16

9


2015

KategoriDen här veckan har en läsare chans att vinna ett presentkort värde 3000kr hos SoffaDirekt.se som säljer soffor och sängar online till fantastiska priser. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. Du har en vecka på dig. Lycka till!

1. Vilken är din favoritprodukt på SoffaDirekt.se? Länka till den!
2. Motivera varför just du ska vinna.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Wilma som kommenterade den 21/9 kl 21:33. Vi hör av oss via mail inom ett par dagar så ser vi till att vinsten kommer till dig inom kort.

TANT-JOHANNA

Tävlingen pågår t o m. den 23/9 kl 15.00. I potten ett presentkort värde 3000kr hos SoffaDirekt.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury från SoffaDirekt.se och deras beslut kan ej överklagas. 

Kommentarer

36

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Petra says:

  1. Jag skulle nog satsa på en ny soffa i stil med denna, kanske med en fåtölj till: http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/skanor-3-sits-howardsoffa.html
  Mysig och kan ta många men ändå rätt stilren.

  2. Det senaste 1,5 året har jag och min sambo fått jobba med två jobb var. Detta pga ostabilt läge på mitt ena jobb samt han är egen företagare som behövde rädda upp den ekonomiska situationen lite. Vi vill så gärna göra om i vårt vardagsrum men soffan har fått vänta lite för att det inte alltid finns pengar till det. Vi älskar att ha vänner på besök så vill ha ett mysigt vardagsrum med plats för många och vår nuvarande soffa är.. skön men otroligt ful vilket så klart stör i hela myskänslan. Ett presentkort på en soffa skulle helt enkelt hjälpa oss i riktningen att få till den där mysiga känslan vi eftersträvar.

 2. Emelie says:

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/ankara-overfargad-matta-orange.html

  Denna orangea matta är helt underbar och skulle göra sig fin hemma hos mig, och liva upp i det annars så vita rummen. Det är nämligen så att sambon ÄLSKAR vitt, jag gillar det inte riktigt lika mycket. Men när vi totalrenoverade huset lyckades han övertala mig om att “ja men det är bra att börja med vitt så kan det bli färg sen när vi bott in oss”. Ja det är några år sedan nu, och jag skulle gärna få överraska honom med ett paket med en matta i =)

 3. Anna says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/kolmarden-soffbord-120×60-marmor.html

  2. I samband med att jag och min sambo flyttade så köpte vi ett soffbord begagnat, och det var inte förrän vi hade kånkat hem det på spårvagnen och ställde det framför soffan som vi märkte hur lågt det är! Med en höjd på 20 cm så sitter man böjd som en ostbåge och det är bara opraktiskt på alla möjliga sätt – och nu när vi stått ut med detta låga bord i över ett år hade det varit fantastisk att byta upp sig till marmorbordet här ovan!

 4. Hanna Boulter says:

  Hade definitivt satsat på denna fina säng: http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/angelholm-180-konti-ljusbeige.html
  Vi har just fått tillökning i familjen vilket innebär fler i sängen ? Vår nuvarande säng är för smal så två tredjedelar av familjen klagar på ont i ryggen… Denna säng ser underbart skön ut och vi skulle bli så glada om vi vann!

 5. Karin says:

  Hej,
  för det första så tycker jag att soffan “Viborg” (http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/viborg-3-sitssoffa.html) är himla fin för den ser mysigt ombonade och tidlös-lätt ut på samma gång. Perfekt!

  Jag skulle önskar mig att vinna för att jag snart kommer börja mitt första jobb, vet inte var än. Jag vet dock att jag måste flytta ut ur min studentlya och förutom att ha en begränsad budget så måste jag också skapa ett nytt mysigt hem åt mig. Vinsten skulle hjälpa mig att få det till :3
  Tack.

 6. Frida says:

  Om jag har turen att vinna skulle jag vilja skaffa mig denna fina bäddsoffa:

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/bjorknas-baddsoffa.html

  Vi har precis byggt ett gästhus och denna soffa skulle bli jättefin där! Nu håller jag tummarna!!!!?

