2015/08/03

Post 1327

Om äkthet och det perfekta livet

3

8


2015


Jag fick en kommentar häromdagen som jag blev lite illa till mods av och som jag känner att jag gärna vill svara på i ett inlägg såhär. Jag har alltid varit förskonad från “elaka” kommentarer men antar att ju fler läsare bloggen får desto fler kommentarer av denna karaktär. Men jag vill inte riktigt vänja mig vid det, jag vill inte att min blogg ska vara en plats för sådant. Så jag tänker att jag reder ut det hela här och nu.

För att sammanfatta kommentaren något så handlade den om att läsaren var trött på denna yta och skenet av att man (jag?) lever det perfekta livet. Läsaren undrade även varför jag inte visade lite mer äkthet och påstod att det ofta är det ju ni (vi?) som är rika som också målar upp denna falska värld i bloggarna och passade samtidigt på att uppmana oss bloggare om att ta oss en stor funderare på kommentarerna i Frida på Trendensers inlägg här.

Så jag tar det från början och påminner om att jag bloggar om inredning och lifestyle och då för att inspirera inom området. Det började som en hobby men nu är det en del av mitt jobb. Jag har valt att hålla mig till inredning/lifestyle på inspirationsnivå för att det är något jag är bra på och jag tycker att det är roligt att kunna inspirera andra. Jag hoppas helt enkelt att man kikar in här för att bli inspirerad, likväl som att man väljer att köper en inredningstidning för att bli inspirerad av just inredning eller en lifestyle tidning för att få bra tips om resmål, produkter och recept.

Ni som läser min blogg och inte känner mig privat har ingen aning om vad jag har för relation till mina föräldrar, nära och kära. Ni vet inte om jag lider av någon sjukdom, om jag var mobbad som barn, hur min privatekonomi ser ut eller om någon i min närhet har gått bort alldeles för tidigt på grund av sjukdom eller olycka. Det tillhör mitt privatliv och är något jag väljer att hålla borta från bloggen.

Jag tycker att det är konstigt att man som läsare begär att få hela paketet av en bloggare (i detta fallet mig), annars upplevs det som ytligt och ej äkta. För att dra en liknelse så blir man inte sur på butikspersonalen om man går in för att inspireras och kanske köpa något i en butik. De skyltar om, hjälper dig med färgval och kommer med matchningstips utan att berätta storyn om deras liv, sorgligheter och vardagspussel med allt vad det innebär. Visst finns det dem som gärna berättar om detta men så finns det även bloggare som också delar med sig av just sådant.

Jag försöker alltid vara inspirerande på ett personligt vis, det ska liksom kännas “Tant Johanna” när man kikar in här men begär mina läsare mer av mig än så tror jag snarare att det är du som läsare som får ta dig en funderare över varför du begär mer än bara inspiration från just en inspirationsblogg. Kanske ska du helt enkelt inte läsa min blogg alls utan lägga din tid på sådana bloggar som öppenhjärtigt delar med sig av sina privatliv i vått och torrt.

När det gäller det perfekta livet vill jag inspirera alla till att skapa det perfekta livet för just dig. Jag lever mitt perfekta liv men det behöver inte betyda att det är någon annans perfekta liv. För lika många personer det finns på denna jord, lika många alternativ och nyanser av ordet perfekt finns det. Det behöver inte heller betyda att jag alltid har det perfekt med precis lagom mycket jobb, goda middagar, färska blommor på köksbordet, friska familjemedlemmar och vänner. Livet går upp och ned men det är också det som är livet. Den här stunden jag har fått här på jorden vill jag göra perfekt för mig. Inte för någon annan, utan bara för mig. Att jag råkar tycka att det är roligt att dela med mig av tips och inspiration och att det har lett till att jag har skapat en blogg var till en början bara för min egen skull men jag välkomnar såklart alla att kika in. Men då får ni vara beredda på att få just Lovely Life, utan djupdykningar i mitt privatliv och bland mina innersta tankar.

Hoppas att jag har lyckats förklara hur jag ser på det hela och att jag har några läsare kvar efter detta. Ha en fin start på augusti nu och kom ihåg att man aldrig ångrar ett dopp, oavsett väder eller temperatur i vattnet.

tantjohanna_dopp

Kram Johanna

Kommentarer

69

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Pernilla says:

  Så bra skrivet.. Tydligt med en trevlig ton 🙂

 2. Anne says:

  Well said. I follow your blog from the States, and enjoy the interior design ideas you share and the inspirational designers you highlight (such as Emma von Bromssen recently). The glimpses of life in Gothenburg and environs are wonderful to see for someone whose mother came from Malmo. I enjoy it all, and in the end, a blog is not a confessional, it is generous sharing with strangers.

