2017/01/19

Post 1746

Snabblunch

19

1


2017

KategoriHär kommer tips på en väldigt snabb och god lunch, så god att jag ätit det två gånger den här veckan. Rosta två brödskivor, bred på färskost, lägg på rökt lax, toppa med hackad rödlök, bladspenat, salt och peppar. Jag gjorde en grön smoothie till men den blev rent ut sagt så äcklig att jag inte kunde dricka upp den, så jag skippar att dela med mig av det receptet. Men den blev ju fin på bild.

Ps. Lite roligt ändå att jag bara kunde låtit bli att berätta att den var äcklig och låtit er tro att jag var en sådan som alltid fick till en fräsch god grön smoothie till lunch i mitt perfekta bloggliv. Skämt åsido. Laxmackorna är på riktigt jättegoda så testa dem och vill du göra en grön smoothie till är jag säker på att du fixar en god sådan.

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Åh, gud så gott med laxmackor!! Får bli det till lunch i morgon:-)
  Kram C

 2. Karin says:

  uppskattas att du berättade att smoothien blev äcklig 🙂

 3. Ekenäsliv says:

  Ha ha ha ha, TACK det kändes mest befriande att du skrev det 🙂

 4. Hanna says:

  ÄLskar laxmackor! var helt insnöad på det ett tag och tog fram, enligt mig, det bästa receptet: Bröd, lite avokado, keso, soltorkad tomat i småbitar, rökt lax och så lite senap på det! låter kanske lite konstigt men smakerna gifter sig verkligen 🙂

 5. Hanna says:

  läser bloggar på mobilen och var tvungen att scrolla upp för att se vilken blogg jag eg läste när du skrev det där om äcklig smoothie, precis som någon skrev- befriande!


The wildest man in town