7

6


2015

Kategoritantjohanna_klong

När jag startade min blogg i december 2009, alltså för snart 6 år sedan kunde jag aldrig någonsin i min vildaste fantasi ana hur mycket roligt den skulle ge mig och att jag faktiskt skulle jobba med bloggen, styling- och konsultuppdrag på heltid. Helt galet när jag tänker på det!

Vissa har följt mig ända sedan starten och några är säkert nytillkomna läsare som precis hittat hit. Oavsett är jag är väldigt nyfiken på vem du som läser är, och vad du tycker om Tant Johanna för att jag ska kunna göra bloggen bättre. Som tack för att du tar dig tid att svara på en snabb webbenkät med 17 frågor har du chans att tävla om en Äng vas från Klong värd 1200kr från RUM21. Glöm ej att ange din mailadress sist i enkäten om du vill delta i tävlingen. Observera att anonyma svar ej kan delta. Kan knappt bärga mig till att jag får ta del av era tankar, klicka här för att fylla i webbenkäten. Stort tack på förhand!

Tävlingen pågår tom 21/6, då exporteras alla svar till ett Excelblad och bästa förbättringsförslag vinner en Äng vas från Klong/RUM21 värd 1200 kr. Anonyma deltagare i läsarundersökningen kan av tekniska skäl ej vara med i tävlingen. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emma lauri says:

  Hej! Vill jättegärna vara med i tävlingen! Men på min iPhone kommer jag in på tävlingen, den ser helt blank ut!

  Med vänlig hälsning,
  Emma

  1. johanna says:

   Vad konstigt! Prova gärna igen eller från en dator/iPad.
   Bästa hälsningar,
   Johanna

 2. Nadja says:

  Hej Johanna! Jag har redan deltagit i undersökningen igår men kom på i morse en till grej som jag önskar se mer av i bloggen 🙂 nämligen före- och efterbilder på hem/ställen/miljöer. Tycker sådant kan vara stor inspirationsboost, liksom “jasså, det är möjligt att få det såhär fint trots att det såg ut sådär innan” eller “wow vilket lyft på hela stället när golvet byttes ut eller när väggen blev blå”. Svårt att hitta den här typen av bilder kanske, men det är något jag skulle tycka var spännande! Typ Månadens före- och efter.
  Ha en fin dag!
  //Nadja

 3. Helena says:

  Vem vann?

 4. Helena says:

  Vem vann egentligen?


The wildest man in town