2012/01/06

Post 497

Room with a view by Solid Frog

6

1


2012

KategoriMia Linnman som driver bloggen Solid Frog har precis publicerat ett helt underbart inlägg med bilder tagna från hennes väns lägenhet. Mia syns själv i bild och jag älskar hur bilderna berättar en historia och känns så levande. Jag tror verkligen att detta är något vi kommer få se mer av i framtiden. Det behövs något nytt för att göra alla bloggar och magasin intressanta. Låt 2012 bli personligheternas år!

Förutom att publicera fina blogginlägg och måla tavlor driver Mia och hennes man ett alldeles fantastiskt galleri och butik vid namn Linnman Gallery i Jönköping. Här har jag skrivit om det tidigare och om ni klickar här kommer ni till deras hemsida.

Foto: Mia Linnman & Björn Johansson via Solid Frog

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. creando says:

    Ursnygga bilder! Jag älskar detta bildspråket. Önskar så att jag ska lära mig att bli bättre på att fota. Vilken härlig blogg du har!
    Kramar Kicki


The wildest man in town