men vill ändå se brun och fräsch ut året runt (utan solarium) så vore denna produkt ett perfekt investerande!

 87. Violetta Kovacka says:

  1) Grand Parfymeri startades 1987
  2) Jag skulle hemskt gärna vilja testa Peter Thomas Roth’s “Pumpkin enzyme mask” som jag har hört så mycket gott om. Att lägga ansiktsmask är en ritual som jag älskar att göra och jag ser fram emot det varje vecka.

 88. Anna I says:

  1. 1987

  2. Jag må vara sist på bollen men jag är så sugen på att testa en higlighter och jag har hört att by Terry Glow Expert Duo Stick ska vara riktigt grym. Det är så snyggt med alla glödande, hälsosamma kinder en ser överallt nu. Och vem vill inte ha en glow expert i sminkväskan?!

 89. S says:

  Vart publicerades vinnaren? 😀


The wildest man in town