2016/01/20

Post 1489

Månadens lista – Januari

20

1


2016

KategoriSjälvklart fortsätter jag med månadens lista även detta året men jag har uppdaterat kategorierna något för att det ska bli lite variation, inte minst för min egen skull. Kommer ni som hakade på och gjorde månadens lista under förra året också fortsätta i år? Kanske har ni redan hunnit publicera? I så fall får ni gärna lämna ett kommentar så kikar jag in hos er. Låt mig presentera min januari månads variant. Hoppas att ni gillar!

Outfit5698b647122a8725011bfa36690e5e37

Ungefär såhär ser jag ut just nu, inte särskilt färgglad alltså och viktigast är att det håller värmen.

Blomma

https://instagram.com/p/3LWxyvLSPd/

Jag är inte så mycket för tulpaner. Istället frossar jag i anemoner.

Citat

Uplifting-Quotes-415

Hår

b7a7e8c67a1e0e95ab58f9c4ae4c21d7

Finare variant på tofs och tar typ 5 sekunder att fixa.

Mat

MG_3301-620x775

Jag kör på en köttfri månad nu i januari, brukar göra det lite då och då. Dels för att dra ner på köttätandet men också för att bryta mönstret med att slentrianmässigt göra samma typ av maträtter. Pasta kommer jag dock aldrig sluta äta, tyckte att detta recept på färsk pasta med kål lät så gott.

Lampa

5e77b9aef5f921e9bd07ed5195ea12dd

Samma visa varje år! När jag plockar bort adventsljusstakar och stjärnor inser jag att fönstrerna behöver någon annan typ av belysning. Drömmer lite om Flos IC.

Musik

8d4276e612b86460591a9b532e65c2b0.658x654x1

Dark Bird Is Home med The Tallest Man On Earth.

Kulör

26.-farg-700x979

Smutsigt puder rosa! Älskar denna i Yvonne Konés butik i Köpenhamn.

Resmål

sri-lanka-10_Kristin_lagerqvist-0268-900x600

Även fast jag älskar Sverige året runt och faktiskt helst inte reser mer än några timmar med flyg kan jag inte låta bli att fantisera om hur härligt det vore att befinna sig på en varm strand just nu. Med det brusande havet som enda ljud. Ni som följer Krickelin vet kanske om att hon just nu är på Sri Lanka och den här stranden såg ju inte så dum ut..

Skor

zoom-1

Helvita Adidas Stan Smith.

Bok

green-interiors

Jag är mycket nyfiken på boken Greenterior efter att ha läst om den både hos Residence och Seventeendoors.

Dream on!

Kommentarer

17

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Terese says:

  Min är i gång! Känns skönt att börja drömma om vårskor och sol!

 2. Anna says:

  Kul med nya kategorier och vilken härlig kofta. Var kommer fen ifrån?

  1. Anna says:

   Den skulle det stå.

 3. Katarina says:

  Hur gör man den snygga hästsvansen?
  Tack för en bra och inspirerande blogg :-)!!

 4. Fin lista, Johanna och roligt att du fortsätter med dem. Jag tänker mig att delta nästa vecka.

 5. Fanny says:

  Var är den grå tröjan från? Den såg väldigt skön ut! Det behövs <3

 6. Vad härligt med anemoner! Underbar lampa! Tack för inspirationen. Min lista finns här:
  http://tankebubblor.blogg.se/2016/january/manadens-lista-januari.html

 7. Hanna says:

  Fin lista, och vad kul med nya kategorier! Jag hängde på och gjorde en lista på min blogg jag också.

 8. Bea says:

  Din är alltid så harmonisk of fin!!

  Jag har en på hemsidan, ändrade några kategorier (för att göra det enklare för mig om jag fortsätter ett år)

  Tack för ditt inspirerande bloggande och tummen upp till nya hemsida!

 9. Anna-Lena says:

  Hej!
  Tack för en så jäkla bra blogg!!Nu har jag testat en egen lista.. kolla in den om du har tid..
  Ha det bra!

 10. Hej, besök gärna min blogg, jag är relativt ny på den här bloggrejjen och det betyder jättemycket om ni tar er en titt, kanske kommenterar/ gillar och det vore helt underbart om ni skulle vilja följa mig. Kram <3


The wildest man in town