2015/11/02

Post 1417

Måndagsjobb & tapetprover

2

11


2015


johannabradford_sandbergtradition_1nov

Idag jobbar jag från köksbordet, så himla lyxigt att få starta sin jobbvecka så. Oftast är jag ute och far bland olika jobb och möten men en dag i veckan försöker jag ha mötesfri för att kunna sitta och jobba ostört. Just idag samlar jag inspiration inför ett kommande jobb med temat jul, kika in på min winter & christmas board på pinterest för att se lite av det jag samlat ihop. Precis lagom till efter-lunchen-kaffet kom brevbäraren men veckans kanske finaste post. Nämligen tapetprover från Sandbergs senaste kollektion Tradition som släpps i handeln imorgon. Så himla fina och jag håller på att bli smått galen av alla vackra tapeter som finns. Just nu undrar jag mest varför jag inte i ett hus med typ 20 rum så att jag kan tapetsera med alla jag gillar. Det hade varit fint det.

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Får man fråga var anteckningsboken kommer ifrån?

  1. johanna says:

   Sjävklart får man fråga det 🙂 Den är från Travelife och är inköpt på grandpa.

 2. Sandra says:

  Åh, det finns så många fina tapeter! Älskar allihop på bilden. Tyvärr har vi 2 katter som också ääälskar tapeter. Att vässa klorna mot. Samtliga rum är nu spacklade och målade….

 3. Lina says:

  Det här har inget med inlägget att göra men undrar om du vet någon bloggare som är riktigt bra på retroinredning typ 60-talet? Eller egentligen någon som är duktig på inredningsstilar under olika tidsepoker.
  /Lina


The wildest man in town