2016/06/28

Post 1611

Royal Copenhagen frimärken

28

6


2016


rc_frimarkenJag har något att att erkänna, jag är en frimärksnörd. Inte så att jag samlar på dem men jag köper helst bara dem jag tycker är fina, vilket faktist är ganska svårt här i Sverige då jag tycker att de allra flesta är ganska fula faktiskt. Därför blev jag lite lyrisk när jag läste nyheten om att Royal Copenhagen och Post Danmark har samarbetat och tagit fram fem nya frimärken. Så himla fina! Åker jag till Danmark i sommar kommer jag definitivt köpa på mig en av varje, inte för att de går att använda här i Sverige utan för att de är för fina för att låta bli. Kanske ska påbörja den där samlingen trots allt..

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Tina says:

    Da er jeg ikke den eneste som tenker sånn! Posten i Norge har også en designtjeneste hvor man kan lage sine egne, det har jeg gjort ved noen tilfeller.


The wildest man in town