21

10


2015

KategoriDen här veckan har ni chans att vinna en Lamino by Nudie, producerad av Swedese som skänker en del av vinsten till förmån för Amnesty International. I potten ligger en Lamino med klädsel av selvagedenim som tvättats och handslitits av tvättexperter på ITAC i Italien. Lamino by Nudie är numrerade. Det exemplar som ligger i potten har Nr 73 och värdet är 18.900kr. För att delta ska du:
.
1. Börja följa Swedese på Instagram. Du hittar dem på @swedeseab
2. Leta reda på tävlingsbilden på Swedeses instagramkonto och skriv en kort motivering i kommentarsfältet där du beskriver varför just du vill vinna detta unika exemplar.
.
Tävlingen är avslutad. Stort grattis till @agnbo!
Tävlingen pågår t o m 2015-10-28 kl 08.00 En jury utser bästa motivering och dess beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Swedese_Lamino-denim-instagram

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Anna says:

    Jag kanske har missat svaret trots att jag följer din blogg men jag har med flera andra efterlyst vem som blev vinnare i Desenio-tävlingen som du hade på din blogg i juni. Nu har Desenio nya tävlingar på andras bloggar och visst undrar man om dessa är på riktigt eller om det från deras sida bara är gratis marknadsföring…

    1. johanna says:

      Ja då har du missat det! Så fort vinnaren står kvar brukar jag uppdatera tävlingsinlägget, just desenios tävlingsinlägg hittar du här: http://www.lovelylife.se/tant-johanna/2015/06/17/tavla-och-vinn-posters-fran-desenio/


The wildest man in town