 3. Malin says:

  Hejjja dej, du har något värdefullt något unikt din känsla för färg och form,den kreativa sidan kan man inte “läsa” sej till den har man vilket gör att alla inte har den. Det är där ondo och avund kommer emot dej tyvärr så kan tydligen inte alla människor glädjas för andra och de alltid måste hitta negativa ting, nej låt ingen ta i från dej detta, du är sjukt duktig o grym på det du gör fortsätt som du gör, du är en av de få bloggar jag följer pga att det inte e lik någon annan för det kan man bli trött på att varje insta o blogg har sin “perfekta marmor bricka” DU inspirerar o gör det bäst i Svergie fortsätt med det?✨??

 4. Maria says:

  Det är knäppt, att människor tycks tro att de har rättighet till alla personliga saker. Du skriver väldigt bra och jag håller med dig helt. Vi förväntar oss inte att en säljare i butik ska börja prata om sitt privatliv, varför blir människor så producerade av det s.k. “stage:ade” instagramlivet? Bra att du står upp, heja dig!

 5. Malin says:

  Bra skrivet. Jag förstår inte heller det där, att det finns de som tycker att man måste dela med sig av alla sina sorger och bekymmer bara för att man har en blogg. Visst är inte livet alltid perfekt, förmodligen inte för någon, men det måste vara fritt hur öppen man vill vara med sådant som är svårt.

 6. vardagskonst says:

  men åh. det är väl ett himla tjat om att man måste VISA alla sidor. annars så förskönar man, skapar en fasad, ger andra ångest osv osv.

  jag tänker att den människa som är gammal nog att kunna skriva såna här inlägg är också gammal nog att förstå att livet består av så mycket mer än det lilla som ryms i en blogg.

  dessutom försår jag inte kravet på att man ska öppna upp sitt privata, sitt svåra för en grupp människor som man inte känner. jag har själv inget problem med att vara personlig på min blogg, men det privata delar jag endast och absolut enbart med de som står mig nära, med de jag har en faktisk relation med. det är ingen annan som har rätt till de tankarna eller händelserna.

 7. Jenny says:

  Mycket bra skrivet och fina liknelser. Jag använder din blogg precis som skriver, just för inspiration!! Du är superbra – Fortsätt såhär ?

 8. Helén says:

  Känner man dig – om än bara lite, så vet man också hur go och äkta du är. 🙂

 9. Mikaela says:

  Heja dig?? Fortsätt inspirera precis som du gör! De som inte förstår kan sluta läsa?

 10. Hög igenkänningsfaktor, håller med dig om vart enda ord.
  Jag har själv valt att dela med mig minimalt av det privata för att skippa känslan av rapporteringsskyldighet och för att jag vill hålla vårt privatliv i detalj utanför bloggen

  Stor KRAM

  Inredningshjälpen/Anette

 11. Erikagbg says:

  Hjälp! Stackars människa som har sånt tråkigt liv att man måste få “leva” andras liv genom bloggar på internet… Jag vet inte ens allt om mina arbetskompisars liv som jag träffar varje dag. Och vill de inte dela med sig så är det inte min sak heller. Folk bryr sig så himla mkt nu för tiden om alldeles fel saker. Nä stötta och peppa istället! 🙂

 12. Mikaela says:

  Bra inlägg! Jag håller absolut med dig om att du inte ska behöva vänja dig vid negativa kommentarer. Jag tycker att det är bra med diskussioner, men det måste ske med respekt och en förståelse för varandras tankar och tyckanden. Jag känner att detta inlägg var viktigt, då det klargör syftet med din blogg och därmed ökar kommunikationen till läsarna. Det du möjligen skulle kunna ta till dig av kritiken är väl att du behövde tydliggöra just detta för vissa eftersom det uppenbarligen inte gått hela vägen fram. Men precis som du skriver behöver både adressaten och mottagaren reflektera över innehållet, och var en själv står och att en därefter bör göra aktiva val. Tack för en fin blogg! Kram

 13. E says:

  Du är min största inspirationskälla till att skapa det liv som är perfekt för mig. Tack och bock för detta. Du är fab!

