2015/06/09

Post 1271

Maria Åkerberg

9

6


2015


tantjohanna_mariaakerberg

Oj så roligt det är att läsa igenom alla era tankar och förslag i min läsarundersökning som jag har just nu. Tusen tack för att ni tar er den tiden! Ett återkommande önskemål är att att ska tipsa om bra hud- och hårvårdsprodukter vilket är väldigt lätt fixat för jag har precis fyllt på badrumsskåpet med produkter från Maria Åkerberg som jag har använt under ett års tid och älskar. Inte minst för att de endast innehåller ekologiskt odlade vegetabiliska oljor, tillverkningen sker i deras egna fabrik i Frillesås här på västkusten och förpackningarna är helt giftfria. De är dessutom riktigt bra!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Älskar Maria Åkerbergs produkter. Är nästan det enda jag använder!

  Ses sen! Kram!

 2. Sara says:

  Bytte också till MÅ för tre år sedan och kommer aldrig byta tillbaka!

 3. Sofia says:

  Jag använder också MÅ:s produkter och tycker att de funkar jättebra! Papaya-peelingen är fantastisk!

 4. Mary says:

  Det var väl ändå ett rätt intetsägande inlägg? Det luktar sponsrat och utan egentlig intresse bakom? Varför inte berätta lite mer om de olika produkterna – hur du upplever de. För och nackdelar. Någon du tycker om mer, mindre?

  Njaa, ofta för dålig info på era bloggar vilket jag förstår om man bloggar enbart för skojs skull men det här är ju erat yrke.

  Det saknas en ordentlig sökfunktion och tag system. Vill man hitta något här på lovelylife kan man ju ägna en hel dag – icke acceptabelt.

  1. Sandra says:

   Det här var väl ändå en rätt tråkig ton? Det luktar nedlåtande/förminskande kritik utan egentlig tanke bakom.

   Vill du framföra kritik eller feedback kan man göra det på många sätt. Vänd på det – hur skulle du uppleva en sådan här kommentar om det varit din blogg?

   Till Johanna: Jag brukar inte kommentera då jag ofta inte har tid men det här var bara för tråkigt att läsa och scrolla förbi. Tack för en bra blogg!

  2. johanna says:

   Det var tråkigt att höra! Kan meddela att det absolut inte är sponsrat, mina sponsrade inlägg märker jag tydligt upp och dem kan du hitta under kategorin “Sponsrade samarbetsprojekt” här: http://www.lovelylife.se/tant-johanna/category/sponsrade-samarbetsprojekt/
   Men kul att du vill ha mer utförlig information om produkterna. Det kommer här! Jag är verkligen ingen skönhetsexpert utan går på ansiktsbehandling 2 gånger per år och köper då det jag blir rekommenderad för min hudtyp. Papaya peelingen är en stor favorit, den använder jag två gånger i veckan och blir len som en babyrumpa efteråt vilket jag gillar. Serum C är också en favorit, känner att jag får fin lyster och det känns bra att ge huden en extra dos c vitamin. När det kommer till Face mask more och Eye crème more är detta nya bekantskaper så jag ber om att få återkomma om dessa när jag testat dem ett tag. Även Specials for eyebrows är helt ny för mig men den ska tydligen göra så att ögonbrynshåren frodas och jag gillar mycket ögonbryn så det bådar gott. Body scrub och Royal body oil är jag och min hud beroende av för att jag liksom här blir len av dem. Hoppas att jag har kunnat inspirera dig till att testa någon av produkterna!

   När du skriver era bloggar, vilka tänker du på då? Bloggen är en del av mitt yrke men jag har tyvärr långt ifrån 8 timmar per dag att jobba med den. Jag frilansar som inredningsstylist och har ständigt flera projekt igång men tycker att bloggen är bland det roligaste så jag gör alltid mitt bästa med att hålla den vid liv. Vill också poängtera att jag bloggar främst för att inspirera, informationen hittar man oftast hos produktåterförsäljarna.

   När det gäller sökfunktion håller vi faktiskt på med det i skrivande stund. Jag hoppas att det ska bli klart så snart som möjligt! Det är inte meningen att du ska ägna en hel dag åt att söka efter något här, antar att även du har ett jobb att sköta så tveka inte att lägga en kommentar här eller maila mig på johanna@tantjohanna.se så ska jag se om jag kan hjälpa dig hitta det du söker.

   Ha en fortsatt fin kväll!
   Johanna

 5. Anna says:

  Jag är såld på MÅ’s produkter sedan ett par år tillbaka – så bra! Har du inte testat deras chokladmask så gör det, så härlig att man nästan vill äta upp den 🙂
  Stor kram!


The wildest man in town