 7. Anna G says:

  1. Klippan U-soffa http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/klippan-u-soffa-small-vanster-tove-ljusgra.html är väldigt snygg, älskar den krispiga grå färgen. Sen är påslakanet Kalabass helt ljuvligt också http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/kalabass-paslakanset.html 🙂

  2. Hemmet behöver en make over, jag och min sambo har pratat om det hur länge som helst men får aldrig tummen ur. Men nu när jag var inne och kikade hos SoffaDirekt så blev jag otroligt inspirerad och känner att jag verkligen vill ta tag i det! Det hade blivit en fin tidig julklapp till oss själva 🙂

  Vänliga hälsningar, Anna

 8. Helena says:

  NORDIK! http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/nordik-u-soffa-hoger.html

  Ja alltså om man bor i en tvåa på 45kvm, blir sambo, flyttar till en tvåa på 70kvm skaffar barn, flyttar till en fyra på 104kvm, byter stad, flyttar till ett hus på 120kvm och fortfarande har SAMMA SOFFA. Så önskar man sig en ny.

 9. Elin says:

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/aspero-3-sits-howardsoffa-i-tyg-malin.html

  Jag flyttar snart till en lägenhet i första hand efter snart 4 år i andra hands lägenhet. Från små små ettor och delade lägenheter kommer jag nu få 35kvm jag kan göra vad jag vill på vilket känns fantastiskt. Den här fina soffan skulle vara ett väldigt lyxigt tillskott.

 10. Frida says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/lindo-25-sits.html

  2. Jag önskar jag vann denna soffa till min nya studentlägenhet som jag flyttar in i vid månadsskiftet. Med noll möbler i mitt bagage börjar nu äventyret med att inreda praktiskt och studentvänligt. Helst av allt vill jag kunna erbjuda mina fina klasskompisar (som har ställt upp på att hjälpa till att måla lägenheten) en skön sittplats att pusta ut i efter allt målande. Jag ser framemot att denna soffa kommer att bli en del av mig och min lägenhet och framförallt en härlig plats för kompishäng och mys framöver!

 11. Lina says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/angelholm-180-konti-ljusgra.html

  2. Vilken dröm det skulle vara att få vila våra trötta huvuden i denna lyxiga säng! Har länge önskat oss en stoooor säng så att hela familjen får plats men tyvärr finns det aldrig någon ekonomi till sån lyx.

 12. ia says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/aspero-3-sits-svangd-xl-howardsoffa-i-tyg-ylva.html

  2. Efter 6 hektiska månader av slit, rivning, renovering och inte minst “bo-på-en-byggarbetsplats” förtjänar vi något som vi inte behöver spackla, slipa och göra om. Något som vi bara kan sitta i med varsin stor kopp te och mängder av smågodis. Där vi kan pussa på varandra och beundra varandra och vår nya lägenhet som vi renoverat från topp till tå med våra egna stackars händer.
  Det finns ingen soffa i världen som skulle kunna uppfylla dessa krav bättre än en grå, klassisk och underbar Howard-soffa fylld med sammetskuddar i klatschiga kulörer!

 13. Frida Elmgren says:

  1. Min favorit är BODA fåtöljen http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/boda-fatolj-i-tyg-ylva.html
  2. Om bara några veckor ska vi flytta in i en ny lägenhet. En 3:A så underbart!! Har bott i en 2:a med tonårsdottern så det är underbart att få ett eget rum 😉 Min dotter läser mycket böcker och läser Natur på gymnasiet så hon önskar sig en fåtölj att ställa i sitt nya rum och få det att se lite mer “vuxet” och detta är snarlikt den fåtölj som hon vill ha med fotpall och allt så att få överraska henne med denna på 16 års dagen när hon fyller år om 2 månader skulle vara otroligt kul! Jag håller tummarna och hoppas på turen 😀 Hälsningar Frida Elmgren

 14. Sofia says:

  1. Min favoritprodukt är soffbordet Kolmården 100×100. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/kolmarden-soffbord-100×100-marmor.html

  2. Jag tycker att jag borde vinna för jag skulle verkligen behöva uppdatera mitt vardagsrum. En divansoffa som sett sina bättre dagar skall snart bytas ut och då måste ju bara det fula runda IKEA-bordet med stora repor i (som orsakades i flytten) också bytas ut till något häftigare! 🙂

 15. Cecilia says:

  Min favorit måste nog ändå vara denna Howard soffanhttp://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/aspero-svangd-xl-.htm
  För några år sedan så köpte jag och min sambo en soffa på Blocket. Vi var hemma hos ett par och provsatt soffan och den kändes bra. När vi kom hem och testat och verkligen suttit i soffan så märkte vi hur låg den var i ryggen vilket blev jobbigt för nacken. Men vi behöll ändå soffan. Nu har jag verkligen tröttnat på den och önskar en stilfull ljus soffa istället. Kommer aldrig köpa en soffa på Blocket igen!!

