2014/07/29

Post 984

Semestervykort

29

7


2014


sommar7sommar10sommar13sommar12sommar9 sommar14sommar4sommar2 Vilken otrolig sommar vi har. Igen! Efter förra sommaren var jag helt övertygad om att vädret inte skulle kunna leverera ytterligare en sommar men åh så fel jag hade. Semestern har spenderats på “vår” lilla ö i Bohuslän, där vi gifte oss förra sommaren och där vi drömmer om att ha ett alldeles eget hus någon dag. Veckorna har fyllts av allt som hör sommaren till och jag sparar alla minnen nära hjärtat. Tack fina semester och alla som var med och gjorde den!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Anna says:

  Hej Johanna,
  jag har vuxit upp ute på Haby, där min familj hade en sommarstuga till før ca 15 år sedan, då olika omständigheter gjorde att den var tvungen att säljas. Jag ryser helt in i själen när jag ser dina bilder, blir både lycklig och olycklig inombords och undrar så om du vet om det finns någon som kanske vill hyra ut sin stuga om sommaren till en familj på 5 pers, som verkligen ville uppskatta naturen, omgivningen och miljøn. Idag bor jag sedan många år tillbaka i Århus i Danmark och semestern før i år är avverkad… men kanske nästa år…
  Var i Hunnebo i onsdags och såg dig tuffa iväg i en liten båt ut mot Haby 🙂
  Och även om du inte vet någon som hyr ut, så vill jag tacka dig før dina fina fotografier – jag drømmer mig bort till barndomens lättsamma liv bland kossor, ängsblommor, klippor, komockor och skrapade knän… Tack før en fin blogg!

 2. Lina says:

  Spara nära hjärtat ja, vackert. Underbara sommarbilder! Tokfina. Spara spara spara.


The wildest man in town