 14. Super bra skivet Johanna!!
  Tack för all fin inspiration, kram Caroline i Köpenhamn?

 15. Malin says:

  Du är fantastiskt duktig på det du gör och en stor inspiration! Fortsätt med det Johanna.

 16. Lina says:

  Bra svarat!
  Jag minns att (eftersom det var typ igår) jag läste den där kommentaren och tyckte den var så himla märklig och missriktad. Men kanske hade personen bara en dålig dag med mycket regn och råkade trilla in på din blogg just i fel ögonblick… Inte för att det är någon ursäkt förståss.
  Fortsätt blogga som du gör!

 17. Victoria says:

  Bra och viktigt inlägg!

 18. Jessan says:

  Din blogg är verkligen så inspirerande och jag hoppas att du inte kommer ändra ditt sätt att skriva, keep up the good work! 🙂 kram!

 19. Jag tänker att du är en person som kämpar hårt och passionerat för att göra dina (era) drömmar till verklighet. Det genomsyrar på något sätt allt det som du tar dig för, och det om något tycker jag är inspirerande.

  Gör din grej <3

 20. Jag läser många olika bloggar, många olika sorters bloggar. Tillsammns fyller de mitt behov av underhållning, inspiration, reflektion, igenkänning, förundran, empati och samhällsengagemang. Bland annat. Jag har ännu inte hittat EN enda blogg som ensam tillgodoser och håller mitt intresse vid liv. Och jag tänker att det nog är så det ska vara. Lite mycket begärt att ett enda perspektiv ska kunna ge någon tillräckligt många perspektiv på (webb-)livet. Livet är ju så “stort”. Och förhoppningsvis långt.

  Annars reflekterar jag mest över det något vårdslösa användandet av ordet “perfekt” nuförtiden. Kanske skulle kommunikationen bli lättare – människor emellan – om vi försökte hitta fler nyanser i språket? Vi har ju ett väldigt rikt språk. Jag tänker på ord och uttryck som harmonisk, i balans, tillfreds, nöjd, halvnöjd 😉 och glad. Bara för att nämna några andra trevliga (och ibland lite oförtjänt oanvända) adjektiv.

  Sedan är det förstås en utopi att tro att kommunikationen mellan människor någonsin ska kunna bli helt smärtfri och enkel, vi har ju alla så olika utgångspunkter och erfarenheter.

  Tack för ordet. Och tack för en blogg som – med råge – uppfyller min tanke om vad en intressant och givande inspirationsblogg kan vara.

  /helena

 21. Eva says:

  En god vän till mig födde ett barn alltför tidigt. Medan de vakade vid sitt döende barns sida såg hon en annan förälder på avdelningen sitta och läsa en inredningstidning. Hon berättade att hon kände sig illamående vid åsynen av tidningen, att hon i det ögonblicket inte kunde förstå hur någon kunde bry sig om sådana ytligheter när det finns så mycket lidande. På min senaste födelsedag fick jag just en inredningstidning av henne, och hon berättade historien. “Men nu”, sa hon, “tänker jag att tack och lov att man i alla fall kan läsa inredningstidningar!”. Och jag kan hålla med henne. Ibland passar det inte alls, ibland är det underhållande, och ibland är det helt nödvändigt med denna förströelse. Jag håller med om att tidningar och bloggar bidrar till en livsstilshets, och det tycker jag tjusiga butiker med stilig personal också gör. Eller varför inte jag själv, med mitt intresse för hem och kläder! Men, jag vill ju samtidigt ta del av det. Det är nog nyttigt att diskutera och problematisera det, men onödigt att hoppa på enskilda personer med ett otrevligt tilltal.

  1. Emma says:

   Intressant att höra (läsa). Då det var som tyngst med vår cancersjuka (nu snart friskförklarad) dotter så kändes det för mig skönt att få fly in i en annan värld, en värld av vackra bilder – till skillnad från sjukhusmiljön, som jag absolut förstår måste vara steril, vi bodde i. Stundtals kunde känslan av “oviktighet” komma över mig men oftast var det bara en skön flykt, något att få vila ögon och hjärna i om än för en liten stund.

   1. Eva says:

    O ja, ibland måste man fly verkligheten. Önskar er all lycka till med friskförklaringen och framtiden!

