2017/04/20

Post 1788

PO.P CARES

20

4


2017


Ni kanske minns mitt inlägg förra veckan där jag skrev att vi har fått testa några plagg från Polarn O. Pyrets nya specialkollektion i 100% ekologisk bomull? Nu kan jag äntligen visa mer för igår lanserades kollektionen och finns därmed att köpa.

PO.P CARES är gjord för de allra minsta och innehåller såväl nya plagg som en ny palett men fortfarande med Polarn O. Pyrets höga kvalitetstänk med hållbarhet på riktigt där varje plagg ska klara tre barns användande. Himla bra tänkt tycker jag!

Jag älskar färgskalan och har flera favoriter, bland annat dessa grå shortsen med söt knäppning framtill. Kika in här för att se hela kollektionen!

Inlägget presenteras i samarbete med Polarn O. Pyret


Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lina says:

  Åh herre min skapare vad mycket fint!

 2. Emma says:

  Hej!

  Här kommer en desperat förfrågan! 🙂

  Du råkar inte ha kvar filten och kan tänka dig sälja den? Den var en favorit här hemma men har blivit borttappad och finns inte längre att köpa…

  Håller tummarna!

  Kram
  Emma

  1. Johanna says:

   Hej Emma!

   Åh så jobbigt att den kommit bort. Filten finns kvar här och jag ger den gärna till dig som en gåva. Bara kul att kunna hjälpa till och vi har filtar så att det räcker och blir över. Maila mig på johanna@johannabradford.se
   Kram


The wildest man in town