2015/12/10

Post 1448

Nyheter hos Desenio

10

12


2015


insp 8076 8120. 7753, 7887, 7984 Kartor & stader, vardagsrum

Som ni kanske tidigare har sett har jag ett samarbete med Desenio som säljer posters till bra priser online. Den här gången vill jag mest bara tipsa om att de har fått in massor nyheter nu inför jul. De har även arbetat upp ett stort inspirationsarkiv som jag tycker att ni ska kika in på om ni letar inspiration till er egna tavelvägg. Själv tycker jag att tavelväggar blir finast när man mixar fotokonst, texttavlor och kanske någon personlig tavla så som en barnteckning eller gammal oljemålning.

Desenio Tavelvägg

Snart dyker det dessutom upp en tävling här på bloggen där ni har chans att vinna mina favoriter från Desenio. Så håll utkik!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. katarina says:

  ha ha, jag fastnade för den fina vita soffan!!!!! Vet du var den kommer ifrån?? kram

  1. johanna says:

   Tyvärr inte! Men jag ska kika med dem på Desenio och hoppas att de vet. Återkommer inom kort!

 2. Viktoria says:

  Det ser ut att vara en Ikea Karlstad.


The wildest man in town