 22. Katta Hasselblad says:

  Jag tycker din blogg är underbar precis som den är !

 23. Maja says:

  Du ger mig en härlig dos av inspiration varje dag! Jag hoppas verkligen att du fortsätter att dela med dig av det länge till.

 24. Andy says:

  Bra skrivet kloka Johanna! Du är så sjukt grym på det du gör. Önskar dig en fin sommarvecka med färska blommor och salta bad.

 25. Så bra skrivit…fortsätt att skriva Johanna precis det du vill skriva om. Det är så tråkigt att andra människor ger en dåligt samvete… Är de avundsjuk? Man behöver väl inte vara rik för man har en vacker bukett på bordet, det är något man njuter av, det doftar och är vackert… En stor kram till dig, Helena

 26. Mrsh_inspiration says:

  Såå bra skrivet, precis så är det… Bloggar har blivit lite av det som glossiga magazines står för, inspiration, stylade miljöer. Keep up the good work!

 27. Elin says:

  Så bra skrivet, tydligt men fint! Jag blir verkligen inspirerad av din blogg, älskar din stil och försöker få något liknande, men på mitt sätt här hemma! Tack för allt inspiration och all tid du lägger ner för att inspirera! P.S Du verkar vara en väldigt skön person med sunda värderingar och det gör att jag gillar din blogg ännu mer, även om du inte är så personlig så skiner det igenom! Ha en fortsatt fin sommar!

 28. Victoria says:

  Tittar in till dig för din fina inspiration! Fortsätt så!

 29. Mme Fellini says:

  Inte för att du hade behövt förklara dig, de flesta förstår säkert dina intentioner, men oerhört bra skrivet och bemött.
  Det finns tillräckligt många som viker ut hela sina liv, så den nyfikenheten kan säkert bli stillad på annat håll.
  Mme Fellini

 30. Helena says:

  Väl skrivet och förklarat! Tack för en bra och inspirerande blogg!

 31. jonna says:

  Heja! Kloka ord! Och mig tappar du minsann inte i första taget. Du inspirerar massor!!! <3

 32. Frida says:

  Bra statement Johanna!

 33. Anneca says:

  Din blogg är så bra och jag vill inte ha den på något annat sätt. Njut av dagen och av sommaren, som äntligen tycks besöka oss.

 34. sparris says:

  Såna kommentarer kommer väl när man förväxlar en blogg med ett liv. Ta inte åt dig. 🙂

  Läser en del beautybloggar och skriver man om sånt är man tydligen ytlig och kan avfärdas som helt dum i huvudet. De som säger så missar ju att det som står på en blogg aldrig kan innefatta en hel människa, utan kanske bara vad man är bekväm med att lägga ut, eller ett nischat intresse för något specifikt. Säger mest om kommentatören i vilket fall som helst.

  Till sist, tack för alla vackra bilder och inspiration jag funnit här. =)

 35. Jordroten says:

  Ord. En ångrar aldrig ett dopp! 🙂

 36. Charlotte says:

  Läste kommentaren häromdagen och tänkte svarat redan då.
  Blev glad när jag läste ditt svar då du verkligen fått med de jag tänkte. Jag läser din blogg för att jag är intresserad av lifestyle, fotografi och inredning. Hos dig får jag massor av inspiration och de är de jag vill ha. Jag vill inte hela tiden matas av “alla sidor”. Jag förstår att allas liv inte är helt perfekt ändå, och jag har nog att tampas med mina egna problem som dyker upp.
  Nej fortsätt på samma spår som du gör!

 37. Sofia says:

  Jag läser din blogg men kommenterar aldrig. Men nu måste jag. Jag ville bara tacka för all inspiration som du ger med din blogg! Fortsätt så. De flesta av oss läser och njuter utan att kommentera, glöm inte bort det. Heja dig!

 38. Malin says:

  Heja dig?? Älskar din blogg& all inspiration du bjuder på!
  Kram

 39. M says:

  You go girl! Bra skrivet och hoppas att det ger något att tänka på till alla haters.

 40. Caroline Hedlund says:

  Så himla fint skrivet. “Jag lever mitt perfekta liv men det behöver inte betyda att det är någon annans perfekta liv.” – den meningen var så bra. Jag älskar din blogg. Heja dig!

 41. Terese says:

  Du är så bra som du är! Du bjussar på det du vill. Resten är som sagt din business.

