2016/04/07

Post 1557

Min dagliga bloggrunda

7

4


2016

KategoriJag har en handfull bloggar som jag kikar in hos varje dag, som liksom ingår i min dagliga bloggrunda. Det härliga med dessa, förutom att jag verkligen gillar deras innehåll är att jag nästan alltid vet att ett nytt inlägg väntar på mig eftersom att de är duktiga på att uppdatera. Här är min dagliga bloggrunda, klicka på bilderna för att komma till respektive blogg.

hanna_header

krickelin_bloggheader_bla

elsa_headerheaderw

malin_persson_header

trendenser

mokkasin

 

emmaelwin

cropped-header_title_nyny

 

Utöver min dagliga bloggrunda har jag ett gäng bloggar som jag kikar in hos någon gång i veckan. Bland annat resten av gänget på Lovely Life, Lotta AgatonBy EmmaDaniella Witte, Hanna WessmanLoui-LouiBrita Zackari, Brass&GoldLe dans laTrettiosjukvmHouse of Philia, Frida FahrmanAmelia WidellKaroline de la Concha, Seventeendoors, VolangDrömma och mariaemb.

Vilka är era bloggfavoriter? Kanske finns det någon som jag inte hittat till än, i så fall tar jag gärna emot tips.

Kommentarer

19

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Andrea says:

  Underbart! Har i stort sätt samma runda plus några icke-svenska. Mkt härligt innehåll.

 2. Fanny says:

  Vad roligt att du kikar in Johanna! 🙂 Kram på dig!

 3. En ära att ingå i rundan, Johanna – du finns även med i min. Fin torsdag!

 4. Anna Fernmo says:

  Åh! Alla dessa bloggare är ju hur grymma som helst på det dom gör ☀︎
  Jag brukar även spana in Agnes blogg och avundas allt kreativt hon gör (http://hejregina.elledecoration.se/) annars ser nog min runda någorlunda ut som din. Kram!

 5. Frida says:

  Bloggen Helt Enkelt är en favorit hos mig!

 6. Vad fint! Tack för tips!

 7. Malin says:

  Jag tackar allra ödmjukast för att du kikar in dagligen!
  Du finns med i min lilla blogg-runda du också;))

 8. Jessica says:

  Krickelin. Juliak. Houseofphilia.attvaranågonsfru.besöker jag dagligen & Johanna Bradford så klart?

 9. Tack som tusan! Min lista liknar din 🙂 kram och ha en fin helg

 10. Stort tack för omnämningen! Du tillhör en av de personer som jag följer slaviskt var dag!

 11. Anna says:

  Åh du MÅSTE kolla in Maja Hattvang. Hon är så jävla cool! SÅ snygg stil och vettiga åsikter. Magiskt bra!

 12. Her har du en flott liste som jeg ser på mange av, men en av mine absolutte store favoritter er britiske Abigail Ahern, http://blog.abigailahern.com. Også er det vel verdt å nevne Dosfamily og sfgirlbybay.

 13. Maja says:

  Alltid härligt att få lite ny blogginspiration!

 14. Stöket says:

  Några av de där jag kikar på, förutom de du kikar in hos, är axelandash.com och http://www.oddlovin.com. Vackra och inspirerande..

 15. Jennie says:

  Bra bloggar allihopa! Kolla gärna in min också om du får tid (och lust) över 🙂

 16. Tack för bra tips. Jag följer flera av dem du också läser. Jag är förtjust i att vara någons fru. Hon är grym på att fotografera och redigera. Jag har rät nyligen börjat följa din blogg och jag har blivit så sjukt pepp och inspirerad att inreda om hemma hos mig.


The wildest man in town