2017/08/21

Post 1856

Morgonstund i Gillis rum

21

8


2017


När Gillis fått sin morgongröt brukar vi antingen förflytta oss till vardagsrummet eller in på hans rum så att han kan vara på golvet med sina leksaker medan jag äter frukost i hyfsad lugn och ro samtidigt som att jag har koll på honom.

Denna dagbädd från Ellos är så himla mysig att ha här inne. Förutom att den är fin är den väldigt skön, det absolut skönaste stället i vårt hem att ta en lur på faktiskt. Planeterna fick han i present av Artilleriet, lampan har jag vunnit på auktion på Lauritz och tavlan har vi lånat av Bobo inför en fotografering som vi har haft här hemma men nu åker den strax upp till Stockholm där han har nästa vernissage. Den blåvita kudden samt den turkosa är från Artilleriet, den prickiga från Afroart och kudden med Gillis broderat fick han i doppresent av Cecilia som gjort den helt för hand, så himla fin på alla sätt och vis.

Nu när jag ändå är inne på barnrum måste jag tipsa om dessa korgar från Ellos som är perfekta att förvara leksaker i, har en i Gillis rum och en större i vardagsrummet. Så skönt att kunna städa undan fort men ändå ha det lättillgängligt.

SparaSparaSparaSpara

Kommentarer

18

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emma says:

  Hej 🙂
  Vilket mysigt inlägg och vad stor Gillis har blivit❣️
  Bra korg tips men luktar dom (konstig fråga haha) för jag köpte några korgar från Ikea för något år sedan och dom luktade typ hö 😂
  /Emma

 2. Fredrika says:

  Din blogg har alltid varit fantastisk, men just nu är den helt otroligt fantastisk! Så härliga och många inlägg, blir så inspirerad av allt!

 3. Caroline says:

  Åh, så fint alltihopa!! Stämningsfullt och vackert, Kram C

 4. Sara-Stina says:

  Åh älskar dessa typen av detaljbilder från olika vrår i hemmet!
  Blev ett klick på korgen direkt till vår lilla Hjalmars rum. Håller på att försöka inreda hans rum och skulle så gärna vilja se mer från Gillis rum., verkar vara helt i min smak.
  tack för härligt inspirerande blogg

 5. LC says:

  Hej!

  Vilken mysig liten hörna. Vad är det för madrass/täcke som ligger på dagbädden under kuddarna?
  Kram!

  1. Johanna says:

   Den är också från Ellos, klicka in på länken till dagbädden så hittar du du till madrassen.

 6. Sofia says:

  Vilka fina klossar! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  1. Johanna says:

   Ja! Inte mycket leksaker som är fina annars..

 7. Amanda says:

  Är totalt hänförd – vilket underbart rum Gillis har, alldeles fantastiskt! Så skön stämning och blandning av material och färger. Bilderna osar lugn och trygghet. Ljuvligt!
  Har själv två månader kvar av min graviditet och min främsta inspiration är fortfarande bilderna på dig när du har den vinröda, ribbade klänningen!

  1. Johanna says:

   Åh vad roligt att höra, precis så jag vill att rummet ska kännas.
   Tusen tack! Lycka till med allt du har framför dig nu.

 8. Elin says:

  Så kul att se bilder från erat hem, vill bara se mer 😍 vilken underbar matta där också! Var har du hittat den?

  1. Johanna says:

   Tack, vad roligt att du gillar 🙂 Den är köpt på Artilleriet för 3 år sedan typ.

 9. Emilia says:

  Så fint barnrum, älskar tapeten!

  1. Johanna says:

   Tack snälla! Ja men det gör jag också, hade ju den i vårt sovrum på prinsgatan och gillade den så mycket att den fick komma upp även i denna lägenheten.

 10. C says:

  Vilket underbart rum till prinsen. Jag undrar om du skulle vilja skriva om mattor. Vilka mattor du tycker är snygga i en matsal, vardagsrum till exempel. Renoverar och inreder vår nya lägenhet och får så mycket inspiration från dig.

  Tack

 11. Jessika says:

  Så fint allt! Måste bara fråga, måttet på lampskärmen till Leklint lampan? Har själva vägglampan men ej skärmen och de finns ju så många olika storlekar att välja på 🙈 /Jess

  1. Johanna says:

   Oj, jag vet inte vad det är för mått på den. Köpte ju den på auktion så den infon fanns aldrig. Men om jag mäter – vilket mått är det du vill ha? Höjden?

   1. Jessika says:

    Va snällt av dig! Ja, längden på den! 🙏


The wildest man in town