2016/03/14

Post 1539

Måndag vid köksbordet

14

3


2016


johannabradford_14mars2016_1

Idag har jag suttit vid köksbordet och jobbat, som fick en duk såhär dagen till ära. Kände att jag var tvungen att göra det riktigt härligt här omkring mig för att jag skulle hålla mig motiverad till att stanna kvar här på stolen.

johannabradford14mars2016_2

Vid min sida har jag även min allra nyaste pelargon som jag köpte mig mig från Anna Gouteva i fredags. Vet tyvärr inte vad det är för sort mer än att det är en doftpelargon.

johannabradford14mars2016_3

Här är en annan grej som fick följa med hem från Malmö, nämligen halsbandet Lite Eye från Lite Kalabalik. Halsbandet sägs skydda från onda krafter och så är det ju väldigt fint tycker jag.

Kommentarer

11

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Karin says:

  Det är bra med motivation i form av blommor och grönt. Även små kort är fint att omringa sig med, på vänner och famlilj, de påminner en om hur bra man faktiskt har det. Att göra sig själv ren och sinn omgivning gör det på ett sätt lättare att andas.

 2. Sofia says:

  Roligt! Du har köpt den finaste av doftpelargoner (min favorit) som kan vara lite svår att få tag på. Pelargonium tomentosum heter den.

  1. Johanna says:

   Åh! Tack snälla för namnet. Så himla fin är den.

 3. Vilket coolt halsband! Hoppas sagan stämmer så du inte blir omhändertagen av demoner, hehe. 🙂

  1. Johanna says:

   Haha, ja 🙂

 4. Jenny says:

  Alla inredningskära, har ni sett de såkallade Chunkyplädarna? Dom är drömlika och ni kan köpa dom till marknadens lägsta priser av mig 🙂

  Kolla traderalänken:

  http://www.tradera.com/item/340959/253142547/super-chunky-plad-handgjorda

 5. Amanda says:

  vad är detta för någon kruka? och kan man få tag i denna pelargon någonstans i Göteborg?:)

  1. Johanna says:

   Krukan kom med pelargonen så jag vet inget mer än att den är köpt hos Anna Gouteva i Malmö. Har inte sett denna variant av pelargon i Göteborg men det dyker säkert upp på både Blomrum och Floramor & Krukatös, annars kan man be dem beställa hem 🙂

 6. Amanda says:

  Det är en pepparmintspelargon, köpte min på nordhemsgatan och älskar den!


The wildest man in town