2015/12/02

Post 1440

Low Key

2

12


2015

KategoriFoto-2015-11-16-10-48-51_4032

Processed with VSCOcam with a5 preset

ipad-case_1_3998

För några veckor sedan (hjälp vad tiden springer iväg) var jag och ett gäng andra inbjudna till #ÖppetHusligheter, ett initiativ som Maria Soxbo står bakom. Denna gången höll eventet till på Grandpa här i Göteborg och förutom att träffa branschkollegor, äta god mat och höra på hur Emma von Brömssens arbetsprocess ser var även Jonas Pelz, grundare till Grandpa, där och berättade om deras nya inredningsvarumärke Low Key. Jag blev riktigt inspirerad, dels över Jonas tankar bakom varumärket men också av produkterna som inte bara är fina utan även schysst tillverkade. Doftljusen är exempelvis tillverkade här i Sverige med ekologiska ingredienser och läderfodralen är gjorda på Tärnsjö Garveri. Kika in på deras hemsida för att se alla produkter och missa inte deras snygga tumblr där de förmedlar Low Key känslan fullt ut. För er som är nyfikna på hur det såg ut den där kvällen på Grandpa kan jag rekommendera att kolla in detta inlägget av Maria som sammanfattar det hela väldigt bra. Tack för en fin kväll!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Tack för att du kom, så himla kul att äntligen träffas live! 🙂

 2. Th says:

  Hej Johanna! Du har typ den snyggaste stilen jag vet, kan inte du tipsa om snygga vinterjackor?

 3. Andrea says:

  Hej Johanna!

  Har följt din blogg sen du presenterade Bleubird och älskar att titta in här då och då för att vila ögonen på något vackert. Jag njuter av vackra vilsamma miljöer, härliga och lite orginella sätt att tänka på när man lyfter fram sitt boende och jag gillar verkligen ditt tänk när det kommer till dina val av saker. En härlig blandning av gamalt/nytt/skavt/blankt. Man får sällan köphets av att läsa utan blir inspirerad av att hitta något orginellt som passar just ens egna boende. Därför läser jag ofta din blogg.

  Jag låter mig gärna dras med o köpa fina saker, men har på senaste tiden blivit mer o mer avtrubbad och trött på saker man borde ha. Skulle gärna läsa ett inlägg med Johanna-boozt om hur du tänker, prioriterar och sållar för att inte bli knäpp av allt nytt som dyker upp i flödena.
  Tack för en fin blogg

  Andrea

 4. Helen says:

  Tavlan längst ner, med grusväg och solnedgång, var fantastiskt fin. Och jag tror att min storebror skulle bli glad om han fick den i julklapp. Vet du var den kommer från?

  1. johanna says:

   Tyvärr inte! Men prova att höra av dig till low key/grandpa så har de säkert bättre koll.

   1. Helen says:

    Vad synd, men tack för svar!


The wildest man in town