2016/04/04

Post 1555

Måndag hela veckan

4

4


2016


johannabradford_4april2016_4

Kolla vilken fin kimono jag fick i present av min man förra veckan. Det stod tydligen mitt namn på den och jag kan bara hålla med. Den åkte givetvis på imorse.

johannabradford_4april2016_1

Klockan nio mötte jag upp en kompis och hade frukostdejt på Kale’i. Vi åt smoothiebowl och ångad äggröra toppad med parmesan och färska örter. Så himla gott!

johannabradford_4april2016_2

Vid lunch var jag hemma vid köksbordet igen med fredagsbuketten som sällskap.

johannabradford_4april2016_3

Efter några timmars jobb vid datorn och en hundpromenad i solen sitter jag här igen och ska bläddra i Elin Unnes senaste bok Herbariet, äta en Råbar och dricka upp mitt te. I ugnen rostar jag tomater som doftar ljuvligt.

johannabradford_4april2016_5

Sedan ska jag ge dessa begonior lite näring, kolla på senaste avsnittet av Girls och äta bland det godaste jag vet till middag. Härlig dag! Jag kan tänka mig måndag hela veckan faktiskt.

Kommentarer

12

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Låter som en perfekt måndag, inspirerande och härliga bilder som alltid:-)
  Kan du inte berätta lite om dina tankar om foto? Hur redigerar du bilderna, vad har du för kamera mm. Vore så kul att höra dina bästa tips:-)
  Krickelin hade ett sådant inlägg för ett tag sedan och det var så interessant.
  Fin kväll till dig, stor kram Caroline i Köpenhamn

 2. Lina says:

  Men vad fint, blir så glad var gång jag kikar in på din blogg 🙂 Vart kommer den underbara kimonon från? Trevlig vecka Johanna!

 3. Fint! Mitt favoritprint för tillfället. Har klänningen och spanar på brallorna…
  Vilken himla härlig dag du haft. kramar

 4. Julianne says:

  Kjære Johanna! Jeg har prøvd å lete etter fargekoden på kontoret deres. Jeg er sikker på at jeg har lest det et sted, men kunne du skrevet det en gang til? 🙂
  Fantastisk herlig farge! Klem

 5. Hanna says:

  Låter som en riktigt härlig måndag!!! Fin och inspirerande blogg du har!!

 6. Alltså håll hårt i Adam! 😉
  Ångrar fortfarande att jag inte köpte deras blå klänning med samma blommönster som jag i ett ögonblick av härdsmälta hängde tillbaka när jag var på Aplace för en månad sen… Kan tänka mig att är superfin i den!

 7. Mona-Lisa says:

  Vart kommer den fantastiska lampan från? 🙂

 8. Vilken härlig dag! Dessa inlägg är mina absoluta favoritinlägg som du skriver. En inblick i Johannas lite magiska värld!

  Ses på onsdag!

  Kram!

 9. Emmi says:

  Vad fint!

  Om du vill så vore det superkul att få veta lite mer hur du tänker när du planerar inför renoveringen av ditt hus. Du har ju lite erfarenhet 🙂 Jag är nyfiken på om du tänker annorlunda nu när det är ett hus och hur du kommer förhålla dig till trender. Liksom tänker du mer långsiktigt? Hur gör du när du planerar, förloppet liksom från tanke till färdigt hus. Det vore spännande att få följa din process lite. En stylist och kreatör skapar sitt hem liksom om du fattar 🙂

 10. Maria-Theresia P.W. Svensson says:

  Kæreste Johanna

  Du er den første og eneste blogger jeg følger. Husker ikke hvordan jeg stødte på din side, men jeg har været helt og aldeles afhængig lige siden. Jeg bliver inspireret og nyder alle dine smukke billeder. Det er en sublim oplevelse hver eneste gang du lægger noget op. De allerbedste forårshilsner – og Carpe Diem fra København. Maria-Theresia


The wildest man in town