2017/01/24

Post 1749

På mitt sängbord

24

1


2017

KategoriAtt ha en liten bukett med snittblommor på sängbordet är bland det lyxigaste jag vet. Därför brukar jag unna mig det lite då och då. Sedan smörjer jag alltid händerna med denna handkräm innan jag somnar, doftar ljuvligt och är snäll mot händerna. Tänker att det är extra viktigt det där med att unna sig nu när jag går hemma så mycket. Kan vara allt från en liten bukett, en härlig kräm, att köpa extra gott kaffe, investera i snygga myskläder och tända ljus när det börjar mörkna. Det är de små sakerna som gör det!

Anemon, förgätmigej och ros. Tre av de sju sorters blommor som fanns i min brudbukett.

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Så fint Johanna, och ja man skall alltid unna sig!! KRAM C

  2. Klokt! Och så himla mysigt och fint. Snart kommer jag och hälsar på 🙂

  3. Jessika says:

    Så härliga blommor! Har du nått bra tips på något man kan göra i Göteborg (lite överraskning) min sambo fyller 30 och hade varit skoj att ge han nått på plats, tex nån champagneprovning el annat? Gärna nått i stan.. kram! ✨

  4. Linda says:

    Så vackert hem har du 👌☝️ Va har du för grå kulör på väggen?


The wildest man in town