2

2


2015


Sadolin_TJC_KokSadolin_TJC_Matsal

Sadolin_TJC_LoungeSadolin_TJC_Kulorchips

Idag släpptes äntligen mitt tredje samarbete med Sadolin, nämligen Tant Johanna Collection. Denna gången har jag inte bara fått styla bilderna utan varit med i processen från allra första början. Jag har alltså valt ut mina absoluta favoritkulörer, bestämt vart det ska fotas, stylat och sedan fått döpa kulörerna. Ett riktigt drömprojekt för mig eftersom att jag älskar färg och har tidigare samarbetat med Sadolin så att få ta det ett steg längre med en helt egen färgkollektion har varit så roligt. Som ni vet gillar jag kulörer som återfinns i naturen och som går åt grått så slutresultatet blev totalt sex kulörer som allihopa går att kombinera med varandra på olika vis. Jag tycker själv att de är aktuella just nu men har samtidigt något tidlöst och klassiskt över sig. Så låt mig presentera Warm Stone, Green Mist, Dusty Blue, Graphite Blue, Dark Jade och Ivory White. Vill ni läsa mer om kollektionen samt se en film där jag berättar om mitt arbete med Tant Johanna Collection kan ni kika in här. Hoppas att ni gillar kollektionen och att jag kan inspirera er till att måla om med just någon av dessa kulörer. Gör ni det vore det så himla roligt att se så om ni lägger ut något på instrgram får ni gärna tagga bilden med #sadolintjc så håller jag koll där, annars får ni mer än gärna maila mig. Och ni kanske känner igen platsen där vi har fotat dessa bilder? Det är hos snälla Östlingh & Schedin som lät oss förvandla deras butik till fotostudio för en dag. Tusen tack alla inblandade för ett roligt samarbete!

Kommentarer

22

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Så himla fint Johanna!

  Kram

 2. Rosanna says:

  Men va kul!!!! Jättefina kulörer har du valt, va duktig du är!

 3. Hannah says:

  Då blev det genast lättare! Någon av dessa blir det i sovrummet. Så så fina!!

 4. Sara says:

  Men hurra för dig och hurra vad snyggt! Frågan är bara hur man ska kunna välja…

 5. Emma Thun says:

  men så fint! Både färgerna och fotona/stylingen är underbara.

 6. Lisa K says:

  Superkul och grattis Johanna! Kram

 7. Anna says:

  Attans vad duktig du är Johanna! Riktigt fina färger, jag föll pladask för Warm Stone och Ivory White. Stor kram

  1. johanna says:

   Tack snälla! Så kul att du gillar. Kramar

 8. Cecilia says:

  Åh så fint! Älskar själv grått men framförallt accentfärgen mintgrön. Men denna var liksom ännu finare än mintgrön, för det är lite lite grått i?

  1. johanna says:

   Tusen tack! Ja det stämmer alldeles utmärkt. Älskar grönt som går åt grått 🙂

 9. Karin says:

  Herregud så fint! Var kan jag köpa färgerna?

  1. johanna says:

   Tack snälla! Kika in på sadolin.se så hittar du till din närmsta återförsäljare.

 10. Cattis says:

  Heja vad fint!!

 11. MiaC says:

  Superfina färger =) Jag måste också erkänna att jag blev helt kär i bordet med underrede i form av en kärve… vet du var det kommer från? Kram kram Mia

  1. johanna says:

   Tack snälla! Det är vintage och har tidigare funnits på Östligh & Scehdin men jag tror att det är sålt nu.

 12. Anna says:

  Så fint, Johanna! Och vilket drömuppdrag, stort grattis! Vad kul det var att ses senast, hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång. Kram! Anna

 13. Nathalie says:

  Hurra för dig! Så himla fint! Nu vet jag vart vi ska leta färg till vår nästa lght. 🙂

  Ha en fin dag!


The wildest man in town