2012/02/13

Post 523

Picture love

13

2


2012


Den dag jag har plats för ett sminkbord hemma ska jag komma ihåg denna bild. Idén med trådgalgar som förvarar smycken är faktiskt väldigt bra, jag använder mig utav precis sådana galgar och jag slipper trassel som det annars kan bli när allt ligger i en låda. Fint och praktiskt alltså!

Foto: Ikea family live via Hannas Room tumblr

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Frida says:

  Jag kommer vara på kontoret i Victoriapassagen imorgon. Hinner du ses och fika så att jag får möjlighet att överlämna the long lost julklapp?

  Kram

 2. Skulle önska mitt sovrum var sådär snygg”stökigt” som det här fina ljusa stället. (Huset är en röra idag)

 3. geisslein says:

  I like, I like 🙂
  makes me want to redecorate….
  have a creative day. greetings from germany, geisslein


The wildest man in town