2017/03/05

Post 1765

Omaggio från Kähler Design

5

3


2017


I samarbete med Kähler Design har jag fått äran att visa hur jag använder deras Ommagio vas som är formgiven av Ditte Reckweg och Jelena Schou Nordentoft , även kända som kvinnorna bakom Stilleben som jag tycker så mycket om. Just denna Ommagio vas tillhör mina favoriter från Kähler, mycket på grund av den perfekta formen. Jag gillar nämligen rymliga vaser som smalnar av upptill, tycker att blommorna faller vackrast då. Eftersom att vasen är som ett smycke i sig och förtjänar att synas ordentligt tycker jag att det är allra finast att placera skira blommor i den istället för en maffig bukett som liksom hade tagit för mycket fokus och på så vis krockat med vasen.

En vallmo gick av när jag packade upp dem så den fick stå i en egen mindre vas och ställdes på sängbordet. Här ser ni hela Ommagio serien och missa inte att följa @kahlerdesign på instagram.

Inlägget är reklam för Kähler Design


Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Underbart vackra vallmo. Jag håller helt med dig om att vasen funkar bäst med ett enklare och renare intruck. Trevlig söndag /anncha

  2. Sandra says:

    Ser riktigt tråkig ut faktiskt, kanske hade varit snyggare utan de där blanka ränderna på, formen är ju fin. Inget jag kunde tänkt mig i ditt fina hem.


The wildest man in town