2014/04/15

Post 936

Snabbvisit i Milano

15

4


2014


Förra veckan var jag på en snabbvisit i Milano. Frida på Trendenser hade blivit nedbjuden på en pressresa med Ford com lanserade en ny konceptbil på plats och fick möjlighet att ta med en bloggkompis. Till min stora lycka fick jag hänga med! Här kommer en summering av två späckade dagar med en massor av nya intryck och inspiration.

milano milano1milano6

 När vi lastat av vårt bagage på hotellet begav vi oss snabbt som tusan till Corso Como som alltid bjuder på härlig atmosfär och ändlöst med inspiration.

milano7

Därefter var det fullt fokus på lanseringen av Fords nya konceptbil med mingel och middag i ett vackert gammalt palats.

milano2

Dagen därpå åkte vi ut till mässan och lyssnade på en väldigt intressant paneldiskussion om kommande design- och konsumtionstrender. Sedan fick vi några timmar på oss att spana in resten av mässan. För att summera alla intryck något kommer mina tre favoriter här!

milano5

Morosos monter var väldigt inspirerande, fylld med  massor av vackra japanska lönnträd.

milano4

Styling i Lammhults monter stod Lotta Agaton för och det gillar jag ju som alltid. Även här var det mycket växter så som citrusträd, kaktusar, sukkulenter och denna fina rosenskärm som jag har ett eget exemplar av hemma. Gissar på att det blir den nya lyx “it” växten att ha i sitt hem. Lyx för att de kostar en slant om man ska ha ett fint exemplar.

milano3

Och så gillade jag dessa gungstolar från Casamania.

Tack för den här gången Milano!

 

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *The wildest man in town