 16. fabiola says:

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/nordik-3-sits-divansoffa-mintgron.html

  Hur drömlikt ljuvlig är inte denna soffa!?! Som en karamell, som man kan sitta i. Jakten på den perfekta soffan har varit en never ending story. Kanske kan jag få lite ro, kura ihop mig, tillsammans med min lilla familj, & fredagsmysa, i detta stora ögongodis?
  Om inte vill jag bara passa på att tacka för eran sajt. Jag har följt sedan start. En oas i internetvimlet. Gillar’t. ?.
  Med vänlig hälsning,
  – f

 17. Emma Sandström says:

  Den här http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/paddington-fotpall-svart-antiklader.html fotpallen skulle göra sig fantastiskt fin i hallen hos oss!

  Efter 1,5 år i distansförhållande kommer äntligen min sambo hem nu till jul. Jag gör mitt bästa för att inreda vår nya lägenhet som jag flyttade in i innan sommaren. Det är mycket att göra själv men jag vill så gärna att han skall komma hem till ett underbart nytt hem där vi kan trivas tillsammans.

  Kram,
  Emma

 18. Julia says:

  Min favoritprodukt är denna supersnygga och förhoppningsvis sköna sängen: http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/angelholm-160-konti-ljusbeige.html

  Jag flyttar hemifrån i vår och kommer då att dela boende med min pojkvän. Vi båda har endast 120 sängar hemma så det hade varit superhärligt om jag/vi vann en insats till en skön och dessutom så högklassig 160 säng som den jag länkade 🙂

 19. Anneli says:

  Vad ska man säga? Alla mina hundar har legat i den här soffan. Men ingen av dem finns kvar. Konstigt nog gör soffan det. Den är riktigt usel men det enda jag ser framför mig är de fluffiga ryamattorna på er hemsida. Snacka om fredagsmys!
  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/soft-ryamatta-brun.html

 20. Jenny S says:

  Jag, och resten av familjen, skulle behöva en ny säng och hos Soffadirekt hittade jag en som skulle bli perfekt för oss.
  Jag och maken har två små barn på 1 och 3 år som då och då hamnar i vår säng om nätterna och det blir lite trångt som det är nu.
  Dessutom är jag gravid så det kommer bli mer ont om plats. Men vad värre är att jag redan nu börjar få ont i ryggen av vår alldeles för mjuka säng (nedlegad av vuxna och barn…). Så att rädda ryggen, få mer plats och dessutom få en otroligt snygg säng vore verkligen en dröm!

  Jag hoppas på ett bidrag till Svanö kontinentalsäng som går att få med fast madrass.
  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/svano-kontinentalsang-180×200-svart.html

 21. Emma says:

  1. Favoriten är helt klart http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/aspero-3-sits-svangd-xl-howardsoffa-i-tyg-ylva.html . Både snygg och tidlös!

  2. Alla känner väl igen känslan när man köpt något som man trott skulle bli SÅ bra och SÅ snyggt, men så blev det inte alls som man tänkt…? Exakt det hände mig när jag och min sambo flyttade ihop för 2 år sedan. Köpte en svinsnygg soffa för en alldeles för saftig summa pengar. Hade såklart övertygat honom att denna soffa skulle vara mycket bättre än alla andra (billigare) alternativ. Jag fick som jag ville och när soffan väl stod på plats så kände jag genast att den inte var “jag”. Färgen var svårmatchad och jag ångrade snart mitt val, men sa ingenting till honom eftersom jag tjatat så dant innan. Nu (idag för att vara exakt) har vi köpt vår första lägenhet tillsammans och inser att den gamla godingen “tyvärr” kommer bli för stor i vårat nya vardagsrum och att vi behöver köpa ny. Nu vill jag få chansen att göra om (och rätt!!).

 22. Frida Bergner says:

  Vilken perfekt tävling.

  Min favorit produkt är hörnsoffan CHICAGO som skulle inhandlas direkt om jag vann: http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/chicago-hornsoffa-med-recliner.html

  För två helger sedan fick vi översvämning i källaren efter ovädret som var. Vilket har lätt till att hela källaren rivits ut (väggar och golv)och många möbler och saker blivit förstörda. Totalrenovering och inköp av nya saker och möbler (soffa) kommer kosta och ta tid. Ett presentkort på 3000kr från SoffaDirekt.se skulle hjälpa oss enormt och uppskattas mycket.