 42. Sara says:

  Bra att du tar upp det då det faktiskt verkar vara förvånande många som inte själva reflekterar över hur våra online-liv alltid enbart är en reflektion och fraktion av oss själva. Personen som kommenterade väljer säkerligen själv ut noggrant vad hen presenterar på FB, IG etc.. Jag inspireras iaf av din blogg och tycker du har en fin balans mellan personligt och privat. Tack för att du bloggar för oss 🙂

 43. Johanna O says:

  Superbra skrivet. Du har en fantastiskt inspirerande blogg som man mer än gärna följer! Tack! ?

 44. Alexandra says:

  Vi kan inte sitta framför instagram, bloggar, facebook och ätas upp inifrån av en känsla att allt vi gör är fel och allt de gör är rätt. Om man känner så måste man lära sig hantera sociala medier! Bra att du skrev detta, då kanske några tar sig en rejäl funderare!

 45. Sofia says:

  JA! Det är DIN blogg, du får göra precis som DU vill med den. Gillar läsaren inte det, sluta läs! Din blogg är helt klart en av mina favoriter, så härlig inspiration för en inredningsnörd som jag. Vill någon se bilder på smutstvätt finns det bloggar för det med.

 46. Josefin says:

  Bra skrivet! Jag läser din blogg för att den är så proffsigt sammanhållen och ger fin inredningsinspiration helt i min smak av någon med riktig fingertoppskänsla. Självklart bestämmer en själv vad en vill dela med sig av, liksom en läsare bestämmer vad hen vill läsa, punkt.

 47. Bra skrivet även om jag tycker att om 99% av alla kommentare och hurrarop är positiva borde vi alla till mans bortse från den ynka procenten som tvingas leva med sig själva varje dag och inte välja att fokusera på dem. Du är duktig och inspirerande gå vidare 🙂
  Keep up the good work!

 48. sandra says:

  Är nog så att personen satt sista dagarna på semestern innan man ska tillbaka till jobbet. Tänkte på vilket skitväder sommaren har bjudit på. För vädret begränsar faktiskt endel. Sen ser man dina fina bilder om hur du vill vara i Sverige på “sommaren”, åka båt o sen badbilder. Då tänker man Hmm bor vi i samma land? Måste allt se så fint ut hela tiden? Klaga lite!
  Sen tyvärr så är kommentaren klantigt skriven med groda efter groda som jag inte alls försvarar, dumma kommentarer om yta o ni o vem som är rik osv. Men menar bara att jag kan förstå vad frustrationen kommer ifrån. Man kan ju reagera fast man faktiskt är nöjd med sitt liv i övrigt. Tack för en inspirerande blogg som jag läser enbart för inredningsinspiration. Bilderna från din fritid där din sommar verkar varit mycket “varmare” o härligare än min blundar jag för ?.

 49. Sara says:

  Som inrednings och mode-intresserad student (hehe, utan en säker-inkomst-framtid till mötes och därmed en ”dålig” konsument) så tycker jag att det Är problematiskt. Och som någon annan skrivit, det skadar nog inte att diskuteras/problematiseras ( av oss alla, både bloggare och läsare och instagrammare osv).På ett konstruktivt sätt. Klyftorna i samhället idag är så stora, det är långt ifrån alla som har råd att ens gå på café en gång i månaden. (tänker på kommentarsfältet hos trendenser) Personligen vågar jag inte ens gå in på artilleriet för att jag vet att jag skulle bli översköljd av ha-begär och inte ha råd att köpa något. Och det är väl kanske det som skaver, att oavsett intresse idag (inredning, löpning, vad som helst) så går det hand i hand med konsumtion. Förr gjordes reklamen på tv och på reklampelare, nu har vi själva tagit över jobbet och sprider det via sociala medier utan att kanske egentligen reflektera så mycket om att vi kanske faktiskt bidrar till ett konsumtionssamhälle som börjar tappa fotfästet,jordens resurser räcker ju liksom inte till. Jag älskar lovelylife (alla bloggar!), men i perioder låter jag bli att läsa för att det liksom blir för mycket, precis som att jag låter bli att gå in i (eller förbi) butiker. Jag tycker att det är jättesvårt att hitta ett förhållningssätt som balanserar inspiration/konsumtion, och jag tänker att det nog är fler som känner så? Det kan vara helt underbart att drömma sig fort bland fina bilder, och samtidigt kan det ibland bli för mycket. Frågan är vad det är som gör att det blir det, och hur en kan undvika det. Om det är kollektivt eller personligt, eller både och.
  Jag tror att jag har försökt formulera den här kommentaren fyra gånger nu och jag hoppas att du Johanna inte tar illa upp! Det är alltså ämnet i sig jag vill lyfta, jag tycker att din blogg är både inspirerande och klok <3

  1. Elisabeth says:

   Bra skrivet! Det är en svår balans!

