2015/12/20

Post 1459

Min önskelista julen 2015

20

12


2015


johannabradford_julen2015

Trogna läsare vet att jag alltid delar med mig av min önskelista inför julen, detta blir den sjätte i ordningen. Ska jag vara helt ärlig har jag inte funderat så mycket kring vad jag önskar för materiella ting inför den här julen. Men traditioner är ju till för att hållas så ett kollage fick jag till efter lite funderingar. Låt mig presenter min önskelista anno julen 2015!

1. Lyxig sidenpyjamas från Olivia von Halle / 2. Jag har fått för mig att jag vill ha en bekväm fåtölj med stöd för nacken för total avslappning och maken har alltid velat ha en Pernilla 69 av Bruno Mathson så en sådan hade mer än gärna fått flytta in hos oss / 3. Armbandet Knot extra thin från Celine i guld / 4. Rosett från Mumbaistockholm som Karoline är så fin i / 5.  I maj åker vi till New York så Cereal Magazines New York Guidebook hade passat perfekt / 6. Stekpanna i kolstål från franska Mauviel / 7. Ljusstaken Gloria av Broberg & Ridderstråle för Klong / 8. Detta sköna sett från Calvin Klein.

 

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Grattis till “nya bloggen” Johanna, ser jättefint och proffsigt ut!

  Ha en fin dag!

  Kram Inredningshjälpen/A

 2. Fina önskningar, Johanna. Jag håller med – i år har det varit fokus på så mycket annat, så det materiella har fått stå tillbaka i tanken. Hoppas att du har några fina dagar innan jul!

 3. Amanda says:

  Härlig önskelista och snygg ny blogg! Följer självklart.
  (Bilderna är tyvärr suddiga i min ipad, och verkar inte ladda heller. En inställning?)

 4. Elisabeth says:

  åh, kul med önskelista! 🙂 Och så fin den nya bloggen din är, gillas skarpt. God jul! 🙂

 5. Annika says:

  Många fina saker på din önskelista. Och grattis till nya bloggen, jättefin!

 6. Johan Sternemalm says:

  Jag har en Pernilla som jag funderande att sälja, intresserad isf?

  /Johan

  1. Johanna says:

   Kanske det! Hur gammal är den? Maila mig bild och pris på johanna@johannabradford.se


The wildest man in town