2014/06/30

Post 976

Picture Love

30

6


2014


Styling-Anna-Marselius-foto-Kristofer-Johnsson-2 Denna fantastiska bild har Anna Mårselius stylat och Kristofer Johnsson fotat för senaste numret av Rum Hemma, resten av bilderna hittar ni här. Jag och Anna var kurskamrater på Beckmans när vi båda gick Lotta Agatons inredningsstylist kurs för några år sedan och utöver en duktig stylist är hon är en himla fin människa. Grymt jobbat Anna!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Johanna says:

  Johanna!

  Jag har kollat igenom alla dina olika fantastiska lägenheter så många gånger nu och fått så mycket härlig inspiration inför min och min sambos kommande flytt! SÅ inspirerad.

  Jag såg på en av bilderna
  (tror det är ifrån lägenheten där ni delade av ett stort rum till ett vardagsrum och ett sovrum)att ni har en vit härlig sängkappa, som dessutom ser ut att sitta på en högre säng? Jag har letat mig fördärvad efter just en vit sängkappa, till vår kontinentalsäng som är ju är högre än en vanlig standardsäng! VAR har du hittat denna? Vore så tacksam för svar!:)
  Ha en fortsatt fin dag!
  Johanna

 2. JennyÅ says:

  Håller verkligen med! Otroligt fint!!!

 3. Sara says:

  Hos solheminredningar.se kan man beställa sängkappor som är längre än standard, de har kappor upp till 60 cm. Har nyss googlat runt på detta själv:-)

  1. Johanna says:

   Men vad gulligt av dig 🙂 TACK!


The wildest man in town