 50. Kristin says:

  Du är en fantastiskt fin inspiration och det är ljuvligt att följa dig, och jag uppskattar din blogg och ditt instagramflöde precis som det är! Du sprider alltid en så härlig feelgod-känsla, och du är en starkt strålande stjärna. Fortsätt vara du, precis som du är och så som du vill vara!

 51. Alex says:

  Helt perfekt skrivet;)

  Älskar din blogg och det du delar med dig av- fortsätt så!
  Kram!
  //Alex

 52. Klara says:

  Och jag älskar din blogg just för att den känns äkta, varm och väldigt personlig, jag upplever att du bjuder in mig som läsare och låter mig ta det av dina inspirerande tankar och tips. Du får mig att känna att jag får vara din kompis, precis som den där supertrevliga grannen eller kollegan som man äter lunch med nu och då, utan att veta allt om hens upp- och nedgångar och mest personliga tankar. Att önska tillgång till det, som helt anonym läsare dessutom, är inget annat än girigt känner jag. Tack för en härlig blogg! Kram

 53. Marika says:

  Heja dig!!
  Puss

 54. Camilla says:

  Man blir alltid glad och inspirerad när man tittar in på din blogg. Om man har en dålig dag lyckas du alltid få den bättre 🙂

 55. Lisa says:

  Vi är alla skapare över våra egna liv och har möjlighet att förändra livet i den riktning vi själva vill, men ibland glömmer man bort det.

  Keep on living your own Lovely Life! 🙂

 56. Joanna says:

  Bra skrivet Johanna! Tack för all fin inspiration som du delar med dig av.

 57. Ninni says:

  I LOVE your ” lovelylife “, keep on going with your LOVELY LIFE 😉
  Kramar från Ninni.

 58. Åh, håller med dig så till fullo. Har aldrig bjussat på särskilt mycket privatliv i min blogg, just för att det är privat. Går jag in på en inspirationsblogg så är det ju just inspiration jag söker, även om det så klart alltid kan vara roligt att få lära känna inspiratören lite grann genom lite mer personliga inlägg då och då. Sen tycker jag verkligen inte att det är så himla konstigt att bloggar och instagram fylls av fina bilder på “perfekta” stunder, det är ju dessa vi alla – bloggare eller ej – vill föreviga? Det skulle aldrig falla mig in att ta kort på tvättberget, ogräset eller de leriga pölarna, det är ju de soliga sommarkvällarna, doppen och de vackra blommorna man vill komma ihåg! =)
  Keep up the good work, du är grym på det du gör!

 59. Hanne says:

  Bra skrivet!
  Jag förstår inte hur helt okända människor kan ta sig rätten att skriva sådana saker. Bara för att man har en blogg betyder det inte att man automatiskt ska/ vill/ behöver skriva om ALLT! Särskilt inte när din blogg är till för att inspirera andra när det gäller saker du tycker om. Den är proffesionell och jag förväntar mig inte att du ska dela med dig av ditt privatliv.

  Älskar din blogg och dina bilder på Instagram! Särskilt när jag bor i samma stad och får en hel del tips 🙂
  Keep up the good work!!!
  / Hanne

 60. Marie Ehn says:

  Bra skrivet! Och tack till dig för fantastiskt bra blogg.

 61. Ekenäsliv says:

  Det var oerhört klokt och välskrivet!
  Jag följer din blogg men är dålig på att kommentera, men kände att jag ville göra det nu.
  Det här är ju din blogg och antingen följer man den för att man gillar den eller så kan man ju låta bli.. Lite så tänker jag.
  Jag blir kvar.
  Ha de gott!
  Kram Anna

 62. Lovisa says:

  Tycker om din blogg väldigt mycket, precis som den är. Får alltid en stor dos med inspiration när jag besöker din blogg. Du är så himla duktig på det du gör. Fortsätt som du gör idag.


The wildest man in town