2017/02/19

Post 1760

New in och blomstertips

19

2


2017


I fredags fick lite nya grejer flytta in hos oss. En lampa som jag har drömt om länge, och som om det inte vore nog med att jag gillar lampan blev jag sådär löjligt glad när jag såg “Leverandør till Det Kunglige Danske Hof” stämpeln på förpackningen. Kanske har inte en kunglighet just denna lampan men att varumärket är leverantör till hovet räcker för mig. Snälla säg att det är någon annan som går igång på sådana här kunglig leverantör stämplar?

I veckan såg jag denna snygga outfit hos Karoline och skickade genast iväg ett beställnings meddelande till henne, några dagar senare ligger outfiten hemma hos mig. Älskar att shoppa på det viset! Fredagsbuketten har jag ju redan visat och så ligger senaste My Residence och väntar på att läsas.

Men först tittar vi lite närmre på buketten. Kolla denna vackra blomma. Japansk ranunkel heter den visst och är bland det vackraste jag sett.

En annan favorit är vallmo, tycker så mycket om att det först är en grön hårig klump som sen slår ut till de allra skiraste blommor.

Man kan skynda på den processen lite genom att pilla upp det skyddande gröna “skalet”. Det brukar jag göra för ibland har blomman hunnit vissna innan den slagit ut och det är ju himla synd.

Jag har bläddrat väldigt snabbt i My Residence och fastnade för fotografen Kalle Gustafssons hus i Stockholms skärgård. Nu ska jag läsa vidare innan en viss person vaknar här hemma..

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Stina says:

  Hej Johanna!
  Jag har en fråga angående posters/tavlor. Skulle vilja hänga upp några utan ram. Vad har du använt för att det inte ska bli fult på väggen eller tavlan? Såg att du haft bilder osv i era kök.
  Kludd? Tejp? Hur funkar det med flottfäkar med kludd och förstör man inte postern med tejpen?

  Kram

  1. Johanna says:

   Hej!
   Jag brukar fästa med kluddmassa eller nålar. Har aldrig blivit märken efter kluddmassa när jag använt men det beror nog på underlaget, har man ex matt färg på väggarna får jag för mig att det lättare blir märken.
   Lycka till!

 2. Ja, gud så fin blomma! Tycker väldigt mkt om anemoner så den där vill jag försöka hitta..

 3. Så snygg outfit! Så kul att Kalles hem är med, bor granne med honom. Han har ju såå fint!

 4. Ida says:

  Jättefin outfit! Den där t-shirten, hur tycker du den är i modell o storlek? Måste nog beställa 🙂
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  1. Johanna says:

   Den är normal i storlek och lite “lös” liksom. Älskar den!
   Tack själv för att du kikar in 🙂

 5. Louise says:

  Hej och verkligen tack för en otroligt inspirerande blogg! Är också väldigt sugen på att slå till på kimonon från Ganni, hur tycker du att den är i storleken?

  1. Johanna says:

   Hej! Tack själv för att du kikar in. Så kul att du gillar det jag gör. Jag tycker att den är normal i storleken, men gå hellre upp en storlek än ner om du står och velar. Tycker att den här typen av plagg gärna får sitta lite lösare.


The wildest man in town