2017/03/22

Post 1773

New blue

22

3


2017


Tänkte visa mina två senaste inköp som av en slump är blåvit mönstrade båda två. Blev omedelbart förälskad i denna vas när jag såg den på @artillerietstore’s instagram och jag lyckades knipa deras sista exemplar.

Ingen sommar utan en ny Rodebjer kaftan om du frågar mig. Känner på mig att denna kommer användas flitigt. Fin att ha stängd som klänning men också öppen över byxor/ jeans/t-shirt eller vad man nu vill ha. Olympia Chiffon heter den och finns bland annat här. När jag ser denna bilden inser jag att jag inte har visat våra vackra väggfärger här hemma ordentligt än, ett inlägg med fler bilder kommer så småningom.  Men kan såklart redan nu berätta att den i sovrummet heter Lamp Room Gray och den i vardagsrummet Shaded White, båda från Farrow & Ball och är inköpta på Engelska Tapetmagasinet. Är kär i dem båda och de är så fina ihop. Blir typ pirrig när jag skriver om dem. Lite knäppt, jag vet.

Slog på stort och köpte två buntar anemoner i fredags. Fortfarande lika fina idag eftersom att jag vårdar dem som om de vore mina barn. Nya snitt och nytt iskallt vatten varje dag gillar dom.

Kommentarer

15

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Cecilia says:

  Hej! Varifrån kommer det runda fina bordet bredvid soffan?

  1. Johanna says:

   Det är egentligen ett utomhusbord köpt online, minns inte vad företaget hette men de sålde utomhusmöbler till restaurang.

 2. Annicka says:

  Hej! Undrar också var bordet kommer från? Så himla fint!
  Har dessutom letat runt efter just den blekgröna färgen på värmeljushållaren du har på bordet? Var kommer den ifrån?
  Med vänlig hälsning, Annicka

  1. Johanna says:

   Det är egentligen ett utomhusbord köpt online, minns inte vad företaget hette men de sålde utomhusmöbler till restaurang. Ljushållaren har jag köpt på Artilleriet.

 3. Kristina says:

  Hej Johanna!

  Grattis till att äga världens finaste vas! Kan du säga vad det är för märke på den, så de mindre tursamma av oss kan fortsätta leta? 🙂 Tack!!

  1. Johanna says:

   Haha, tack 🙂 Jag vet tyvärr inte vad det är för märke, står inget under den. Men hör med Artilleriet om de kan hjälpa dig.

 4. Karolina says:

  Så fint du har det! Jag har letat efter ett litet runt marmorbord så länge nu. Men alla jag hittar är 60 cm i diameter, vilket är för stort för mig. Det ser ut som att ditt nattduksbord är perfekt storlek. Får jag fråga vad detvär för märke och var det är inköpt. Håller tummarna för att du inte svarar loppis nu ☺

  1. Johanna says:

   Tack snälla! Menar du detta som syns i bild? Det är egentligen ett utomhusbord köpt online, minns inte vad företaget hette men de sålde utomhusmöbler till restaurang. Mitt nattduksbord är dock fyndat på blocket.

 5. Madelene says:

  Jo jag undrar vart den fina fjärilen(?) i glas kommer ifrån. På jakt men inte hittat rätt ännu.

  Tack för fin inspiration!

  1. Johanna says:

   Det är en trollslända 🙂 Från John Derian inköpt på Artilleriet. Det finns massor med fina motiv: https://www.johnderian.com/collections/decoupage-browse-by-shape-paperweights-and-coasters

 6. Anna says:

  Hej! Funderar på att köpa en kaftan från rodebjer, men hört att de är ganska långa. Vilken storlek har du och hur lång är du?

 7. Felicia says:

  Hej,

  Tack för fin blogg! Liten fråga, vad har du under den där blåa klänningen från rodebjer? Köpte en rosa men den är rätt enomskinlig tycker jag 🙂

  Ha en fin sommar!

  1. Johanna says:

   Jag har en hudfärgad underklänning under. Tror jag köpte den på lindex. Annars är det snyggt att ha den uppknäppt över t-shirt och jeans.
   Tack detsamma 🙂

   1. Felicia says:

    Tack för svaret!


The wildest man in town