2015/03/25

Post 1193

Ny utställning hos Artilleriet

25

3


2015

Kategoritantjohanna_artilleriet1tantjohanna_artilleriet15tantjohanna_artilleriet6tantjohanna_artilleriet4tantjohanna_artilleriet13tantjohanna_artilleriet14tantjohanna_artilleriet10tantjohanna_artilleriet8tantjohanna_artilleriet12tantjohanna_artilleriet9tantjohanna_artilleriet16

Igår var jag på Artilleriet och fick då nys om att de höll på att förbereda för fullt inför en ny utställning som skulle stå klar idag. Nyfiken som jag är var jag tvungen att gå förbi idag igen med kameran. De är så himla duktiga som lägger ner tid och energi på att göra om såpass mycket i butiken med ommöblering och nya grejer efter säsong. Många andra butiker ser ju tyvärr alltid likadana ut så de sticker verkligen ute från mängden och det gillar jag. Denna gången var det fokus på uteliv, ett snyggt handfat har installerats och köksgrejerna var bortplockade i väntan på att få se dagsljus igen i den nya butiken The Kitchen som ska öppna runt hörnet den 1 april. Självklart gick jag därifrån med en kasse, vad som låg i tänkte jag visa imorgon.

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Tack för att man får “kika in” även fast avståndet till Artilleriet är så långt. Korgstolarna är så fantastiskt fina.


The wildest man in town