 23. Ann-Sofie says:

  Trillade in på sängar och tillbehör och hittade till min förvåning ( ! ) sänggavlar i bredd 140. Som jag letat efter en snygg sådan utan att den ska kosta mer än hela sovrummet. För vi har tapetserat och målat klart vårat ‘nya’ sovrum precis. Men en sänggavel/huvudgavel fattas för att undvika fula fläckar på tapeten. Därför blev min favorit Kivik sänggavel i färgen Ylva ljusgrå. Det är exakt en sån jag letat efter i den perfekta grå nyansen (matchar nyinköpta gardiner och överkast) Skulle definitivt klicka hem en sån om jag vann!

 24. Malin says:

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/sandviken-180-komplett-sangpaket.html

  Denna vore ljuvlig. Jag och sambon sover i samma sängar som vi köpte när vi träffades och det var ett gäng år sedan ;-). Vi har prioriterat annat men det är så dumt för det innebär att jag vaknar på nätterna och har så ont att jag inte kan vända mig om. Med denna skulle jag sova som en prinsessa igen. Rent ut sagt en dröm!

 25. Lotta Larsdotter says:

  1. Jag skulle vilja ha den här soffan hemma i mitt vardagsrum. Den skulle verkligen passa perfektför vår familj. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/klippan-u-soffa-small-vanster-tove-ljusgra.html

  2. Vår gamla soffa är mycket utsliten och inte så bekväm att sitta i. Då vi har en ansträngd ekonomi vore det underbart att äntligen få råd att köpa en ny. Både min sambo och min 3-åriga dotter skulle bli så glada då vi tillbringar en stor del av vår tid i vardagsrummet med lek och TV-tittande.

 26. Gabriella says:

  1. Det jag drömmer om just nu är en ny stor säng. Därför skulle jag satsa på http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/angelholm-180-konti-ljusbeige.html

  2. En ranglig våningsäng, en slö uppblåsbar luftmadrass och nu en sliten 120 cm säng. Jag kan inte sluta skratta när jag tänker på hur jag och min sambo sovit under det senaste ett och ett halvt året. Anledningen till det här är korta andrahandskontrakt och fyra flyttar. Livet som student är underbart på många sätt men nu börjar det kännas i kroppen. Lyckligtvis har vi precis skrivit på vårt alldeles egna förstahandskontrakt (läs: IGÅR!!) och nu har vi äntligen möjlighet att köpa en stor och skön säng!

  Klickade in på din underbara blogg för att få inspiration till vårt nya hem och hittade passande nog den här tävligen!

 27. Karolina says:

  1) det här är en PERFEKT soffa för mitt vardagsrum http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/nordik-3-sits.html

  2) En students våta dröm: att “plugga” hemma. dvs. i soffan. Därför behöver mitt hem, efter snart 5 års studier i samma soffa, en liten uppfräschning. Jag skulle alltså köpa en ny soffa direkt. Tack och hej!

 28. Alex says:

  1.
  Drömmer om en ny säng. Denna vore perfekt!

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/angelholm-180-konti-ljusgra.html

  2.
  Min sambos gamla säng har fått varit med alldeles för länge..
  När vi flyttade ihop för 8 år sedan sa vi att vi skulle köpa en ny men den hänger fortfarande med. När våra två barn ibland komma och myser med oss på morgnarna knakar det i fjädrarna och man rullar inåt..
  Han och hans ex köpte den för säkert 15 år sedan (?!!!!) Ja ni förstår- vi MÅSTE köpa en ny säng.
  En sådan här fin vinst skulle nog hjälpa oss på traven!

 29. Outi says:

  1. Om turen är på min sida vill jag vinna Ängelholm kontinentalsängen (beige), 160 cm bred. (Lyckades inte få hit länken!?)
  2. Sängen skulle min tweenie få 🙂 Hon har en dröm – att få inreda sitt rum som HON vill! Högst på önskelistan står en ny säng; en dubbelsäng så övernattande vänner kan få fnittra långt in på småtimmarna liggandes bredvid varandra i en fluffig säng 🙂 Tyvärr kommer allt annat i vägen före hennes dröm…såsom trasigt kylskåp och en trasig torktumlare 🙁

 30. Paola says:

  Åh, jag har hittat den!! Jag har letat efter en matta jättelänge, och här är den. Underbara färger, härligt, uppiggande mönster och så är den i ull. Precis vad jag har önskat mig!

  http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/midbyn-matta-140×200.html

 31. Malin says:

  Efter två år med min trofasta IKEA-soffa har katterna äntligen lyckats klösa sönder den så att stoppningen tittar fram lite här och var. Nu när den har fått utstå allt vad en soffa inte ska behöva få utstå (tack vare två monster, vi andra sköter oss) känner vi att det är dags med en ny trotjänare.

