2011/04/21

Post 298

Min önskelista

21

4


2011


Som jag har nämnt tidigare är jag barnsligt förtjust i att fylla år och detta år är verkligen inget undantag. Oj, vad jag längtar! Jag har alltid skrivit önskelistor och de senaste åren har kollage skapats och mailats ut till nära och kära, vill dock påpeka att det är med glimten i ögat.. Önska sig kan man alltid göra har jag hört. Här kommer min önskelista för i år, så vässa pennorna nu!

doftljus i doften cotton poplin från Byredo / tekopp på fat från Spode, som bland annat finns att köpa här / Skin Rocca Acne / porslinssockel från Byggfabriken / sopset tillverkat av Iris hantverk / klassisk svart damcykel, denna från Kronan / parfym i doften Blanche från Byredo / fina kokboken om jag var din hemmafru av Lotta Lundgren

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. u. says:

  När fyller du Tanten? Så kanske jag kan uppfylla någon önskning? Vem vet …
  😉

  Kram & Glad Påsk!
  u.

  1. Johanna says:

   Haha, så gullig du är! Jag fyller den 11 maj.. Nu blev jag allt nyfiken 🙂
   Glad Påsk!
   Kramar tanten

 2. Malin says:

  Mycket bra önskelista! Och fin inspiration! Glad Påsk Johanna! Kram/Malin


The wildest man in town