2017/03/16

Post 1770

#tantjohannasgröna

16

3


2017


I augusti 2013 målade jag vårt dåvarande sovrum med kulörkoden S 3005-G20Y, eller “Tant Johannas gröna” som den numera kallas i folkmun. Sedan dess har det målats med just den kulören i en himla massa hem, den har valts ut till ett av årets nyckelköp 2013 av Plaza Interiör, det har skrivits en krönika om den, jag har haft med den i stylingjobb och så har den en alldeles egen hashtag på instagram. Så himla kul och jag blir löjligt stolt när jag scrollar igenom de 365 bilderna som hittills har laddats upp under #tantjohannasgröna. Tusen tack till alla som delat med sig av hur denna fina gröna färg ser ut hemma hos er.

Foto: nr 1. @sarahwidman, nr 2,4&5. @lenalidman85, nr 6 @byboninterior,  nr 7. @fridaeklundedman, nr 8. @ullstammainterior, nr 9. @blogggaibagis

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Haha, vad roligt att läsa det här inlägget bara någon timme efter att jag smsat just den här färgkoden till målaren som ska måla vårt kök. Hade den i förra vardagsrummet med och är definitivt en färg jag kommer fortsätta bära med mig.

  2. Oddsends.se says:

    Lika fin nu som då. Classic!


The wildest man in town