2011/05/05

Post 311

Nytt golv

5

5


2011


Idag har golvläggningen påbörjats i lägenheten, vilken skillnad det blir! Det gör så mycket med golv, har man ett snyggt golv kommer man undan med mycket. Det gör ett helt rum skulle jag faktiskt vilja påstå. Just nu står vi och velar mellan att vitsåpa det eller måla det täckande vit.

Kommentarer

16

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Marika says:

  Men Gud vilka underbara fönster Johanna!
  Nu har du hittat hem! 🙂

 2. tinajo says:

  Blir verkligen fint – kul! 🙂

 3. Ylva says:

  vad fint, bra beslut att lägga nytt! Jag skulle vitolja eller luta el såpa hellre än täckmåla. Men det blir fint att måla med såklart… men man förlorar lite av träkänslan. Att gå barfota på ett oljat golv är ju en skön känsla!

 4. Sofia says:

  Vitsåpa! Jag har ett helvitt epoxy-golv på ett våningsplan här hemma och all smuts syns så lätt där. Och så är det så fint med vitsåpade golv =) Gråmålade golv är också fint. Lycka till!

 5. Wihoo, här går det undan! Guud vad kul!

  Vitsåpa eller måla…det är frågan det?! Vi har renoverat två lgh och ett hus. I första lgh vitoljade/lutade vi alla golven och älskade det, så i andra lgh blev det samma och älskade det igen. Fast jag har ju alltid gillar vitmålat väldigt mycket så i huset har vi vitmålat hela övervåningen och vitoljat nästan hela undervåningen. Och jag tycker att det vitoljade är på något vis vackrast, sådär sofistikerat snyggt på ett bra sätt.

  Förlåt, vad långt det blev…Du har ju inte ens frågat :))
  Lycka till i valet och ha en fin helg!
  Kram!

 6. I mitt skåp says:

  Åhhh vad härligt och vilket stoooort rum med ljuvliga fönster!
  Helvitt eller såpat…..hmm…bra fråga, för båda delar är så snyggt!! Du får tänka på hur du ska ha väggarna kanske blir lättare då?
  Själv skulle jag gäääärna ha betongruffiga väggar med ett vitt golv! 😀 lättare att städa? vad vet jag, följ ditt hjärta och din nerv för inredning o design, du kan ju det här! 😀

 7. Jennifer says:

  Håller med!!!
  Älskar vackra golv.
  Vitsåpat hade jag gjort iaf :).
  Good luck/ Jennifer

 8. Daniela från Finland says:

  Vilket underbart vackert golv ni har valt! Får man fråga vad exakt det är: riktiga, spontade brädor eller någonslags obehandlad parkett? Och var hittar man sånt?
  Tack annars för en fin blogg med jätteinspirerande bilder! 🙂

 9. Daniela från Finland says:

  Vilket underbart golv ni valt till ett vackert rum! Får man fråga vad det exakt är: riktiga, spontade plankor eller någonslags obehandlad parkett? Och var kan man köpa sånt?
  Tack i övrigt för en tjusig blogg med mycket inspirerande och vackra bilder! 🙂

 10. malin says:

  Vilken skillnad det blir! Skulle gärna göra detsamma.

 11. Designbird says:

  Heltäckande vitt, alla gånger!! Ser fint ut, det skall bli kul att se fortsättningen på renoveringen. Vi håller också på för fullt…

 12. Daniel says:

  Fantastiskt snyggt… Jag vill också ha lite mer info om själva golvet precis som Daniela fr Finland… Gärna en liten hint om kostnaden också 🙂

 13. Elle says:

  Åh, vad spännande, Johanna!!! Och oj vad fint! Det är som du säger. Golv gör verkligen nästan hela skillnaden… Det kommer bli så fint. Jag röstar på vitsåpat 😉

  Längtar tills vi får se mer av lägenheten. Kramar i massor!!!

 14. annie says:

  Vad fint det blir, och vilka härliga fönster, jag röstar också på vitsåpat 🙂

 15. Lo says:

  Jag har målat trägolvet i hela mitt vardagsrum i täckande blank svart färg & sovrummet i vit täckande färg.
  Ångrar så jag kan dö att jag inte slipade det & använde vit hårdvax olja istället, hade sett mycket mer levande ut, plus att allt damm inte hade synts lika väl, plus att det hade känts varmare & skönare att gå på. Den där “trägolvskänslan” har lite försvunnit nu.
  Det är min erfarenhet i alla fall!
  Lycka till! Kram Lo


The wildest man in town