2012/06/09

Post 610

På tal om sommarhem

9

6


2012

KategoriI senaste Elle Interiör som låg och väntade på mig i brevlådan igår finns det så mycket fint så jag höll på att smälla av igår kväll när jag hets bläddrade i den. Lo Bjurulf och Stellan Herner har som vanligt gjort ett helt underbart inspirationsreportage med temat sommarlov, de tycker att vi ska vila, läsa, vädra, vila igen, äta och hänga. Jag är villig att hålla med! Sedan kommer det det en hel drös med härliga hemma hos reportage och alla är precis lika fina på sitt sätt, fina Mokkasin Sofias hem finns bland annat med. Och så har Tina Hellberg och Magnus Anesund gjort ett inspirationsreportage med temat rosa. Men av allt fint i denna tidning klappar mitt hjärta trippelslag för reportaget “Sommarlandet” gjort av Saša Antić och Idha Lindhag. Ett drömhus från slutet av 1800-talet med punschveranda, platsbyggt kök, William Morris tapeter, hallgolv från Marrakech Design, äktamattor i trappan och en trädgård med trädkoja. Ja, ni förstår! Jag älskar. Tack Elle Interiör för en alldeles underbar tidning!

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Åh, jag fick inte min tidning i går. Vill läsa ännu mer efter att ha sett din rapport 🙂 Tålamod är inte min bästa egenskap när det gäller tidningar!

 2. Karin says:

  Det var ett jättefint nummer med flera bra reportage!
  (Sedan kan man ju ibland fundera på högtravade text i reportage som verkar vara hämtad från 00-talet som Ljust och Fräscht redan travesterat på…)

 3. Karin A says:

  Men så härligt det ser ut! 🙂 Ska absolut få följa med hem när det når affärens tidningshylla.

 4. Åh. Väntar o längtar också efter min tidning…

 5. Angelique says:

  Jag håller helt med. Och det sommarhuset var bland det finaste jag sett på länge.

 6. anna k. says:

  Säger så här, håller med, håller med, håller med!!!

 7. Låter som megamycket fint! Ser fram emot Mokkasin Sofias hemma hos. Att man ska behöva vänta till den kommer i butik…

 8. Lisa says:

  Vad kul! Då ligger nog min i brevlådan på måndag! 🙂


The wildest man in town