2014/12/18

Post 1104

Loppisfynd och nymålade golv

18

12


2014

Kategoritantjohanna_speglar

Jag hittar så mycket på loppis just nu. Kanske är det jag som ser allt med nya ögon, eller så är det att folk är decemberstressade och inte hinner kika in på loppisarna och det istället ligger kvar på hyllorna tills jag kommer. Det tackar jag i så fall för! Eller tråkigt med stress såklart men roligt för mig med loppisfynd. Förra veckan hittade jag fyra perfekta speglar som ska få bli grunden till min spegelvägg i hallen, eller den kanske ska vara i köket, vi får se.

tantjohanna_speglar2

Anteckningsboken är inget loppisfynd, nej den köpte jag på Artilleriet. Och ni vet ju vid detta laget att jag inte kan motstå en snygg anteckningsbok.

tantjohanna_speglar3

Och så har vi målat om sovrumsgolvet, i en ljus grå färg. Nordsjös Silvergrå närmare bestämt. Tack för tipset Terese! Nu har vi bara tre rum kvar, det får bli helgens projekt.

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Daniella says:

  Hej Johanna!! Du har verkligen en härlig stil och golvet ser superfint ut. Snygg ljusgrå ton tycker jag.

  Önskar dig en riktigt God Jul! Kram D

  1. johanna says:

   Hej Daniella!

   Tack snälla, vad glad jag blev för din kommentar 🙂
   Hoppas att du har en fin ledighet!
   Kramar

 2. Terese says:

  Å vad kul att du gillade nyansen. Jag älskar min med. Helt perfekt är den. Och jag tackar ju såklart för tantjohannagrön!

 3. Caroline says:

  Håller precis på och planerar sovrummet i min nya lägenhet, och det lutar först och främst åt din gröna på väggarna – men den här färgen på golven va ju också helt fantastiskt! Kollade runt lite på Nordsjös hemsida men hittade inte riktigt vilken det va. Har du färgkod?

  Tack för en inspirerande blogg!

  1. johanna says:

   Minns tyvärr inte färgkoden men kolla med dem i färgbutiken så kan de säkert hjälpa dig.
   Tack själv för att du kikar in!

 4. Åh vad härligt! Jag samlar också på loppisspeglar som ska få samsas på en och samma vägg, tycker det är så himla vackert.

 5. Victor says:

  Hej Johanna! Tänkte tipsa om en ny hemsida där man kan göra fler loppisfynd – Yardsale.se, en ny köp-och-sälj-sida med över 700 000 annonser


The wildest man in town