2015/10/02

Post 1381

Munkedalsvägen 3

2

10


2015


4dmbougaiapvbln2

Ännu ett fantastiskt hus till salu med precis allt jag drömmer om i ett hus. Det finns dock ett minus, läget, som alltid när det gäller mig och hus. Men när jag hittade det på hemnet blev jag först helt eld och lågor. Drömde om att köpa det ändå, så långt från Göteborg är det ju ändå inte, jag tjatade nästan hål i huvudet på A och han lovade att vi absolut kan åka och kika på det i vilket fall som helst. Nu har det gått några dagar och jag kan meddela att den himlastormande kärleken har lagt sig något, hjärnan och förnuftet tog över om jag säger så. Men tänk om man inte höll på och var förnuftig och bara körde på den första magkänslan alltid. Då hade det varit väldigt spännande att heta Johanna Bradford vill jag lova. Visningen är imorgon, kanske ses vi där om jag får feeling och lämnar förnuftet hemma.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. For the record – du är en av dem som för mig personifierar att välja det lite oväntade – bara så du vet :). Fin helg, Johanna!

  2. Madelene says:

    Haha vad kul och se det huset! Särskilt och se hur det ser ut inuti.Jag är uppväxt i närheten och vi var alla rädda för att ens gå i närheten av gården då det sades att det spökade. Har även hört om spöken där nu på senare år. Så den som köper det får kanske lite sällskap på köpet 😉


The wildest man in town