2014/12/11

Post 1099

Tant Johannas gröna

11

12


2014


tantjohannasgrona

Minns ni när jag målade med den här gröna kulören för första gången? Det var förra sommaren, i vårt dåvarande sovrum. Sen så målade jag med den i ett inspirationsreportage som jag gjorde för Plaza Interiör. Jag inspirerade andra bloggkollegor som valde att måla med samma kulör och i slutet på förra året valdes den till ett av årets nyckelköp. Nu i vårt nya sovrum tänkte jag våga mig på en blå/grå kulör men efter mycket velande hamnade jag tillbaka till ruta ett, till samma gröna igen. För att det är bland de finaste som finns, om man frågar mig. Jag får fortfarande ständigt frågor om vad den har färgkod och via instagram ser jag någon gång då och då att det målas med den runt om i landet. Så himla roligt! Och vet ni vad jag tycker vore ännu roligare? Om ni som har målat med just den kulören och lagt upp bild på processen eller resultatet kunde hashtaga era bilder med #tantjohannasgröna. Så skapar vi ett gemensamt flöde för vår älskade gröna kulör. Är ni med? Och till er som fortfarande undrar över färgkoden, här kommer den igen: S 3005-G20Y.

Kommentarer

11

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. sa-fint-jag-vill says:

  Såå fint… jag var ju en av den som målade den färgen också 🙂

 2. Maria says:

  Hej Johanna!

  Vi testade också flera nyanser, levde ett tag med en randig vägg men det slutade med att vi valde din gröna! Vi är supernöjda.
  Tack
  Maria

 3. ia says:

  åh älskar nattduksborden – att det svara så vårt att hitta lika fina <3 glad fredag

 4. Elin says:

  Åh, kan inte någon berätta för mig vart de fina sänglamporna kommer ifrån?

  1. johanna says:

   De är från bestlite!

 5. Sara says:

  Den färgen är grym, ska måla mitt sovrum i nya huset med den, och hashtagga så klart!

 6. Emma says:

  hej, var har du hittat de fina lakanen?

  1. johanna says:

   h&m home

 7. Jessica says:

  Hej!
  Har du köpt sängbordet som det är eller har du lagt på en marmorskiva? Letar som en galning efter sängbord och tyckte detta var jätte fint!!
  Ha en härlig dag, / Jessica


The wildest man in town