2015/10/29

Post 1413

New in

29

10


2015


johannabradford_newin_29okt

Äntligen hittade vi rätt bland alla mattor som finns. Valet föll på en från Privaté 0204 och jag är löjligt lycklig över denna matta som är som en skatt. Dessa mattor är nämligen 40-50 år gamla och har återfunnits i bergsområdena i Anatolien, Turkiet. De tvättas i havet och torkas på stranden i omgångar och får på så vis sin helt unika, mjuka känsla. Mattorna lagas sedan och färgas in i vackra toner där ingen matta blir den andra lik.

Förutom ny matta har inte mindre än två inredningsböcker fått flytta in här hemma, A Frame for Life av Ilse Crawford och The Kinfolk Home av Nathan Williams // Skorna från Eytys som jag hade med i september månads lista kom min man hem med häromdagen, himla bra det här med att ha en blogg alltså.. // Stenar och kristaller som är lika fina som de tydligen ska vara bra för en // Äntligen har änglevingeskottet jag fick av mamma börjat ta sig // En liten fotogenlampa från Strömshaga inköpt på Baldes Hage i Alingsås // I samband med att Royal Copenhagen firar 240 år har de tagit fram denna fantastiska Bonbonniere som kompletterar min påbörjade samling av Royal Copenhagens porslin.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Anna says:

  Vad fint! Du har möjligtvis inget tips på soffbord? Tycker att det är så svårt att hitta något snyggt.

 2. Carina says:

  Snygg matta men tänker spontant på hur den kommer se ut om ett tag full med hundhår från din golden. Du kan väl visa den igen om ett år! ? Hälsningar från en som haft tre golden retrievers
  Carina

  1. johanna says:

   Haha, ja skulle jag aldrig dammsuga hade den nog inte sett så rolig ut 😉


The wildest man in town