  Den här fina fastnade jag verkligen för: http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/aspero-3-sits-svangd-xl-howardsoffa-i-tyg-ylva.html och oj vad glad jag skulle bli om jag vann! Lovar och svär att hålla katterna i styr.

 32. Zara says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/malung-2-vansterstalld.html Vore perfekt till vårt gästrum/tonårsrum/ateljé/kontor m.m. – rummet är lite allt i ett så att säga, så en praktisk och snygg soffa vore toppen!
  2. Jag behöver sitta! Och sova… Jobba heltid som sjuksyrra och plugga på halvtid med två små barn gör att det inte blir så mycket av den varan. Vore grymt att gå undan till ovan nämnda rum och bara få slappa i en fantastisk soffa! Just nu huserar en gammal fåtölj och sunkig bäddmadrass just när. Not very avslappnande. Håller tummarna!

 33. Alfrida says:

  1. Får jag önska skulle jag köpa en soffa som den här; http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/manchester-3-sits-chesterfieldsoffa-brun.html . Riktigt snygg och nästintill outslitlig…
  2. … men ska jag vara mer praktisk så skulle en eventuell vinst gå till att köpa ett par sängar till det blivande gästrummet. Vi flyttar snart 80 mil norröver, så att vi får vara närmre våra föräldrar och de närmre barnbarnen. Då skulle det kännas roligt att få ha någonstans där de kan sova skönt när de hälsar på!

 34. Wilma says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/aspero-3-sits-svangd-xl-howardsoffa-i-tyg-ylva.html (tyg Ylva mörkgrå)

  2. Jag och min fästman har precis köpt ett hus, eller rättare sagt; vi har köpt en gård. Efter att ha varit storstadsbor och bott i en liten lägenhet behöver vi nu införskaffa oss massor av ny inredning, och såhär på höstkanten är en soffa högprioriterad då mörkare kvällar och premiärer av tv-serier kallar. Vi är 90-talister som har kastat oss ut i något helt nytt, främmande och annorlunda. Lite hjälp på vägen till att skapa vårt trygga hem vore guld värt!

 35. Anna F says:

  1. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/manchester-3-sits-chesterfieldsoffa-brun.html

  2. Jag och min pojkvän har äntligen köpt vår allra första lägenhet, och nu återstår bara en hel del möbler och inredning som måste införskaffas. När vi diskuterat soffa visar det sig att vi båda sen flera år tillbaka snöat in oss på Chesterfield-modeller, det är alltså drömsoffan nummer ett och hade passat perfekt i vår ljusa men lilla tvåa. Då vi har en ganska stram studielåns-budget att röra oss med till möbelköp hade ett presentkort på SoffaDirekt varit helt fantastiskt!

 36. http://www.soffadirekt.se/sv/artiklar/manchester-2-sits-chesterfieldsoffa.html

  1. Chesterfieldsoffan är min absoluta favorit. Den för tankarna tillbaka till då jag bodde i Good Old England och fick lära mig att te ska drickas på en speciell plats och vid ett speciellt tillfälle. Min plats blev en Chesterfieldsoffa och jag fick tidigt lära mig hur man frågade artigt hur någon ville ha sitt te genom frasen ”How do you take your tea?”. Engelsmän är speciella, konservativa och härliga på sitt sätt och den här soffan får mig att drömma tillbaka.

  2. Jag fick reda på att vi väntar tvillingar häromdagen och har hamnat lite i chock. Ett presentkort till en underbar Chesterfieldsoffa skulle få mina tankar att landa med en kopp te, på en speciell plats där jag kan njuta av att bara vara och fly ifrån vardagen ett slag. Här skulle jag kunna låta tankarna sväva fritt och bygga energi för att bli en så bra mamma som det bara går. Det kommer bli tufft, men klart att det går…


The wildest man in town