2014/12/21

Post 1106

Tack Pinterest!

21

12


2014

Kategoritantjohanna_pinterest

I veckan nåddes jag av den väldigt roliga nyheten att jag finns med på Pinterest lista över de tio mest inspirerande inredningspinnarna i Sverige att hålla ögonen på under det kommande året. Motiveringen lyder: 

De utvalda topp-pinnarna har byggt upp kreativa och innehållsrika Pinterest-profiler, inspirerat tusentals människor över hela världen genom sina anslagstavlor, s.k. pinboards, och blivit några av de mest populära svenska profilerna på Pinterest. Samtliga inredningspinnare i listan har både samlat och uppmärksammat bilder och material från runt om på webbtjänsten och nätet såväl som delat med sig av eget inspirerande innehåll de själva skapat. På deras pinboards kan du hitta allt från inspiration till inredningen i ditt vardagsrum och projekt på landstället till idéer för din badrumsrenovering och DIY-tips för hur du får till den perfekta juldekorationen. Pinnarna delar även ofta med sig av personliga råd och tips för hur du går till väga för att skapa verklighet av din inspiration!

Hedrande och som sagt väldigt roligt eftersom att jag älskar att hänga på Pinterest. Ni hittar mig på pinterest.com/johannabradford och här nedan kommer hela listan över de tio mest inspirerande inredningspinnare i Sverige. Happy Pinning!

Emmas Fexeus – http://www.pinterest.se/emmasdesign/ 

Anna K. och Sofia – http://www.pinterest.se/pejper/

Frida Ramstedt – http://www.pinterest.se/fridaramstedt/ 

Johanna Bradford – http://www.pinterest.se/johannabradford/ 

Pella Hedeby – http://www.pinterest.se/pella/

Annie Lindgren – http://www.pinterest.se/rumfortva/ 

Amanda Rodriguez – http://www.pinterest.se/amarodriguez/ 

Jenny Martinsson – http://www.pinterest.se/hemtrender/ 

Lina Kanstrup – http://www.pinterest.se/linakanstrup/

Anna Lindeberg – http://www.pinterest.se/ahomestockholm/

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Vad roligt och i fint sällskap dessutom, stort GRATTIS!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  1. johanna says:

   Tack snälla 🙂
   Kram

 2. Sanna says:

  Grattis Johanna! Finns detta publicerat någonstans på Pinterest? Eftersom detta var kategori inredning, blev jag nyfiken på om det fanns andra kategorier också? Skulle vara kul. Gillar Pinterest!

  1. johanna says:

   Tack snälla! Jag vet inte om det finns publicerat någonstans. Vet bara att Pinterest skickade ut ett pressmeddelande med informationen.


The wildest man in town