2014/10/30

Post 1057

Morgonkaffet & några vinnare

30

10


2014


tantjohanna_cartenoir

Jag har ju haft en tävling i samarbete med Carte Noire och i samband med detta har jag själv fått chansen att testa deras kaffekapslar. De har en rad olika intensiteter på sina smaker, allihopa markerade med en siffra för att man lätt ska kunna navigera och hitta den espresso man gillar bäst. Ju högre värde, desto högre intensitet. Jag älskar mitt morgonkaffe och skulle faktiskt inte fungera som människa om jag inte fick i mig det. Men det för absolut inte vara för starkt, så efter att ha smakat mig igenom deras sortiment kom jag fram till att No 5 passade mig allra bäst, den är gjord på ren Arabicaböna och har en rund och elegant smak med fruktiga toner. En perfekt start på morgonen alltså! Är du också sugen på att testa Carte Noires kapslar finns de att köpa i mataffärer. Och så ska jag presentera vinnarna också tänkte jag, de kommer här:

1:a pris: Johanna K

2:a pris: Karin Stjärnqvist

3:e pris: Kajsa Nilsson

Stort grattis! Ni kommer allihopa att bli kontaktade via mail inom ett par dagar. Tack till alla som var med och tävlade!

____

Detta inlägg är en annons som presenteras i samarbete med Carte Noire

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town